Seviye 38. Yıldırımdibi Haritası

Discussion in 'Türkçe Bölümü' started by ugurcugum, Feb 28, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. ugurcugum

    ugurcugum Forum Greenhorn

    Merhaba.

    Şu an hiçbir görevim yok. Sadece eski bir tane boss öldürme görevim var. Sonsuz Mücadele 2/2. Andrakas'ta tüm görevleri de yaptım. 37. Pırıltıdağ'a da girebiliyorum ama orada Lukas Lokamasyon'dan görev alıp 38. seviye olan Yıldırımdibi'ne geçemiyorum. Girmek istediğimde "Sıra dışı nakil izni" kağıdı istiyor. Bunu nasıl nereden ne görevle elde ebilirim? Diğer haritaları da dolaştım ama görev bulamadım. Veya varsa da bulamıyorum. Şu an 40 level'deyim ve ilerleyemiyorum. Ne yapmam lazım, yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler.
     
    Last edited: Feb 28, 2021
  2. NofeArTR

    NofeArTR Forum Pro

    Merhaba;

    LvL 42 veya 43'de açılması lazım görev. Parça toplattırıyor görev sana o parçaları tezgahta birleştiriyorsun, geçiş izni kağıdı alıp kağıdaki npc'ye verdiğinde yıldırım dibi haritası açılacaktır.
    Not: Bundan sonra kapı görevleri çok artıyor bilginiz olsun. Genelde kapı görevleri de o npc'de savun görevi varsa kapı görevi de vardır.

    [​IMG]
     
    aBDuLHaMiTHaN and Menekşe like this.
  3. Menekşe

    Menekşe Moderator Team Drakensang Online

    Merhaba,

    Sn. NofeArTR yardımınız için teşekkür ederiz. Myrdosch, haritaların Yıldırımdibi, Andrakas, Stalgard gibi kapı NPC'sinin görevleri tamamlanmadan haritalara girilemiyor maalesef. Sizdeki sorun seviyeniz ile alakalı görev henüz gelmiyorsa daha önceki haritalarda tecrübe puanı alabileceğiniz görevleri öncelikle tamamlamalısınız. Bir kaç seviyeden sonra bu NPC'lerdeki görevler aktif olmaya başlayacaktır. Daha sonra kapıları açmak için görev nesneleri düşürüp bunları tezgahta birleştireceksiniz. Kullanıcımızın verdiği bilgiye ek olarak buradaki linkten yapamadığınız bütün görevleri bulabilirsiniz.

    İyi oyunlar dilerim.
     
  4. ugurcugum

    ugurcugum Forum Greenhorn

    Tüm detaylarıyla cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim. Sadece tekrar edilebilen görevlerim duruyor ve bir tane boss görevim kalmıştı. O zaman biraz loot yapmam lazım 43 seviyeye gelene kadar. Aslında görevin henüz açılmadığı konusunda düşüncem vardı ama haritanın seviyesi karakter seviyesinden çok düşük olduğu için durumu çok kavrayamadım.