Discussion Általános kérdések és hibajelentés

Discussion in 'Magyar szekció' started by Kazimir, Sep 16, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Tags:
  1. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Ha leadtad a küldit, akkor Jon Sunlairtól kicsitt balra lesz egy kék nyíl a földön, az a bejárat, bármikor bemehetsz, mindig éjszaka van bent. Képen a horgászó csávó mögött látszik a kék nyíl, az a bejárat.
    [​IMG]
    Nálam főbossra nem hat a pajzstőrés. Hiába fejelgetem őket, hatástalan. Pedig a CE után nem igy volt, karácsonyi eventen vígan fejelgettem a macit és köztes bossoknál, pl. Sigri is tőrte a pajzsot. Aztán újév után jött egy release és onnantól főbossoknál nem tudok pajzsot tőrni. De egyetlen release leírásban sem írták, hogy harcos pajzstőrését megszüntetik főbossnál.
    De továbbmegyek, a CE után a fejelés még területre volt hatásos, ha tömegben fejeltem akkor 3-5 közel álló szörnyön törtem pajzsot. Most már a fejelés csak 1 szörnyre rak pajzstörést nálam. Persze erről sem tettek emlitést egyetlen releasben sem.
    Most vagy bugos a pajzstőrés harcosnak és akkor javítsák, vagy szándékosan nerfelték a pajzstőrést, de akkor meg legyen vér a pucájukban, hogy leírják egy releaseben hivatalosan.
     
    Last edited: Feb 21, 2021
  2. Hentes0

    Hentes0 Someday Author

    Voltam Mortisnál, levertem. Leadtam a küldetést Cardhunba, elfogyott minden világos sárga (fő) küldetésem. Ujjat nem tudtam felvenni. Hogyan jutok el akkor ahhoz a bosshoz ami a minitérképen sötét színnel meg van jelölve?

    [​IMG]
     
  3. Haroldus

    Haroldus Forum Greenhorn

    Köszönöm szépen a válaszodat, este is pedig többször elmentem ott de nem vettem észre, lehet fáradt voltam már vagy annyira nem szembetűnő az a nyíl ott, írhatták volna valahol hogy lehet a Csendesvíz-öbölbe menni éjszaka, mert én a teleportpontról mentem oda mindig ami a "LorTac" területen van!
    Akkor most megint várhatok estig, és lassan vége már az eventnek!
     
    opos2012 likes this.
  4. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    nem napszak szerint kell menni :D bármikor ott van..
     
  5. Elégedetlenkedő

    Elégedetlenkedő Active Author

    Ha jobban megnézed a képet akkor azt is láthatod, hogy már a küldetés leírásban az a feladat, hogy üssem le sargont és nem az előző van ott, amikor a 3 emberét kell leütni! Ennek az oka pedig az, hogy volt olyan köröm amikor nem ütöttem le a 3 emberét, hanem mondjuk csak kettőt, és amikor ismét bementem akkor már csak egy emberét kellett leütnöm, és megadta a sargon küldit, de az ajtót nem. Tehát a fogaskerék azért van még ott! De ez akkor is csak egy hiba! Bárkivel megeshet, hogy nem üti le a körbe a három árnyát, azokat megidézve a fogaskerekeknél, és amikor legközelebb bemegy, akkor már mondjuk csak egy vagy kettő van hátra! Aztán beadja a sargont, de nem adja be a bejáratot hozzá. Az meg már más dolog, hogy mégis honnan kéne tudnia a játékosnak, hogy hol is van a három árny???? Bementem egy idéző helyet megláttam véletlenül, azt levertem többet nem találtam, kimentem. Ennyi. Talán értelmes leírást kéne adni arról, hogy mi a fa.. a feladat! Oda írni, hogy a térképen jelölt fogaskerekeknél kell megidézni őket! Mégis honnan találjam ki, hogy ott kell? Eszembe nem jutott, hogy a térképen kéne keresnem, hogy hol van, meg hogy egyáltalán meg kell idézni és nincs a pályán amit le kell ütni! Meg, hogy egy körbe bent lesz a három, amikor egy csomó eventnél nincs is meg sokszor amit kér egy kör alatt...

