Videolu konu. Düşük level item sorunu ve patronlar hakkında.

Discussion in 'Türkçe Bölümü' started by xedar27, Jan 3, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. xedar27

xedar27 Forum Greenhorn

Geçen dropların düştüğü konusunda bir konu açmıştım ve admin bana kütüphaneden kangölü zorluğundan item kasabileceğimi söylemişti dostum ben daha 40 levelim oraya erişimim dahi yok ve level atlayamıyorken item düzemiyorken normal patron canavarı bile çok zor bi şekilde kesiyorken oraya gidebileceğimi sanmıyorum buyrun arkanıza yaslanıp bu rezilliği gösterdiğim nasıl zarar ettiğimi belirlediğim videoyu izleyin. Adminlerden ricam bu videoyu ekibe iletmeniz belki bunu görüp bir şeyler yapmayı düşünebilirler.

PLAKASIZ likes this.
  2. PLAKASIZ

PLAKASIZ Padavan

evet bosslar çok zor kesmek bi hayli zorlaştı.. buna kesinlikle katılıyorum.. ama senin skill kullanımında da bazı hataların yok değil.. belki bir nebze oynayışını rahatlatabilecek bir kaç önerim var..

öfkeli darbe yada savuruşa puan vermeden, ejderha derisini ve ejderha derisi süresini kısaltan skilleri 10/10 yaparak oynamayı denemelisin..sebebiyse çok cabuk sürede skill yenilenince hp basma süren skill kullanımı sayesinde hızlanır..

parampaça et %200 hasar veriyor ve sen kullanmıyorsun.. mausun sol tuşuna onu atayabilirsin..
    dönerek şiddetli saldırıyı 10/10 yaparsan %175 hasar alır ve birden çok slota saldırabilir kanama etkisi sayesinde 5 saniye boyunca vurmasan bile slotlar hasar almaya devam edebilirler.. üstelik ejderha derisi etkinken yapacağın dönerek şiddetli saldırı canını çok çabuk doldurmaya yardımcı olacaktır..

30 puan bunlara gitti.. kaldı 10 puanın bunu da senin yerinde ben olsam kafa atma skilline verirdim.. kafa atma 10/10 yapıldığında rakibin zırhı %60 düşüyor..

ya da 5 kafa atmaya 5 maliyet indirimi (I) e verebilirsin..

öfkeli darbe yerine de kızgın savuruşu kullanırsan daha fazla öfke alarak cabuk doldurursun..

tabi bu dediklerimi uygulamak 40 level için biraz sıkıntı çıkarabilir..mesela çabuk saldıran ve zehir ustası açılırsa hasar daha etkili oluyor..saldırı hızı ve kritik vuruşun skill süresini kısaltması sayesinde ejderha derisi ve savaş flaması skillerinin süresi hızlanıyor..

dediğim gibi bunlar sadece öneri.. ve oyunun saçma-sapan bir hal aldığında hemfikirizo_O

3. xedar27

xedar27 Forum Greenhorn

Öncelikle verdiğin tüyolar hakkında çok teşekkürler yapacağım dediklerini ben rast gele okumadan basmıştım kendimce bunlar işe yarar diye falan çok bir araştırmada yapmadım 100 level arkadaşlar skilleri söyledi fakat onların verdiklerine puanlarım yetmiyordu. ve diğer sıkıntıya gelirsek ekipman konusundan oyun şuanda aşırı cimri bir tavır almış durumda ben 1075 ander harcamışsam en azından 1 efsanevi yada eşsiz ekipmanı hak ediyorum. ander bedava kazanılan en azından kolay kolay kazanılan bir para birimi değil umarım oyun geliştirici ekibi bizi dikkate alırda bir an önce oyuna bir güncelleme getirip bu sorunları ortadan kaldırır.

PLAKASIZ likes this.
  4. PLAKASIZ

PLAKASIZ Padavan

item konusunda bir arkadaşının olması (yüksek level) ve yardım etmesi şart.. drop oranları haritanın zorluk derecesi arttıkça artıyor maalesef ve bunun için yardım almak gerekiyor..