Konsantre Kış Ortası Rünü Hakkında Yardım Lütfen

Discussion in 'Türkçe Bölümü' started by Kin, Feb 21, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Kin

    Kin Forum Apprentice

    [​IMG]

    R247'den önce bu üretim rün tozu ile yapılıyodu şimdi değiştirilmiş rünlerini fulleyenler ne olacak yazık size ya.emek katledici big puont.
     
  2. aBDuLHaMiTHaN

    aBDuLHaMiTHaN Old Hand

    Malesef artık sadece ilerlemeden alınabilen esinti ile yapılabiliyor. 5 sene bekleyeceksin ki rünleri fulleyebilesin. Merkez ekibin işgüzarlığı
     
  3. Menekşe

    Menekşe Moderator Team Drakensang Online


    Merhaba,

    Bu gibi yorumlarınızı yama ile ilgili geri bildirim konu başlığında paylaşmanızı rica ederiz. Cevap veya yardım gerektirmeyen konularda yeni konu açmamanızı, uygun bir konu başlığında düşüncelerinizi paylaşmanızı tavsiye ediyoruz. Bu şekilde hem forumumuz temiz kalacaktır hem de oyuncularımız aradıkları konu başlıklarını ve yardım gerektiğinde ilgili konuları daha kolay bulacaklardır.

    Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederiz.

    İyi oyunlar..
     
  4. Kin

    Kin Forum Apprentice

    R247 yama geribildirimleri konusunu bizim mi açmamız gerekiyor moderetorün mü baktım göremedim de ? :D
     
  5. Menekşe

    Menekşe Moderator Team Drakensang Online

    Merhaba,

    Sorun giderilmiştir.

    247. Yama Geri Bildirim Konusu

    İyi oyunlar..
     
    Nothanks! likes this.
  6. 4NormaL

    4NormaL Junior Expert

    Madem böyle bir şey vardı neden kimse bilgilendirme yapmadı? ben bu rünü yılda sadece bir kere üretme şansımız olduğunu biliyordum dark legacy geldikten sonra kış etkinliğinde "Kış Ortası Esintisi" ile üretildiğini gördüm sonra açıp bakmadım nereden bileceğim toz ile üretime açıldığını? Bu oyundaki oyuncular kimsenin gelişmesini istemiyor herkes birbirine düşman galiba böyle bir bilgiyi bile kimse birbirine söylemiyor.

    Konuyu açan arkadaş madem haberin vardı neden insanları bilgilendirmek aklına gelmedi? Tekrar Kış Ortası Esintisi ile üretilme durumundan sonra mı aklına geliyor foruma konu açmak. Benim haberim olsaydı kaç kişi bu rünleri üretebilecekti halbuki çok fazla insana bu bilgiyi söyleyebilir yardım edebilir üretmelerini sağlayabilirdim ama malesef işte tanıdığım herkese sordum onların da haberi yokmuş böyle şeyleri insanlarla paylaşmanın ne kadar önemli olduğunu artık anlayın sizin bildiğiniz bir bilgiyi herkes biliyor olmayabilir ve o küçük bilgi belki bir çok oyuncuyu oyuna bağlayabilirdi.

    Moderatörler size ne demeli peki? sizinde mi haberiniz yoktu yoksa sizdemi düşmansınız oyunculara? İnsanları bilgilendirmeyi geçtim acaba bu durumu merkeze bildirmeyi bile aklınızdan geçirmediniz değil mi? sonuçta 247 yama geri bildirim konusu açmayı bile başkası size söylüyor sizin umrunuzda olamadığı için olsa gerek.

    Madem öyle o zaman bir zahmet şu merkeze iletin hani Beşinci karakter gelecek ya bu rünleri 5 tane yapması için 5 yıl gerek ya adalet diye birşey var ya millete toz ile ürettirip sonra kaldırmak adaletsizlik ya o bakımdan diyorum.