Feedback 249. Yama geri bildirimleri

Discussion in 'Türkçe Bölümü' started by Menekşe, Apr 20, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Menekşe

    Menekşe Moderator Team Drakensang Online

    Merhaba,

    249. Yama ile ilgili geri bildirimlerinizi, soru, sorun, görüş ve önerileriniz bu başlık altında paylaşabilirsiniz.

    Yama notlarına buradan ulaşabilirsiniz.

    İyi oyunlar dilerim.
     
    vetellan and Arthemis TR like this.
  2. sibano

    sibano Padavan

    Güncelleme başladı mı ?
     
  3. Arthemis TR

    Arthemis TR Team Leader Team Drakensang Online

    Merhaba,

    Sürüm 21 Nisan Çarşamba gününe ertelendi. Herhangi bir son dakika değişikliği ya da aksaklık olmazsa, sürüm yarın uygulanacaktır.

    Saygılarımızla;
     
  4. gameako3

    gameako3 Padavan

    Tezgahlarda taşları toz yapmak sanırım bozulmuş. Çünkü taşları toz yapmak için her seferinde malzeme üretimi sekmesini tıklamak gerekiyor. Bunun eski haline getirilmesi gerekiyor .
     
  5. aBDuLHaMiTHaN

    aBDuLHaMiTHaN Old Hand

    aynen mücevhercinin yanında tek tıklamayla toz yapılıyodu onu bozmuşlar. şaşırdık mı hayır
     
    buzmavi501 and mehmet044 like this.
  6. NofeArTR

    NofeArTR Forum Pro

    Merhaba;

    Bıktık artık CTRL tuşuna basmaktan yani yere düşen rün'ün gözükmesini bir firma bunca zamandır nasıl düzeltemez hala anlamış değilim. Gene olmamış. Eski yeşil hali en azından belirgindi. O yeşil hale ekleme yapılması bu kadar mı zor ? Lütfen bir kez da ilettin yere düşen rün'ler gözükmüyor haritada bir çok yaratık var her kestiğimizde sürekli tuşa basıyoruz..

    [​IMG]
     
    aBDuLHaMiTHaN likes this.
  7. mehmet044

    mehmet044 Forum Apprentice

    Bakın doğruya doğru yanlışa yanlış demek lazım 249.yamaya kadar her yamadan önce oyuncuların içini kıpır kıpır ediyorsunuz herkes bi hevesle oyuna giriyor ondan sonra hayal kırıklığıyla oyundan çıkıyor her şeyi kasıtlı yapıyorsunuz demiyorum ama bazıları kasıtlıymış gibi geliyor. Zamanında cehennem geçidi olanlar kanlı sandıklardan faydalandı gözümüz yok. Dedik illaki bizim gibiler içinde bir şeyler yaparlar sonra 249.yamada cehennem geçidi için güzel yenilikler yapacağınızı söylediniz mutlu olduk sonra bazıları o altın fiyatına cehennem satılırsa herkes çarı fuller gibisinden tepkiler verdi. Direkt geri dönüş almış olacaklar ki günlük almaya ince bi kısıtlama yapılmış ona da eyv ama kangölü haritasında çamurların yanına bi gidiyoruz zırh kırmaya bağışıklı hata da olabilir sözüm yok hataysa neden sadece çamurların zırhı kırılmıyor diğer boslar içinde bu sorunlar olabilirdi neden sürekli oyuncuların çıkarına olan yerlerde hatalar çıkıyor onu anlamıyorum. Yeteneklerin çamurlarda zırh kırmamasıyla alakalı geri dönüş yaparsanız çok mutlu olurum.
     
  8. aBDuLHaMiTHaN

    aBDuLHaMiTHaN Old Hand

    hala düzeltilmeyen hatalar için her yamada geri bildirimleri tekrar edecem. daha önce bildirmiştim alttaki videoda buz mermileri patlamama, çalışmama sorunu ile alakalı.


    bu patlama düzelmiş lakin
    [​IMG]
    donma uygular ibaresi hala çalışmıyor..

    gelelim daha önce yine bildirdiğim hata videosu burda


    don hücumunu kullanınca donma stack hala birikmiyor.

    diğer bir sorun ise yine don hücumu ile alakalı. skili slota doğru kullandığımızda bizi geri atıyor sanki hiç kullanmamışız gibi ve olan bütün hasarı üstüne çekiyor. can yenileyelim derken can dibe iniyor.