    De tök mindegy ilyen kaki az egész játék! Gyakorlatilag vérfürdő szinten kívül semmi dropp nincs a játékban! Vagy játsszál vérfürdő szinten vagy hagyd az egészet a fenébe. Nevetséges! Chaten csak vérfürdő szintre vannak csoportok! Idióta egy játék lett ez!

    Az eventre meg sargonhoz töménytelen eszi kell, harcosnak főleg mert oda kell mennie ütögetni és kell neki az életpont minden helyett a pajzshoz, ki a fene fog oda menni a csoportokba szerveződött néhány OP játékoson kívül!? Ez egy nulla event így! Nem játékosoknak szól, csak néhány emberkének! Mint már kb. az egész játék! De ez a néhány emberke nem hiszem, hogy költene már rá!

    Mortist meg nem lehet pajzstörni már normál szinten is jó sokáig ütöttem! Kell neki ugye több alak is. Nem tudom mit képzeltek! Még jó, hogy csak normálon mentem be, mert akkor ott éjszakázok, mert a következő mortis érméért nem óhajtok eventet játszani az is biztos! Miközben vérfürdő pályákat is egyedül játszok bosszok mellett meg megállni nem tud a karakter! Á.


    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     
    Last edited by moderator: Feb 22, 2021
  6. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

    Ez továbbbra sem hiba, az event leírásban szerepelt:

    "Keresse meg a térképen a három Árnyékoltárt. Be kell kapcsolni mindegyiket és legyőzni Sargon kapusait."

    View attachment 14749

    Persze, mindig egyszerűbb mást hibáztatni...


    Próbálj a megfogalmazásaid minőségére figyelni, mert nem fogok szerkeszgetni, ez a reged is tiltásra fog kerülni.


    Attól függetlenül, hogy nem jó a játék, azért olyan nagy baj nincs, hisz tolod rendesen... Mindig vannak "dinoszauruszok" akik nem veszik észre, hogy változik a világ, ilyen a játékban pl. a csoportos játék szükségessége, ha minden kaszt jelen van, nagyon szépen megy minden boss... Értem én, hogy esetleg ez nem tetszik, de ez van, még mindig nem kötelező igénybe venni ezt a szolgáltatást.
     
  7. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Látom nem csak nekem húzta fel az agyam Mor(t)risz... Én fatalon mentem..mondom nehogymá.. Na ha az utolsó gyikra nem lett volna spéci eszi még mindig ottvagyok.. Persze kaptam szép zöld meg kék cuccokat... Nem is értem miért van odaiirva sok helyen hogy eshet egyedi..mikor? Hol? Melyik nehézségen? Merthogy nem lehet a cucc szintjét emelni..mi a bánatnak nem hullik legalább alacsony szinten? Annyi kell belőle hogy nemigaz,ha majd kiesik EGY az is null statokkal lesz..menjek 2000 kört a full szettért.. Ez vmi hihetetlenül demotiváló..
     
    Elégedetlenkedő likes this.
  8. Elégedetlenkedő

    Elégedetlenkedő Active Author

    "Ez továbbbra sem hiba, az event leírásban szerepelt"

    Biztos úgy van addig amíg nem linkelted ide nem találtam meg az event leírását! És a játékosok többsége sem keresgéli a fórumokon, hogy ugyan mit is kell csinálnia! De láthattad te is, hogy úgy is megadta az üsd le sargon küldit, hogy nem volt a 3 árny azon a pályán leütve, tehát ez hiba! Mert így meg a bejárat nem jelenik meg!

