Feedback 248. Yama geri bildirimleri

Discussion in 'Türkçe Bölümü' started by Beta, Mar 18, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Beta

    Beta S-Moderator Team Drakensang Online

    Merhaba,

    248. Yama ile ilgili geri bildirimlerinizi, soru, sorun, görüş ve önerileriniz bu başlık altında paylaşabilirsiniz.

    Yama notlarına buradan ulaşabilirsiniz.

    İyi oyunlar dilerim.
     
    gameako3 likes this.
  2. gameako3

    gameako3 Padavan

    ◉ Ranger - The trigger radius of the Hunting Trap has been increased
    Çeviri: Av tuzağının tetikleme yarıçapı arttırıldı.
    Ne kadar arttırıldığını denemek için sabit duran bosslardan biri olan sigrismarda denedim ancak malesef hala zırh kırmıyor .
     
  3. 4NormaL

    4NormaL Junior Expert

    Dark legacy gelmeden önce düşürdüğüm elimde haberci derisi vardı 100 level olduktan sonra palto üretmek için düşürdük. Ancak dark legacy geldikten sonra palto üretimi olmadığı için üretemedik, şimdi bu yamada palto üretmeyi açtılar ama üretim şeklini değiştirmişler ve elimdeki deri sadece 1 tane olarak eklenmiş. Bu şekilde olması çok saçma ben o deriyi düşürmek için yüzlerce kez haberci kestim, şimdi ise elimde sadece 1 deri var 248 öncesi elinde deri olanlara en az o derinin karşılığı olarak 100 adet deri verilmesi gerekiyordu. Şimdi o deri her boss kesmeye düşüyor ama önceden 1 tane deri düşürmek için yüzlerce boss kestik bunun karşılığı bu olmamalıydı.

    Antik bilgi düşme şansı arttıldığı yazıyor ve miktarı zorluğa göre artıyor olması gerekiyor ancak haritalarda bulunan yaratık ve patronlarda bir değişim yok halen düşme şansı düşük haritalarda da düşme şansı artması gerekirdi, gözcü sandıklarında çıkan antik bilgi halen eskisi gibi onda bir artış yok gibi.

    Tezgahta palto sökme işlemi yaptıktan sonra tekrar tezgaha palto koyunca sökme seçeneği çıkmıyor tezgahı kapatıp tekrar açmak gerekiyor.
     
    Last edited: Mar 18, 2021
    aBDuLHaMiTHaN likes this.
  4. Sargon

    Sargon Forum Greenhorn

    Rün dropları bence güzel ayarlanmış ama güzel demeye de korkuyorum açıkçası. Beyaz rünlerin cehennem modundaki düşüşü için güzel dendiğinde en son geçen hafta artık hafta boyunca günlük 4 er saat oynamamla 2 ya da 3 rün düşürebilmiştim. Merkez ekibin artık şu droplarla "dengeleme" adı altında sürekli oynamadan bu dropları böyle bırakırsa gayet güzel olur benim düşünceme göre. Bilgelik dropları hakkında da büyük çöl acımasızda 2 3 saate yakın oynadım (rün dropları konusunda yazdığım da aynı bölge ve zamanda) gayet iyiydi. Sıfırdan hesap açıp kasan biri olarak 21 level bilgeliğim vardı ve aldığım bilgeliklerin %95 i 100 ün üstündeydi.(arada bi 20-30 bilgelik attı ama) Genel olarak bence güzel geliştirmeler olmuş ama dediğim gibi umarım ara ara yapılan bakımdır şudur budur mini-fixlerdir bu dropları mumla aramayız :) .
     
  5. mehmet044

    mehmet044 Forum Apprentice

    %11 kritik veren ilaçlar 192.063 altın olmuş bunun sebebi ne yetkililer yazarsa mutlu olurum.
     
