Discussion Általános kérdések és hibajelentés

Discussion in 'Magyar szekció' started by Kazimir, Sep 16, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Tags:
  1. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    A törpe pajzstörést már vagy 2 hónapja nem lehet leszedni szabadító képességekkel. Ne számíts rá hogy azon változtatnak ha ezen nem sikerült. Már csak azért se mert sokaknak nem is tetszene a jaslatod. Tegnap egyeül pvp-tem és minden jó játékos rajtam kívül összeállt a másik csopiba hajnal 2-kor. 2 random noobal elindította nyugotam 5v3-ba a rendszer. Inkább kiléptem ők meg várják a csodát hogy legközelebb is elindítja-e nekik mert már legalább 3 köre is csak ők voltak fent.
     
  2. Elégedetlenkedő

    Elégedetlenkedő Active Author

    A játék hemzseg a hibáktól, elhiszem hogy már rég senkit nem érdekel mindez, de ha valaki akarna esetleg foglalkozni vele íme:

    q3 köztes második pályán a mini bosszok hiányoznak! Ezt már régebben is jelezte valaki, de most sincsenek ott.

    Két fejlesztett szellemerő kő van a tárgyban tehát az nem 45% hanem 2 x 45% vagyis 90%

    [​IMG]

    Látszik, hogy 25-ös szorzón áll a dragan bónusz de 0 értékeket mutat!

    [​IMG]

    A chat megjelenítése rossz!

    [​IMG]
     
  3. Hugger

    Hugger Team Leader Team Drakensang Online

    Ne haragudj a késői válaszért, 10perccel azután, hogy nem váltott már jelentettük.
     
  4. Hugger

    Hugger Team Leader Team Drakensang Online

    A törpe pajzstörést nagyjából két hónapja jelentgetem, eddig szám szerint hatszor. Remélhetőleg a következő Frissítésnek a leírásában szerepelni fog a Hibajavítások közt! Nem hiszem, hogy meg lehetne tiltani, hogy a játékosok csoportban menjenek pvp-re, különben a közösség másik fele panaszkodna emiatt.
     
  5. Hugger

    Hugger Team Leader Team Drakensang Online

    "Elégedetlenkedő, post: 732819, member: 213385"]A játék hemzseg a hibáktól, elhiszem hogy már rég senkit nem érdekel mindez"

    Végül is már tucatszor jelentetted ezeket a fórumon és a supporton is, úgyhogy bátran kijelenthetjük, hogy senkit nem érdekel, igaz?

    "q3 köztes második pályán a mini bosszok hiányoznak! Ezt már régebben is jelezte valaki, de most sincsenek ott."

    Az összes mini hiányzik? Minden körben vagy csak néha? Tudnál videót küldeni és leírni, hogy mik is hiányoznak?

    "Két fejlesztett szellemerő kő van a tárgyban tehát az nem 45% hanem 2 x 45% vagyis 90%"

    Beküldtem a képet és rákérdeztem a dologra, jelenleg a válaszra várok. Gondolom azért nem jelentette eddig senki, mert elég kevesen farmolnak egykezes felállásban.

    "Látszik, hogy 25-ös szorzón áll a dragan bónusz de 0 értékeket mutat!"

    Screenshot_1.png

    Ellenőriztem, nálam rendes értékeket mutat, esetleg próbáltad már a temp mappát üríteni? Ha ez sem segít, akkor kérlek készíts egy videót és küldd be a supportnak (tárgyaid is látszódjanak, lehet egy másik tárgy van rá ilyen hatással)! Köszönöm!

    "A chat megjelenítése rossz!"

    Köszönjük a jelentést, bár már mi is jeleztük. Remélhetőleg ezt is javítják hamarosan!
     
    Bundin likes this.
  6. Bundin

    Bundin Regular

    Pedig azzal kéne kezdeni valamit, mert csak OP játékosokból álló csoportok ellen, a random játékosoknak esélyük sincs. Ha mást nem akkor az összesorsolásnál csak csoportban jelentkezőkkel rakja őket össze, mert az egy másik kategória, mint a random csoportok.
     
    Steve75, Elégedetlenkedő and Hugger like this.
  7. Hugger

    Hugger Team Leader Team Drakensang Online

    Maga az alapötlet teljesen jó, a probléma ott kezdődne, hogy mi van akkor, ha ezek a csoportok, klánok, barátok nem tudnának együtt menni. Teszem azt: 5 klántag egymás ellen kerülne 3-2-es felállásban és kiállnának oldalra az egyik félnél. Vagy máshogy akadályoznák a saját csapattársaikat és/vagy segítenék az ellenfeleket. Láttam már olyat, hogy a Kékektől valaki felvette a Piros zászlót, így a Pirosak már nem tudták elvinni, mikor a Kékek zászlója odakerült egyszerűen leugrott róla. Természetesen ez "pushing", de egy képpel nem lehet bizonyítani, és valószínűleg nem veszel fel minden meccset videóra, hogy ha megtörténne, akkor jelenthesd.
     
  8. bibere

    bibere Someday Author

    Lehet csűrni, csavarni, de ez a mostani sorsolás egy balansztalan, igazságtalan, átgondolatlan stb. silány munka. :eek::eek::eek: A legrosszabb benne, hogy 55-ös szintnél még mindig erőltetik, hogy lehet 5 szinttel kisebbel is összesorsolni szólóban és csoportban is. Erre biztos lehetne egy egyszerű feltételt beírni a programba, ha akarnának. o_O ...de mindegy is, ez csak egy játék.
     