    "Próbálj a megfogalmazásaid minőségére figyelni, mert nem fogok szerkeszgetni, ez a reged is tiltásra fog kerülni."
    Jaja, ezt elhiszem! No comment!.... De nem tudom ezzel kinek akarsz tetszelegni mert tömegével vannak mindenféle fórumon a hasonló vélemények.... szóval egyel több vagy kevesebb oly mindegy. Persze ha kapod az ingyen andert érte, hát megértem...pfff... Egy halott játéknál tök mindegy!

    Láthatod te is, hogy erős karakterem van, minden bigyó össze van neki szedve, tehát ismerem a játékot, régóta játszom a játékot, tehát véleményem is van! És ezt nem is tartom magamba. Ez van! Nem tetszik ahogy velem és a játékosokkal általában viselkednek! Pofátlanság ahogy lenullázták a játékosok karaktereit amikbe sok időt pénzt tettek bele eddig! Évek munkája volt ugye benne sokak karakterébe! Ha nem ilyen lenne a karakter bizony nem tudna már játszani sem! Mert a játék játszhatatlan! Tömegével jelentkeznek a még próbálkozó százas alatti karakterek, hogy valaki húzza már fel a karakterüket mert normál szinten is lehalnak! Játszani sem tudnak.

    A játékosok igen nagy része nem tud, nincs lehetősége, vagy nem is akar csoportban játszani! Tehát ezt erőltetni igen nagy melléfogás!
    Az mmo nem azt jelenti, hogy csoportban kell játszanod, hanem hogy a neten játszol egy olyan játékot amit mások is játszanak! De nem azt jelenti, hogy csak csoportban lehetne játszani! És ez az elképzelés amit erőltetnek baromság! Aztán meg csodálkoznak, hogy sokaknak nem tetszik!

    És, hogy miért akar a játékos minden áron vérfürdő szinten játszani, na nem azért mert olyan szórakoztató, hisz igen nehéz, hanem mert máshol felesleges, hisz az egész játék nulla droppos! Szívesebben játszanék pokoli szinten mert az kényelmesebb nekem (bár amilyen selejtes a játék ott is le tud ütni még egy mini is ha épp olyan), csak hát ott nem esik semmi! És ez ultra gáz szerintem! Úgy fejlődjön a karakter, aki a normál szintet bírja, hogy játsszon a játékban a legnehezebb szinten! Hát ez minden csak nem értelmes elképzelés!


    Jelenleg dropp csakis vérfürdő szinten van, sehol máshol nincs! A játék így értelmezhetetlen!.....
     
    Last edited: Feb 22, 2021
  9. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Amúgy én sem értem miért van a csopibuzulás a BP részéről.. Már ketten is akkora előny hogy nemigaz.. Magam szoktam sargonra menni,pokolin..az könnyű..mit erőlködjek.. Na ma bejött az automat csopimba mindenféle jöttment..már nem tudtam kihajitani hát beletörődtem.. Na a poén..sargonra már csak egy maradt mert meghaltak,kimentek a mapról stb (arra se volt eszük hogy elbújjanak).. Na maradt egy gyerek és az bejött sargonra. Semmi mást nem csinált csak letette a szingut..és kb harmada idő volt mintha egyedül lettem volna. Ez jó lesz gy maginak mondjuk..de erősen kétlem hogy engem bárki szívesen látna csopiban ha csak fejelgetnék (meg ott pusztulnák meg ha nem verekedek...)
     
    Elégedetlenkedő likes this.
  10. Elégedetlenkedő

    Elégedetlenkedő Active Author

    Kósza emlék (brigavik) pokoli szint pálya dropp. 1 zöld tárgy 1 kék tárgy 1 rúnamedál! Ezek is barna ládából estek! Tehát szörny az a töménytelen, amit leütöttem nem dobott semmit!!!!! És itt kéne szettet kifarmolni, ahol még tárgy sem esik nem hogy egyedi! Úgy, hogy 10 körből kb. jó ha egyszer beadja a pályát!
    Egy vicc kategória már a játék!