  6. iisleyici

    iisleyici Someday Author

    yeni gelen itemler tezgahta kullanılmıyor şu an. Bir tarifmi öğrenmek gerek yoksa zamanmı var daha
     
  7. Sargon

    Sargon Forum Greenhorn

    Bahsettiğiniz eğer Paralel Dünya veya normal eşsizlerse onların tarifleri başarımlarla kazanıyorsunuz. Her bosstan (zorluk fark etmez) 100 tane boss parçası toplamanız lazım.
     
    Beta likes this.
  8. iisleyici

    iisleyici Someday Author

    Mesela önceden yenilöezlerin cüppesini üretmiştim. Hala elimde orada kullanılan ipekli kumaş parçası var. Şimdi bununla ilgili başarının kilidini açmak için 100 parça toplamam lazım. Başarı kilidi açılınca üretimde yapabileceğiz öylemi. Garip bir durum olmuş, yapabildiğiniz bir durum yapamadığınız bir duruma dönmüş.
     
    aBDuLHaMiTHaN likes this.
  9. CeSuYa

    CeSuYa Forum Apprentice

    Gerçekten çok merak ediyorum düzenlenmesi gereken şey tankın yetenek bazlı saldırı hızı buffu ve 100 stack mevzusu muydu? Tanklar zaten düzgün hasar çıkaramıyor bir de hasar buffunu zorlaştırıyorsunuz. Sizin zihniyetinize göre tanklar çift el kullanmasın tek el oynasın zaten yetenekler diğer sınıflara göre map kesmek için geride kalıyor bir de stacki zorlaştırıyorsunuz. Tank sadece zırh kırsın oh ne güzel.
     
    PASA61 and aBDuLHaMiTHaN like this.
  10. PASA61

    PASA61 Someday Author

    tank karkaterinin hzı yetenegi kimin gözüne battı bilemem adaletsizlik miş bazı oyundan arkadaşalrın düşüncesi , kendi oynadıaklrı karatere bri norf geldiginde kendilerini yırtanlar kendilerini yırtanlar oluyor , ama farklı akrkatere gelince olsun deniyor neden oslun herkez oyandıgı karaktere emek veriyor herkez zevk alarak oyun oynamak istiyor , elini vicdanıan koyup konuşmak gerek suan en az maplarda ve boslarda hasar veren akrkater savaşcı yineden tank cok saglam diyen kendini bilmezler oyunda var , yine diyorum hasara yonelik en zayıf karakter savaşcı, dso ekibi bine tavisyem karkaterleri girip oynayıp oana göre degerlendirmek gerekiyor yayınlara bakıyorum hep imha özüyle veya çöl özüyle oynuyolar biz kurusabakmayın GM degilizki okadar cok özümüz olsun oyunda .

    savaşcı karkaterini ve diger karkaterlerlerinde oldugu gibi cok gereksiz yetenekler var ama dso kör sagır bu işe.
    savaşcının kafa yetenegi alan vurması gerek , savaşcı yakıncı karakter bunu bilmeyen yok her halde oyunca dso ekibi biliyormu acaba
    1 mini bosu keserken etrafı yaratık doluyor bosa ugraşmak için ve kafa yetenegini vurmak için ayrıca bir caba içinde olmak gerek
    savaşcının haar bonusu artırlması gerek mapta ve bosda kötüyüz bari birinde iyi olsak.
     
  11. NofeArTR

    NofeArTR Forum Pro

    Sayın @Arthemis TR ve Forum yöneticileri;

    247. Yama ile grup şeklinde küp açarak ve bu durumdan faydalanmayanlar ile faydalananlar arasında aşırı derecede küp stok miktarı fark oluşmuş durumda olacağından yapılan bu durum bir Bug'mıydı ? Değil ise 248. Yamada neden kaldırıldı ? Bir çok hesaplarda küre miktarı 100k ve üzeri ama bu durumdan faydalanmayanların ise küre miktar durumları oldukça az. Özellikle böyle bir durumun resmi açıklaması yok ama bir çok sosyal medya kanallarında böyle küre kasıldığını görmekteyiz.
    Şimdi grup şeklinde 5 kişi toplamayı yapamayan kişilerin hakları ne olacak ? Kullananların ise bu kadar yüksek küre stok miktarı ne olacak ?
    248. Yamada küre için görevler verilmiş az olanlar görevlere muhtaç bırakılması çok ilginç bir durum. Konuyu merkez ekibe iletebilirmisiniz ?

