Discussion Általános kérdések és hibajelentés

Discussion in 'Magyar szekció' started by Kazimir, Sep 16, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Tags:
  1. Viharhozo1968

    Viharhozo1968 Active Author

    Sziasztok! Már akartam régebben is kérdezni, tudja valaki miért olyan szr a dropp inf5-ön??
     
  2. Adrienn27

    Adrienn27 Junior Expert

    Szar dropp alatt mit definiálunk? :D Arra gondolsz, hogy nem esik annyi kék,lila,zöld,legi és társai annyi mint pl inf4-en? A magyarázat egyszerű amióta behozták az új inf-ket ezekre ez a dropp mennyiség jellemző, nem bug nem csalás..:D hanem egyszerűen ilyen és kész...:D De nyugtasson a tudat, mindenkinek ilyen ám nem csak neked..:D Én arra lennék kíváncsi inkább, hogy a szféra pottyanással kapcsolatban kaptak-e már választ a moderátorok..:D elvileg szóltak, hogy igen csak szembe mentek azzal az állítással miszerint kevesebb szférás event lesz, ennek ellenére az ellenkezője tapasztalható..:)
     
  3. Finstandantilus

    Finstandantilus Someday Author

    Ez a megfogalmazás tőled eléggé szépre sikeredett. Akartad mondani, a játékosok szemébe hazudtak :D
     
    Elégedetlenkedő likes this.
  4. Ronshon

    Ronshon Forum Apprentice

    Ááá ne mond már ők sose mernék megtenni ez a játékosaikkal szemben :D hogy hazudjanak ez kamu :D
    Csak simán nem tudják betartani az igéretet és letagadják még Discordon is ez a vicc :D
     
    Elégedetlenkedő likes this.
  5. Adrienn27

    Adrienn27 Junior Expert


    Mi az, hogy tőlem eléggé szépre sikeredett?:eek: :D én mindig nagyon szépen forgalmazom meg a mondani valómat...:cool::p kivéve amikor nem, de annak meg van oka..:p kötekedel velem én ezt már észrevettem ám...:D
     
  6. pukiface

    pukiface Someday Author

    A lootbox anderért az nem szerencsejáték, a bohóc farmolható pénzért az volt? a kérdés költői.. első ránézésre a tavaszi fesztivál is megy a levesbe a dragan után.. 3 nap alatt 9 óra játékkal 4 piros gyöngy a bányában, aha megcsinálható.. és még elnyitogattam 200 kulcsot is.. LOL
     
  7. Bundin

    Bundin Regular

    5 nap alatt 60 piros gyönygyöt szedtem ki, a bányából csopikkal minden csoportos ládát szétcsaptunk, amikor nem volt a bányába csopi akkor kerestem a hollávára ismétlődőre csopit 5 fővel normálon 50 perceként megtudtuk csinálni a 3 gyöngyöt és amikor Volt napiban pvp-re is azt is kiszedtem és plusz a középső napi feladat. Nem mondom, hogy nem melós mert az és morgok is miatta rendesen, mert rengeteg időmet elveszi megint csak köszörülés lett a szórakozás helyett az egeszből, sokan a klánomba is morognak hogy miért kellet ennyire visszavágni a piros gyöngy droppot a februári verzióhoz képest???? Ezzel a játékkal dolgozó emberek is játszanak, és nem nem fogunk venni haladásos köpenyt akkor inkább abbahagyjuk a játékot, ha az a cél, hogy anélkül ne lehessen lassan semmit megcsinálni.

    A következő eventhez csak annyit, hogy a pecázáshoz a pecabotot csak anderér lehet szerezni nehogy már mindneki jól érezze magát költs b...m ….
     
    bibere and pukiface like this.
  8. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Szerintem is hosszú volt a haladási sáv de legalább olyan jutalmakért ami miatt megérte. Normál draganon rengeteg sárkánymagot lehetett szedni aki rászánta az időt. A pókról meg sztem ne is beszéljünk.
     
  9. Finstandantilus

    Finstandantilus Someday Author

    jelezzétek már a BP-nek, hogy bugos az event, mert csak amfórából és küldiből lehet haladást kapni. Lenne egy fejlesztési javaslatom: a következő event olyan legyen, aminél anderért lehet majd haladást venni.....
     
    Last edited by moderator: Jun 27, 2020
  10. Bundin

    Bundin Regular

    Na most nem azé, mi az hogy megmondják mikor csinálhatom a játékot? Mi a tökért lehet csak 7 óránként küldizni? Nem vagyok otthon dolgozom, mégis hogy csináljam az eventet, ha nem akkor játszhatok amikor tudok? Tessék csináld meg vegyél ki szabit, ha csinálni akarod, mégis mire gondoltak, amikor ilyenek pattannak ki a fejükből? Az emberek többsége nem otthon csücsül!!!!
     