    [​IMG]
     
  11. Adrienn27

    Adrienn27 Junior Expert


    Sok játékos régen is csak azért nem ment csoportba, mert ép nem volt kedve vagy hiába ment volna amikor ő volt akkor meg nem talált olyat akivel haladhatna. Ezeket is érdemes figyelembe venned amikor egy ilyen véleményt fogalmazol meg ebben a témában. És itt alapvetően sok embernek NEM a változással van baja vagy a csoportos játékkal hanem azzal, hogy nincs balansz a csoportos játék között és a solo játék között. "Szar" ügy de a balansz lenne a normális és korrekt hozzáállás.

    Az utolsó mondatodra meg már nem is érdemes reagálni totál falra hány borsó lenne..:confused:
     
    Elégedetlenkedő likes this.
  12. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Nem lenne azzal semmi gond, hogy a csoportos játékot erőltetik, de ehhez fejleszteni is kellene a játékot normálisabb csoportkeresőkkel, hogy közel egyen erős játékosok mehessenek együtt. Van jópár olyan játék ahol ténylegesen a legnehezebb szinteken szólóba lehetetlen játszani, de ott van normális csopikereső is hozzá. Érn is ritkábban csopiztam 55-ön mert jobban szerettem egyedül farmolni úgy hogy nem kell másokhoz alkalmazkodni most meg farmolni egyedül nem éri meg szinte. Egy pálya van ahol szólóba tudom tartani a 3 vées ládát csak. Minden máshoz csopi kell és nem lenne bajom a csopis játékkal de ne mindenhova csopival kelljen már menni.

    Kegyetlenen meg véresen a durva 3. alkja. Jönnek ilyen fehér magik amik 20% hp-t healelnek mortiszon. Véresen meg minden 3 sima ütés után a pörgős ütése simán lecsap vagy 3 millát sebez és szórólövéssel nincs is elég hatóköröd ütni hogy ne érjen. 3 vadásszal mentünk véresen és mindhárman átálltunk precire. Töménytelen mennyiségű halás után csak meglett de eléggé eltúlozták mortiszt. De amúgy tetszik hogy van egy hight end főboss majd jóval nagyobb kövezéssel kíváncsi leszek rá. Amúgy csúszással is 3 millát üt ami a preci maxos hatóköréig elmegy meg van olyan skille ami 8 millát üt csak érdekességként.
     
    Last edited: Feb 23, 2021
  13. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    @12xineohp a droppról szándékosan nem irtál? felteszem véresen dobott 8-10 legit meg 1-2 egyedit a szettből...ha már GOD modra van állitva :D

    na más.. ezek a bokrok mire vannak? nem tudom lelőni..csak a harcos nem tudja felszedni .. tudom,menjek csopiban :D
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

    egyéb.. ez a random is eléggé idegesitő.. mármint melyik univerzumban random hogy vmi normálisan hullik vmi meg 12-15%on.. beleférne ha mondjuk 1-3-5-7 lenne..de nem mindből 7-8(jó..leadtam 3mat.. szal volt 3-10-11-11...) csak az egyikből nulla.. persze nem befolyásolhatom..[​IMG] eadtam
     
  14. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online


    A véleményét mindenki illő keretek közt leírhatja. A tiéd is itt van. Viszont, ami megfogalmazás sérti a fórum szabályokat (gondolom nem kell linkelni, tudod hol van), az lesz törölve. S ezzel senkinek nem akarok tetszelegni, ez van, még mindig nem kötelező ide irni, ha alapszabályok betartása se megy.

    Az event leírás kint volt a főoldalon. Az angolon is, és a magyaron belül is. Az, hogy te nem láttad, az nem a fórum hibája.

    Megértem, hogy a szóló játékot hiányolod, őszintén, hisz én is nyomtam úgy, sokan voltunk vele így. Rághatjuk a gittet, de ha a tulajdonosok így döntöttek, hogy erre az útra lépnek a játékkal, akkor ezen veszekedni nem sok értelme van, feleslegesnek gondolom minden oldalon minimum ötször leírni...