    Teşekkürler.
     
    aBDuLHaMiTHaN likes this.
  12. [kofin]

    [kofin] Junior Expert

    İyi akşamlar hangi geri bildirime yazayım bilemedim
    Bir mage arkadaş ile pt yaptık ve kangölü büyük salona aynı anda girdik o mavi öz ile kesip bitirdim yazdığında ben yarısına gelmiştim neyse onu geçtim bende kestim bitirdim onun 2 katı zamanda. Lakin 5 defa öldüm. O mage benim 4te 1 canımda olmasına rağmen hiç ölmeden kısa sürede kangölü solo kesebiliyorken ben bunca hp direnç zırha rağmen ve mor özle onun 2 katı zamanda ve 5 kere ölerek kesiyorum. Yanlış anlaşılmasın mage çok güçlü demiyorum tank olarak nasıl eziliyoruz onu yazıyorum. Biz tanklara bir iyileştirme getirin artık. Hayat puanını mı yükseltirsiniz yoksa hasarınımı artırırsanız bilemem. Ama birşeyler yapın artık. Kolay gelsin
     
    sakaryalı1985 likes this.
  13. Beta

    Beta S-Moderator Team Drakensang Online

    Merhaba NofeArTR,

    Gizemli küpler, hakkındaki düşüncelerinizi merkez ekibimize ileteceğiz. Herhangi bir gelişme olursa bu başlık üzerinden bilgilendirme sağlayacağız.

    Merhaba [kofin],

    Bu ve diğer geri bildirimler tam olarak bunun için var. Sizlerden gelen bütün geri bildirimleri merkez ekibimize bildirmek bizlerin görevidir. Dolasıyla her yazdığınız düşünce, fikir ve önerinizi incelediğimizden ve bildirdiğimizden emin olabilirsiniz.


    İyi oyunlar dilerim.
     
    NofeArTR likes this.
  14. aBDuLHaMiTHaN

    aBDuLHaMiTHaN Old Hand

    [​IMG]
    bu tonikler çalışmıyor. sülfür çölünde tonikleri içmeden önce aldığım hasar ve içtikten sonra aldığım hasar aynı.
    edit: hatta direnç veren karga peti ile bile alınan hasar aynı

    2. bir sorun daha önce de soruldu fakat insanlara geri cevap verilmedi burada. geri dönüş sağlayacağız deniyor fakat geri dönülmüyor çoğu zaman. sorun şu: hp yenileyen (yenilenme rünleri) çalışmıyor. merkeze soracaz dediniz fakat hala hp yenilemiyor
     
    Last edited: Mar 22, 2021
  15. Beta

    Beta S-Moderator Team Drakensang Online

    Merhaba mehmet044,

    Yama notlarında konu ile ilgili bir bilgi bulunmamakla birlikte öyle tahmin ediyorum ki tezgahta artık bu tüketim nesneleri üretilebilir olduğundan fiyatları da değişmiş olabilir.

    Merhaba iisleyici,

    Tezgahta, üretilen nesneler başarımlar sonrası açılmakta ve formüller eklenmektedir. Bu nedenle Başarımlar>Üretim kısmından gereksinimlere kontrol ediniz.

    Merhaba aBDuLHaMiTHaN,

    Merkez ekibe ulaştırdığımız her soru ve sorun hakkında anında cevap alamıyoruz. Bu nedenle sizlere bu bilgileri aktarmamız da gecikebiliyor. Bunun dışında bahsettiğiniz sorunları bizlerde teyit amaçlı deniyoruz. Sürecin uzun olması burada belirtmiş olduğunuz sorunları görmediğimiz anlamına gelmiyor. Geri bildirimizin için teşekkür ederiz.