    bu da yıllar önce çektiğim hata videosu ve bu hata halen devam etmekte mob senin dibine girince hasar vermeme sorunu. saldırı hızı maxın altında iken denendi hasar veriyordu o zaman. fakat max hıza ulaşınca dibindeki yaratık hasar almıyor. ve inanır mısınız bu hata hala devam ediyor yıl olmuş 2021...


    bir diğer sorun yine eskiden bildirdik. hp yenileme rünleri ne zaman çalışacak acaba? bir rün yapıyor ve oyuna dahil ediyorsun ama çalışmıyor.

    yeri geldiğinde diyar rünü grup bonusunu şak diye düzeltiyorsun ama? kasan kastı küresini. neden işlerine gelen hatalı rünlerin çalışmasını düzeltiyorlar da hp yenileme rünündeki hatayı düzeltmiyor?

    siz yama filan getirmeyin mümkünse uzun bir zaman kardeşim bütün mesainizi hataları fixlemeye harcayın bence. ha baktın hatalar epey düzeldi o zaman yenilik yapmaya kafa yorarsın...

    bunlar sadece magede olan hatalar.. diğer charlarda da mutlaka vardır.
     
  9. dayı21

    dayı21 Forum Greenhorn

    oyun oyle ***** bi oyuna donduki artik bu sacma sapan oyun oynanilmaz ( )
     
    Last edited by moderator: Apr 22, 2021
    balaban49 likes this.
  10. balaban49

    balaban49 Forum Apprentice

    arkadaşlar öncelikle dso nun bunca oyuncunun vaktini çöp ettiği için kendisine tşklerimi sunuyorum bunca parca bosslardan kastık ama ne yazıkki tezgah hala sorunlu verilen sıradışı madenlerden yüzde 75 ve üzeri değerler alınması gerekiyorken hala çöp itemleri veriyor en buyuk sorunlardan biri bu
    itemleri bu tezgahda yapılan oyuncuların emeği nasıl hallolacak
    okcuların magelerin patlayıcı vuruş yeteneğinin çalışmaması 2. bir sorun
    3. sorun cehennem geçitlerine getirdiği kısıtlama premum varsa günde 250 yoksa günde 150 tane cehhennem geçidi alabiliyorsun dalga gecer gibi o zaman biz her gün girip 1 saat 60 k materi kasalım alalım geçitleri çıkalım oyundan yada drakensangı kompile bırakalım dso da rahat etsin bizde yamadan önce gecemizi gündüzümüze kattık bosslardan parca topladık kürelerimizi verdik parca kastık geçitlerimizi verdik ama sonuç olarak tezgahda sıradışı parcada yüzde 75 ve üzeri değer vermesi gerekiyor sonuç çöp item efso parcayla yapılırsa yüzde 95 üzeri değer vermesi gerekiyor oda çöp parcalar gitti geçitler gitti küreler gitti bu saatten sonra tezgah düzelse ne olur düzelmese ne olur elimizde malzeme kalmadı
    bunlar bir tarafa jesse çıktı dedi ki geçitler çöp olacak herkes kullandı küpler çöp olacak herkes kullandı ama dso kalkıp oyuncuların bunca emeğinin çöp olmasını gözardı etti üstüne geçit kısıtlaması getirdi üstüne herşeyi çöp ettii gitti
    DSO ya bir sorum var acaba hala oyuna bizi bağlayan bir şey bıraktımı ?????
     
    dayı21 likes this.
  11. aBDuLHaMiTHaN

    aBDuLHaMiTHaN Old Hand

    Bu olayı yabancı forumda okudum. Şöyle ki o değerler temel değerler için değil, büyü kısmı için geçerli. Onu da zaten tezgahta aktarım yaparak değiştireceksin. Yani boşa kasmışsınız.
    Zor mod girip kasmak mantıklı olanı..
     
  12. sibano

    sibano Padavan

    bence yalnızca yüzükler maplarda düşmeliydi ve droplar da bu kadar açık olmamalıydı şuan çok basit düşürmek 3 5 el girip tüm seti halledebiliriz , oyun bildiğimiz gibi emeğe dayalı zor bir oyun bu kolaylık neden ? neden eşya üretmek için parça kastık ? neden birşeylere emek verdiğimiz zaman çöp oluyor ?
     