    Last edited by moderator: Jun 27, 2020
  11. Ronshon

    Ronshon Forum Apprentice

    Én örülök hogy ennyire inkompetens az egész csapat :D
    legalább nem lesz nehéz döntés a másik játékba átmenni
    és remélhetőleg a többiek is igy vélekednek majd
     
  12. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

    Üdv!

    Megkérek mindenkit, nyugodjon le, s a megfelelő hangnemben fórumozzon. Senki fejéhez nem tartanak fegyvert, semmi sem kötelező, ha nem tetszik valami, ne csináld.

    Másik dolog, négy db ismétlős küldi van, közben lehet farmolni a belépőt.
     
    Last edited: Jun 27, 2020
  13. Adrienn27

    Adrienn27 Junior Expert

    Röviden és tömören lefordítom nektek a választ..:D( nem bírom kihagyni...:D ) NEM bugos az event ez ilyen és kész...:D gyanítom, hogy el kell érjed a 150 haladást ami ahhoz kell, hogy bemutass valamit pesztosznak amit a haladási sávból kapsz meg, hogy több feladatot adjon, de ez csak tipp, mert nem jutottam még el odáig, és nekem még csak 2db ismétlődős küldim van.
     
  14. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online


    Így van, ahogy megléped az első haladási sávon az újonc segítő, illetve majd az elismert segítő szintet, új ismétlő küldik válnak elérhetővé. Öt körből biztosan meg van három küldi: a "Kalodoro veszélyei", ami 500 haladás (lásd képek). Ezeket utána egy ideig nem ismételhetjük sajnos.

    Folyamatosan mehet viszont a szines porok gyűjtése - 250 haladásért -, amihez segítséget ad, hogy kraftolhatók, illetve nem túl drágán vehetők is. Kraftolni festékkel lehet őket más színre, venni pedig Gyanús Jon-nál, Kingshill-ben, Phestos mellett. (Lásd képek).

    Plusz a napiból is van, ha jól tudom 70 haladás.

    A három sáv: 750 + 2300 + 3150 = 6200. Ha naponta csak a fenti 500 + 250 = 750-et csináljuk, az nyolc nap alatt 6000 haladás...



    1.jpg 2.jpg 3.jpg




    szin_kraft.jpg szin_kereskedo.jpg
     
  15. Hentes0

    Hentes0 Someday Author

    Ez meg mi? Hányféle küldi is van, és mind ugyanakkor jár le.

    [​IMG]
     
  16. Viharhozo1968

    Viharhozo1968 Active Author

    Szia, pont egy hasonló képet akartam feltenni, AGYRÉM aki ezt kitalálta majd hajnali 3kor felkelek játszani :) Azt hittem ennél lejjebb nincs mint az elözö dragan de mindig megtudnak lepni :)
     
  17. Steve75

    Steve75 Junior Expert

    #234-es hozzászólásban láthatod, hogy mi a 3 ismétlődő küldi. Lényegében naponta 1x lehet csinálni és a 3db ad 500 haladást.
     
  18. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Nem kell a pánik, ez az event teljesen könnyen kivihető. A 3 db ismétlő küldi csak napi egyszer vihető ki, de az ad 50+150+300 haladást. Plusz a napi általános küldiből kapsz 20+50 haladást. Ehhez 10szer kell naponta bemenni az event mapra és elég fájdalmason csinálni! Ebből kapsz 570 haladást, ezen felül ha összegyülik a 100 por, akkor még 250 haladást.
    A napi 10 db belépő ha menet közben csinálod A PvE ranglistát simán kiesik, max. ott a naponta 1 alkalommal megvehető hajós csomag 499 anderért ami ad 5 db belépőt. Ami már fele a naponta szükséges 10-nek.
    Szóval simán kivihető annak aki naponta tud játszani. Aki a 7 napból 2-3 napot tud játszani annak nem.

    Itt az a gond, hogy mivel nincsenek már magyar nyelvű release leírások, ezért sokan nem tudják mit és hogyan kell csinálni az eventen.
    Most kérdem én, naponta 10 kör az eveten, fájdalmas szinten az mennyi idő? 30-40 perc.
     
    Last edited: Jun 28, 2020
  19. Steve75

    Steve75 Junior Expert

    Miért kellene 10x bemenni? A 3 ismétlő küldit + a 2 napit egyszerre is lehet csinálni, ergo 5 kör alatt ki lehet vinni mindet.
     
  20. pukiface

    pukiface Someday Author

    Én is a visszaszámlálás miatt jöttem, ez félelmetes.. és egyben röhej ez nem az a stílusú játék.. aztán majd napi 1x mehetek köztesbe, meg titkosba, 3x kraftolhatok naponta, de azt is 8-óránként,.. sztm. szuper lenne.. még több ilyet, pont kértük, a fentieket be is küldhetitek ötletnek.. van még ahonnan ez jött, ha gondoljátok írok még 200 helyet ahova be lehet tenni ilyen számlálókat.. tényleg nem jutok szavakhoz.. ez rettentő gáz
     
    Last edited by moderator: Jun 28, 2020