Tezgah Görevleri HK.

Discussion in 'Türkçe Bölümü' started by GelininEniştesi, Feb 24, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. GelininEniştesi

GelininEniştesi Forum Greenhorn

Merhabalar,

https://www.hizliresim.com/7jfk69v Fotoğrafı daha açıklayıcı olması için koymak istedim. Tezgah da şuanda sıradışı nesne veya parçalanmış üstü taş birleştiremiyorum, fotoğraftaki görevlerin hepsinin tamamlamam mı gerekiyor? Görev ödüllerinde sadece araç gereç veriyor NPC ler formül satıyor fakat aldığım formüller sadece iksir formülleri, ne zaman eşya ve taş birleştirme formüllerini alabileceğim?

Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.

2. Womanizer

Womanizer Junior Expert

BAŞARILAR kısmında hangi taştan kac tane yükseltmen gerektigi, hangi itemden kac tane birleştirmen gerektigi yazıyor. Sırayla yeterli miktarda taş ve item yaparsan başarılar acılır. Kaç tane oldugunu su an hatırlayamıyorum ama mesela 10 tane parcalanmıs yaparsan basit acılıyor 10 basit yaparsan bir üst taş acılıyor. İtemler icinde aynısı gecerli. BAŞARILAR kısmını takip ederek sorununu çözersin. İyi oyunlar

GelininEniştesi likes this.