    İyi oyunlar dilerim.
     
    aBDuLHaMiTHaN likes this.
  16. SkyLander

    SkyLander Forum Apprentice

    Merhabalar
    Djinn in odasından düsen Sar harab ın yan el silahının essız özelligi olan Sar Harab ın yumrukları hasar vermıyor sadece görsel olarak var ama faydası yok. sabit ve haraketli hedeflerde denedim.Güncellemeden once cüce karakterimde wardı calısmıyordu, güncellemeden sonra korucu karakterim ile bossu 100 kere keserek tezgahta yaptım sonuc aynı yine hasar vermiyor. Guncellemeden oncede calısmıyordu belkı guncelleme ile duzelir diye konu acmamıstım ama hala calısmıyor.
    İyi calısmalar dilerim
     
  17. Lucky

    Lucky Forum Apprentice

    okcunun mantarı gene sorunlu yürüyen moba atılırsa tutuyor üstünden biri geçince boslar etrafını dolanıyor dogru zamanlama yapılmazsa bence yere bırakılınca etrafa işlesin
     
  18. Maverickz

    Maverickz Forum Apprentice

    bu tonikler çalışmıyor. sülfür çölünde tonikleri içmeden önce aldığım hasar ve içtikten sonra aldığım hasar aynı.
    edit: hatta direnç veren karga peti ile bile alınan hasar aynı


    Bu benimde dikkatimi çekmişti.

    Sülfürdeki verilen zehir hasar yüzdelik olarak çalışıyor. Mesela 1m canın varsa verilen hasar tam bilmiyorum ama mesela %2 ise 20k can gidiyor. Hp 500k ise 10k can gidiyor gibi düşün. Yani dirençler %80 dahi olsa hp den %2 eksilme oluyor. Bu kale içindeki lazerlerde de aynı çalışıyor. Elbette Lazerin verdiği hasar %60 65 civarında. Denemek için lazerlerden itemlerin ve itemlerimlerin olmadan geçerek kontrol edebilirsin. Tonikler zehir atağı yapan diğer miniboslarda filan işe yarıyor diye biliyorum.
     
    Beta likes this.
  19. aBDuLHaMiTHaN

    aBDuLHaMiTHaN Old Hand

    Yüzde olarak hasar verdiğini biliyorum lakin ben zehir direnci veren tonikleri içmeden ve içtikten sonra deneme yaptım hep aynı hasarı aldım. HP potu içmedim yani. Sonuçta zehir toniği ise bunun amacı alınan zehir hasarını azaltmak. Fakat azaltmıyor
     
    Beta likes this.
  20. 4NormaL

    4NormaL Junior Expert

    50 Adet kırılmış çok amaçlı ile girilen haritada binek ve yeni mücevheri atan patronun şansa çıkması çok saçma. 23 bin Andermant veriyorsun, 50 adet çok amaçlı alıyorsun bu yetmezmiş gibi aldığın 50 adet çok amaçlıyı kırmakla uğraşıyorsun haritaya giriyorsun ve harita boş bu ne demek? Bence bu dolandırıcılıktır, o haritaya maden toplamak için kimse girmiyor bunu oyun geliştiricileri de biliyor o halde neden o patron şansa çıkıyor. Patron çıksa ondan düşürmek istediğimiz şeyler garanti düşmüyor zaten, bunun düzeltilmesi lazım orada garanti olarak boss çıkmalı. Ayrıca 50 adet kırılmış çok amaçlı çok fazla bu sayı 10 adet olmalı ve her zorluk için giriş ücreti eşit olmalı. Kuvars mağarası gibi günlük görev ile ücretsiz girişte verilmeli.
     
Thread Status:
Not open for further replies.