    Tévedésben vagy amúgy, 120-as, legis tárgyakkal, 205 körüli tudással, stb. (pl. hol vannak még a top drágakövek, legis rúnakövek, legis ékkövek?) abszolút nem vagy sajnos erős. Alsó hangon egy év, talán kevesebb...

    Ha jól emlékszel, mivel öreg játékos vagy, ugyanez volt 50-re állásnál, meg 55-nél. Jó gyenge lett mindenki. Annyi a különbség, hogy most talán nagyobbra nyílt az olló.

    Ha van kedved ezt leküzdeni, állj bele, s ne nyafogj. Ha nincs, nem kötelező ezen végigmenni, rengeteg egyszemélyes játék van, ne mérgezd itt magad és másokat ezzel a toxikus hangulattal. Ennek a játéknak a lényege az út, a fejlődés, a farm, s ez hónapok, évek melója. Most nehezebb talán az elején, mint eddig bármikor.
     
  15. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

    Van balansz, csak ne várjuk már azt el, hogy friss 100-asként (3 hónap telt el?), 120 - 130-as tárgyakkal, 205 - 210 közti tudással, stb. EGYEDÜL nyomjuk a vérfürdőt... Lehet menni egyedül kisebb szinten, gyűlik automatikusan a nyersanyag, lehet potit gyártani, a pornak való követ gyűjteni, aztán már ha olyan erős vagy, hogy a pokolit bírod, lehet gyűjteni a rúnaköveket is pornak...

    Valóban, hiper-szuper tárgyakat vérfürdőn nem lehet EGYEDÜL gyűjteni.

    Abban mi a kivetnivaló, ha közlik veled, hogy nem kötelező valami? Ha nem izlik a sarki pék kiflije, visszajársz újra és újra megvenni, hogy szidhasd?
     
  16. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Nem volt említésre méltó drop mondjuk régóta meg se nézem a tárgyakat max egyediket vagyis egyedi nélkül értéktelen számomra főboss lootja. Azt meg nem várom el, hogy elsőre kiadja. A legjobb a pet amit ad. Legin 30% krit és fekete ellenállas ami nem jobb mint a jabax mert ugyanannyit ad a fekete ellenállas meg nem ér szinte semmit, de legalább látszódik hogy sikerült már legyőznöm. És ehhez nem kell szerencse mert mindenki megkapja fixen első vérfürdő kill után teljesítményekből.
    Szerk:
    Kövek farmolására se jó mortis, mert igaz hogy kb 20 követ adott de egyik se volt nagyobb tökéletesnél ami egy fél órás boss harcnál elég csekély mennyiség.
     
    Last edited: Feb 23, 2021
    StSanya likes this.
  17. Elégedetlenkedő

    Elégedetlenkedő Active Author

    Ha a 120-as legis tárgy jobb mint a 140-es legis tárgy, hát az szerintem nem az én hibám, hanem a játék szégyene!

    Tehát nem azért hordom a 120-ast mert hiányában lennék 140-esnek, töménytelent olvasztottam már be belőlük! - hanem hogy azért mert a 120-as jobb! Ami jó nagy gáz a játékkal kapcsolatosan! Sőt óriási GÁZ! A 20 szinttel magasabb tárgy rosszabb.... Hát hol élünk????

    Pokoli szinten esik 2 tudáspont akkor amikor milliók kellenének!? Na, de már azért mégis hát hogy!?

    És mint láthattad a képeken, hát azért csak tudok most is vérfürdő szinten egyedül is játszani, csak jóval nehezebb mint a pokoli!