    Steve75 and Elégedetlenkedő like this.
  9. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Ez is megtörténhet, akár a lottóötős. Mondjuk szőkőévenként egyszer. Megbocsás 5 éve pvp-zek, elméletben lehetséges amit mondasz, gyakorlatban nincs. Illetve most is félreállhat vagy segitheti a másik csoportot ha akarja és ezek az esetek semmivel nem nőnének ha tiltva lenne a választott csoporttal a PvP. A kettőnek nincs köze egymáshoz. Meg kell nézni a serpenyő két oldalát, az egyikben egy-két tucat vérpistike, a másikban több ezer játékos aki miattuk nem pvp-zik. Gondolom azt BP-nél is látják, hogy döglött a pvp. A játékosok jelezték rá a megoldást, a cég majd eldönti akar-e élni vele. Mi meg eldöntjük akarunk-e pvp-zni a jelenlegi rendszerben. Én nem.
     
  10. Hugger

    Hugger Team Leader Team Drakensang Online

    Persze, én nektek adok igazat, mi is ugyanarra a pvp-re járunk... Csak azt mondom, hogy az ilyen "lottóötös" sokkal gyakoribb lenne, mint a jelenlegi felállásban. Az új pvp rendszer még fejlesztés alatt van, vagy inkább a tervezőasztalon, szóval beadom, mint fejlesztési ötletet aztán meglátjuk, hogy mi lesz belőle.
     
    bibere likes this.
  11. Hugger

    Hugger Team Leader Team Drakensang Online

    Utánakérdeztem a dolognak. Itt elég egyedi esetről van szó. Alapból a fegyver is ad egy állandóan változó / stackelödő buffot, így nem a fegyver leírásában jelenik meg az aktuális érték, hanem, mint a Dragan pókszettnél egy külön ikon van rá létrehozva.

    3x0,45 + 0,25 = 160%

    [​IMG]
    [​IMG]
     
  12. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Lehetne azt is csinálni, hogy a random belépés PvP-re ingyenes lenne. Ha viszont csoport jelentkezik akkor minden csoporttagnak fizetős lenne a belépés. Mondjuk 5 szféra vagy 50 ander és azon felül még 5000 dícsőség pont lenne a belépés ára. És akkor mehetnek csoportban ha akarnak.
     
    jackoneill1976 likes this.
  13. Steve75

    Steve75 Junior Expert

    Olvasd el az utolsó 2 hozzászólást és szerintem tudni fogod a választ ;) https://board-en.drakensang.com/threads/dwarf-skill-change-ideas.79113/

    A játék simán elindít 5v2 sőt 5v1 pvp-ket is ahelyett, hogy csinálna belőlük 4v3 vagy 3v3 pvp-ket. 5v2 vagy 5v3 esetén ha a 2 vagy 3 része vagyok akkor én kilépés előtt szoktam írni, hogy mindenki lépjen ki, de sajnos a noob-ok bentmaradnak. Tudom, mert voltam már mindkét oldalon és szoktam látni ahogy az 1-2-3 játékos bent marad.
     
    Last edited: May 5, 2020
  14. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Sikerült a ma reggeli hibajavítással javítani több más buggal együtt.
     
    Hugger likes this.
  15. nightwolf1000

    nightwolf1000 Forum Greenhorn

    Sziasztok!

    Nem értem minek kell ennyire erőltetni ezt a napi arénát, mert éppen pokoljáró töredék van a jutalomban. Kész röhej.[​IMG][/URL][/IMG]
     
  16. giliszta

    giliszta Regular

    eventes titkos pálya végén.a boss leölése után. rákatt a lehívóra. külöleges boss megjelenik és utána eltünik.így van a koboldokkal is..mortis továbbra sem ad semmilyen magot.
     
  17. Steve75

    Steve75 Junior Expert

    Nekem is volt ilyen, de azóta fordítva csinálom és nem fordult elő ismét (1. ősi parázstartó 2. boss).
     
    bibere and jackoneill1976 like this.
  18. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    lehet én tudom rosszul..de nem ezeket a gyökereket kell megölni a teljesitményért?

    mert nem számolja.. gondolom a nehézség mind1...


    [​IMG] [​IMG] [​IMG]


    szerk: eddig csak a tüzest nem számolja.. a "fizikai" rendben van..

    [​IMG]
    [​IMG]
     
    Last edited: May 9, 2020
    Hugger likes this.
  19. Hugger

    Hugger Team Leader Team Drakensang Online

    Kedves Játékosok!

    Titkosban; az "idéző oltároknál" van egy bug, így sajnos nem mindegy, milyen sorrendben idézitek le a bossokat és/vagy milyen sorrendben ölitek meg őket.

    Elsőnek a Parázstartót kell lehívni és megölni az Őrszemet, ha ez megvan akkor le lehet idézni a másik Oltárt és megölni a benne lévő bosst.

    Ha elsőnek az Oltárt hívjátok le és/vagy az ebből megjelenő bosst ölitek meg, akkor az Őrszem a Parázstartóból eltűnik 2-3 másodperc alatt.

    (Ugyanez igaz a Goblin-hullámra is!)
     
  20. Hugger

    Hugger Team Leader Team Drakensang Online

    Ne haragudj, így elég nehéz felismerni a pályákat, annyira nem vagyok járatos, de a "lila" az nem "feketemágia"?

    Esetleg, ha egy videót küldenél már a bejárattól és az "őr" ölése előtti/utáni állapotáról a teljesítménynek, akkor továbbítjuk a bejelentést.