  13. Nothanks!

    Nothanks! Someday Author

    Gecenlerde ingiliz forumada yazdim hemen silmişler yorumu, devoloperi kovucan işi bilenini alican aga bunlarla olmaz
     
  14. endur

    endur Forum Apprentice

    taşları toza çevirmek için itemleri toplu olarak eritme yaptığımız gibi bir sistem geliştirilse çok iyi olur
     
  15. aBDuLHaMiTHaN

    aBDuLHaMiTHaN Old Hand

    [​IMG]
    bu tezgahta çalışıyor burada toza çevirin
     
    NofeArTR likes this.
  16. SkyLander

    SkyLander Forum Apprentice

    Merhaba @Menekşe
    Bekleme süresi düsüren mucevherler ile bekleme süresi düsüren yetenek puanları kombin olmuyormu. Yakalama agı yetenegımın süresini mucevher ile 8 sanıye yaptım ama yetenekten 8 puan verınce 0 olmuyor. illa 10 puan vermem gerekıyor.
     
  17. tuncy4141

    tuncy4141 Forum Apprentice

    burda arkadaşın biri droplar çok fazla açılmış falan diye yazmış umarım ironi yapmıştır ..... droplar sadece aradünya yüzük dropları açıldı veya yüzük dropları bugdan çıkarıldı ....ben halen daha değişik modlarda canavar ... ejderha omuz zırhı... ve yırtıcı düşürmek için uğraşıom..[​IMG] .... bu arada 80 puan verebildiğin beceriye nasıl oluyoda 90 puan verilebiliyo .... bunu hangi itemlerle veya beceri ile yapılıo
     
  18. Menekşe

    Menekşe Moderator Team Drakensang Online

    Merhaba @SkyLander,

    Aslında bekleme sürelerini düşüren mücevherler ve yetenekler birlikte çalışır, sizin kullanmış olduğunuz tabir ile 'kombin olur'. Yalnız bunların hesaplanması sizin hesapladığınız kadar basit değildir.

    Örneğin, hiç bir kısaltma kullanmadan ağ bekleme süresi 10 saniyedir. Mücevherlerinizin seviyesini bilmediğimiz için örnek hesaplama yaparsak - diyelim ki mücevherler bekleme süresini %30 azaltır - bunu hesapladığımızda 2,7 saniye eder. Halbuki biz bunu -3 saniye olarak görürüz (daha doğrusu kalan süreyi 7 saniye olarak görürüz, halbuki 7,3 saniye kalmıştır.

    Biz bu rakamların tamamını görmediğimizden dolayı bu gibi yanlış anlaşılmalar olabiliyor.

    İyi oyunlar..
     
    Beta likes this.
  19. NofeArTR

    NofeArTR Forum Pro

    Merhaba;

    İlgili item/itemler Brigavik mapinde 100 materi ile alçılan materi kum fırtısında şansınıza bağlı olarak ''Unutulmayan Anı'' mapine giriş açılıyor o mapten düşen itemler her biri farklı olarak ilgili bilgelik kısmına 16 veya 12 puan extra yetenek veriyor. Böylece 80 max puan item ile 96 ya çıkabilmektedir.
     
  20. balaban49

    balaban49 Forum Apprentice

    ustam biz bu oyunu başkalarının yorumu ilemi değerlendirecez yoksa oyunun verdiği kendi yorumuylamı oynayacaz siz tezgahdaki o yazıyı türkçeye çevirip baktınızmı hiç bakmadıysanız bi bakmanızı tafsiye ederim ordaki değerler itemin değerlerinin oranı aktarılan buyulerin değeri değil yok bu boyle yazmış yok bu boyle demiş ben oyunun bize yazdığı yorumu değerlendiririm başkasının soylediği kendi yorumudur
    mesele onun bunun yaptığı yorum değil mesele oyun bi imkan sunmuşsa onu yerine getirmesidir
    2. konu ise bu boyle olursa çok basit olur diyenler var onlara cevaben şunu demek istiyorum acaba yıllarca kasılan çarlarda kaç tane maden bulunmakda benim çarım 12 yıllık belki daha fazla daha 2 k efso maden var ortalama günde kaç ander çok amaçlıya vermemiz gerekiyorki bide kangölü atmakda cabası geçitlere getirilen kısıtlamada dahil 1 kişi günde kaç maden kasabilir bunu bi değerlendirin sonra donun deyinki yapması çok basit
     
Thread Status:
Not open for further replies.