    De valójában simán játszanám az 5 millió életpontommal a vérfürdő pályákat is, ha nem kellett volna ugye megint kitalálni, hogy hát a harcosnak vegye el az életpontjának a 80%-át nagyon gyorsan az ellenfél! Távost nem érdekli amikor a csökkentőt meglátja lelövi, hozzá nem ér, nem üti meg, neki nem fog csökkenni semmije, megint csak a harcost szívatták meg ezzel is! Összeszedem a töménytelen életpontot minden más helyett, hogy meg tudjak állni a pályán, de akkor vegyük már el tőle! Így kalkuláljak úgy, hogy még -80% élettel is meg tudjak állni! Míg a távos 1.5 millió élettel röhögve játszik vérfürdőn, nagy sebzéssel mert ő pakolhat kritre meg sebzésre életpont helyett! És ez ismét csak a játék szégyene! Elvenni a harcostól azt ami az életben tartja, hogy egyáltalán játszani tudjon! És csak tőle! Hát ez akkor így rendjén is van! Amikor meg jelzik, hogy mi a probléma, akkor inkább tiltogassuk ki a játékost, mert minek jelzi a problémákat, minden szép és jó!

    A sargonos hiba amit írtam, meg a szokásos, amikor jeleztem már hibákat itt mindig írták, hogy hát az nem is hiba, aztán meg hát mégis csak ki lettek javítva! Szóval, akkor egy újabb nem hiba, amit majd javítsanak!....

    Leírunk valahova valamit aztán ha nem találkoztál vele, hát sajnáljuk! Talán a játékba kéne beleírni, mert ugyan is a játékos azt játssza nem olvasgat még mellé könyveket, akárhol megjelenve.

    Inkább azt hiányolom, hogy a sok év alatt megszerzett egyediket nem óhajtották értelmesen felszintezni, meg ellátni varázslatokkal, hogy továbbra is használni tudja aki megszerezte őket! Meg, hogy a sok év alatt megszerzett drágaköveket sem óhajtották megfelelően felszintezni, mert alapvető a tisztelet a játékosok felé mellyel értékeljük azt a sok időt, pénzt amit beletettek a játékunkba! Na ezt hiányolom, hogy ez nem hogy a tisztelet szintjét nem éri el de még a béka fenekénél is jóval lejjebb van amit a bigpoint képvisel!

    És hát bocs ha a játékosoknak nem tetszik, hogy az 5-8 éves karaktereiket lenullázzák a semmire! Arcul köpve őket, semmibe véve az idejüket, pénzüket! Hát hogy képzelik a játékosok, hogy nem tetszik ez nekik!? Nem is értem!

    Aztán meg idetesznek a lenullázott karaktereiknek egy fércmunkát, nulla droppal. Nem, hogy elvették tőlük az egyedijeiket, de még el is lehetetlenítették, hogy újból megszerezhessék! A pofátlanság netovábbja!

    És ha a tények mérgezőek számodra, hát sajnálom. Ezek a tények nézz velük szembe! De te is jól tudod ezeket, szóval!.....

    A fórum pedig arra való, hogy megvitassuk amiket meg akarunk vitatni. Akit nem érdekel nem olvassa nem szól hozzá. Stb...Stb...

    És igen majd ha összegyűjtök 20 év napi 8 óra játékkal 1-20-asával pár milliárd követ, akkor lehet erősebb lesz a karakterem! Ez igen valószerű! De engem valahogy ez nem nyugtat meg! Sőt!
     
  18. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Azt mikor tervezik javítani, hogy bemegyünk a mapra és rögtön ráfut az emberre 2-3 hp/forrásleszívó mob? 10 perc alatt van hogy 20-as dtackem van konciból ami nem izgat de a hp debuff 1-1,5 óra alatt felmegy szintén 20-ra ami elég szomorú úgy hogy nem is játszok amíg átad a mappon. Vagy legalább oldják meg hogy gyorsabb legyen a mapváltás mert ez borzalmas így.
     
  19. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online


    120-as szerencsés drop is lehet használható. Ez pont inkább kedvez a játékosoknak. Átugorhatod vele a 125- 130 - 135-ös vagy akár a gagyi 140+-osokat is, nem kell ezeket lukaznod...

