Discussion Diskuzní koutek

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Azachiel_de_Morgen, Aug 30, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. ZEFYR1-CR

    ZEFYR1-CR Forum Connoisseur

    chtel bych se zeptat jestli mas nekdo zkusenosti se spomalovanim bossu kdyz vidim jak mag hodi wortex tak se boss skoro zastavy je tam 80% tusim co sem se ptal tak trpaslikum to funguje taky maji tam prej 50% a ja jako war mam oblouk kde mam 40% stojim u bosse jedu tim obloukem a on jede porad stejne :D je tam neco o cem nevim?:D
     
  2. -Costa-

    -Costa- Forum Apprentice

    Tak teď nechápu, pokud si už někdy byl v lokacích, jako je třeba asar, nebo balor, tak bys tam měl mít přístup neustále. Pokud tam přístup nemáš, musíš splnit úkolovou linii, která ti pak postupně odemkne lokace.
     
  3. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

    Úkolové linie se restartovali obejdi si všechny NPC ve městech a zkus znovu nabrat úkoly třeba ti to pomůže.
     
  4. setoneto

    setoneto Forum Pro

    ahoj, tohle taky nechapu, podle me vsichni omezujou bosse jen na pohybu, ale mag ho zpomali celeho, nebo aspon olejova skvrna tak funguje, nvim jiny skilly na to nepouzivam, rany dava stejne rychle, ale chodi pomalejc, neco jako zastava za 2body
     
  5. ondra-8

    ondra-8 Active Author

    jsem zaseklý v Lor´Tacu. Rád bych se i kvůli svému lvl posunul do Hiráje. Ale to bez splnění úkolů které nemám jaksi nejde.

    [​IMG]

    [​IMG]

    to je právě ono, restartly ale nenačetly. Obešel jsem všechny i jsem se vrátil o lokaci níž. Pro jistotu zopakoval opakovací úkoly a zkusil reset zozdělaných. Jenže jaksi stále nic
     
  6. couda22

    couda22 Forum Commissioner

    Jsou 2 veci - utok a pohyb. Podle mne je dulezitejsi zpomaleni utoku, nez pohybu. Magova singularita pusobi na oboje: -95% tychlost pohybu, -50% rychlost utoku. Obloukac od DK ma "jen" -40% pohybu a -20% rychlost utoku. Skilly ostatnich klas z hlavy neznam.
     
  7. ZEFYR1-CR

    ZEFYR1-CR Forum Connoisseur

    No prave trpaslik ma psano na olejovce jen 65% pohyb zadnou rychlost utoku a prej to taky funguje ale asi spis ze nechodi po arene tak se lip trefuje no asi mas pravdu je mi to k nicemu :D
     
  8. TondaMatony

    TondaMatony Forum Apprentice

    Ahoj mohl by mi někdo poradit jak to je s arénou , jsem teď prohrál kvůli časovému limitu i když sem dal mnohem větší dmg a ten war přede mnou jen utíkal a léčil se tak by mně zajímalo podle čeho se to určuje.
     
  9. blackassam

    blackassam Forum Expert

    Jedna z věcí co jste tu opomenuli je že tyto hodnoty pouze platí na střed wortexu pak se to mění a snižuje od středu směrem k okraji...u obloukače a olejové skrvny jsou hodnoty konstantní. Na okraji wortex už nemá až tak účinost.;)
     
  10. couda22

    couda22 Forum Commissioner

    To mas sice pravdu, ale pokud neni mag uplne nemehlo, tak to pro nej neni problem. Samozrejmne zalezi na konkretnim bossovi, ale u nekterych bossu jsou sikovni magove vysmati. Ti lepsi si vystaci sami se singularitou a strazcem - singularitu hodi primo pod bosse, strazce na jednu stranu a sami si stoupnou na 2hou stranu na okraj singularity. Tim padem maji toto "kombo" v podstate neustale k dispozici. Pokud neni dostatecne silny, tak holt potrebuje misto strazce lakaciho DK (nejlepe 2h).
     
  11. blackassam

    blackassam Forum Expert

    Tak v PVE je to něco jiného jak v PVP....tam se málo kdy podaří že tam vyloženě někoho chytneš, aby ho to zpomalilo...spíš koukáš jak si v pohodě vyběhnou ven jako by tam oko vůbec nebylo. No tím že je aréna rozbitá tak je to stejně fuk :D. V PVE rozdíl poznáš pocitově v nalomení odolků, když je mimo střed tak ho biješ dýl, ale jinak souhlasím.:)
     
  12. couda22

    couda22 Forum Commissioner

    Tak ja jsem reagoval na prispevek ohledne zpomalovani bossu, takze jsem to psal v kontextu PVE, nikoli PVP (o tom snad nema cenu ani diskutovat).
     
  13. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

    Zítra bude zajímavý twitch tedy doufám měli by poodhalit něco o novém obsahu který se chystá.
     
  14. Alodar

    Alodar Active Author

    Predpokladám, že máš na mysli duely, kde nezáleží od množstva spôsobených škôd, ale od toho kto prežije. Tam sa po uplynutí času určeného na jedno kolo spustí systém ,,vyčerpanie,, ktoré zablokuje všetky spôsoby liečenia a zároveň dostávaš každú sekundu škody na základe tvojich maximálnych bodov života. Ten kto prežije dostáva bod, pričom na výhru potrebuješ 2.


    S týmto ti na fóre nedokážeme pomôcť to vie len podpora. Napíš na podporu z prihláseného účtu, dôkladne opíš svoj problém napíš im hlavne presne o ktorú úlohu ide (názov ulohy prípadne jej zadávateľa) nech podpora má všetky potrebné informácie. Úlohu ti vedia resetnúť. Pri písaní na podporu treba dodržať toto je tam všetko čo ti treba vedieť.
     
    Last edited: Feb 26, 2020
  15. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    proc to nejde ? ze je to jakoze "obranny" plast?

    [​IMG]
     
  16. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

    Zajímavé ale už to tak vypadá já dal na ponk tento plášť a čistě útočný a šlo by to.
     
  17. blackassam

    blackassam Forum Expert

    @jackoneill1976 ..... Gwenfara, Licoměrná trofej Q9, Dragan plášť a vánoční pytel máš obranné pláště...zbytek spadaj do útočných.
    Můžeš zkusit namíchat očarka z obraného pláště do pláště síly, ale jedeš na náhodu tak to nebude zrovna nejlevnější sranda.
    [​IMG]
     
    Last edited: Feb 27, 2020
  18. elithyacz

    elithyacz Forum Baron

    To ano ale on má lego naponkované 50/50 obrana utok. A to by jít mělo do všech.
     
  19. blackassam

    blackassam Forum Expert

    Tam jde o to jestli ty očarka se přenesou do plaště síly nebo střežení....tohle se generuje náhodně po přenosu. Takže očarka nemají na tohle vliv spíš to jaká to je pak výsledná rarita pláště. Tím že má lego obranného pláště tak nejde zkombinovat s magma pláštěm. Muselo by se mu tím pádem podařity obranné očarka nacpat do pláště síly.
     
  20. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    je to pekna ptakovina..ale co nadelam.. na milion procent nezacnu "tavit" brouseny onyx abych nahodou za par stovek pokusu slozil neco..tohle se slozilo kdyz veci napadali z listy(5x plast)... mel jsem jedno lego,to jsem zkusil a takhle to dopadlo.. tak si necham 6.40 min-14.20 max a je to...