    Tudásról beszélek igen, ennek farmja az egyik fő feladat, nem a szél hordja össze, szerencsére napiból is több jön már, ha jól választasz. Meg be kell rakni a rúnákat, csoportos talentet, arra is ad...

    Mégegyszer, s utoljára: Nem azért van tiltogatva valaki, mert jelzi a problémákat (olvasd vissza e topicot pl, minden oldalon ott vagy, többször is, s egy pozitív dolgot se írsz, mégse vagy törölve), hanem azért, ha nem a szabályoknak megfelelő stílusban teszi ezt. Lehet, hogy te nem érted e különbséget, vagy nem akarod megérteni, remélem más érti.

    Ha régi játékos vagy, neked is emlékezned kéne rá: Le lettünk nullázva 50-re lépve is, meg le lettünk nullázva 55-re lépve is. Ez van. Írtam már úgy emlékszem november végén - december elején, hogy gyakorlatilag ez egy új játék lesz. Ha nem tetszik abbahagyod, ha tetszik folytatod. Meg kell értened, nem te vagy a játék tulajdonosa, ők pedig arra veszik az irányt, amerre akarják.


    S a továbbiakban maradjunk a topic témánál.
     
  20. Adrienn27

    Adrienn27 Junior Expert

    Az első és legfontosabb, hogy én nem várok el semmit senkitől...:cool: Nekem nincs problémám a csoportos játékkal, mert eleve csoportos játékos vagyok, de ettől függetlenül mivel beszélgetek is emberekkel így tudom, hogy miért döntöttek anno a solo játék mellett, vannak olyan emberi tényezők amik igen is közrejátszanak mint pl.: az, hogy csak fáradt, nehéz napja volt de mondok még egyszerűbbet pusztán nincs kedve csoportban mozogni, mert nincs és kész és ennyi. Bár "verheted" a fejedet a falba és mantrázhatod, hogy most csoportos játék van és kész lehet menni a máshová ha nem tetszik, de ez nem ennyire egyszerű. Így ennek alapján csak egy általános jelenséget írtam le, hogy mit ÉRDEMES még górcső alá venned mielőtt megfogalmazol egy ilyen véleményt.

    Az utolsó kérdésedre hagy válaszoljak kérdéssel...:cool:

    Neked mi kivetni való volt abba anno amikor én mondtam neked ugyan ezt?( hogy lehet másik játékot keresni vagy szüneteltein ha ennyire rossz és játszhatatlan a sárkányharcos) valószínűsíthető, hogy pont ugyan az mint Kellögemnek. Azt azért te se gondolod komolyan, hogy van egy játék azon belül egy karaktered amit szívvel lélekkel építgetsz éveken át, majd mert jön egy ilyen döntés felülről ami felborítja az eddig megszokottat és mert az neked nem kompatibilis nemes egyszérűsséggel csak a sarokba hajítod és tovább lépsz mintha mi sem történt volna. Az emberek nagy része veszteségként élte meg és éli meg az e-fajta változást. (ezzel is nyugodtan lehet vitatkozni de attól még ez igaz marad)

    És mivel ismered Kellögemet így tudhatnád már azt is, hogy ő a veszteséget elég nehezen éli meg így csak a hülye nem tudta, hogy mikor fog elő jönni a kis barlangjából mantrázni ezt hosszú, hosszú hsz-en keresztül addig amíg valaki meg nem unja. (megjegyzem NEM a kitiltás vagy a végleges bann lenne nála a célra vezető megoldás) ő is csak ember!

    Szóval egy szónak is száz a vége lehet úgy tenni mintha droidok ülnének a karakterek mögött de attól még ők a valóságban emberek pont ugyan olyan emberek mint te. Ezzel is lehet vitatkozni és kardoskodni de attól még ez is igaz marad. Szabályzat ide szabályzat oda BP ide BP oda.