Discussion Aktuális témák megbeszélése

Discussion in 'Magyar szekció' started by Kazimir, Sep 16, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

    Hát sajnos, a Telekomosoknak a mai napig laggol, de gondolom, ezt már tudod, mondták a klánodban....



    Én nem mondtam, hogy CSAK a Telekomosoknak laggolhat, de most valami másról van szó, ezt érstd meg...

    Itt a leírás, teszteld meg, nyilván azzal kis meló van, és csak panaszkodni mindig egyszerűbb... Ide is beteheted a képet akár.
     
  2. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

    Kedves Játékosok!


    Örömmel jelentjük be a legtöbb csillagaranyat összegyűjtött győzteseket a Csillagarany esemény során!

    A Drakensang Online csapata köszöni a részvételt, és gratulál a nyerteseknek!




    SG_2021.png
     
  3. Bundin

    Bundin Regular

    Ah nem mondod sajna laggol a méréseket megcsináltam beküldtem. A szolgáltató váltig állítja, hogy minden ok VPN nálam nem jöhet szóba mert nem akarok egy VPN szolgáltatásra befizetni tesztverzió meg már lefutott, remélem a cég tud lépni valamit a Telekom felé hogy javuljon a helyzet... de ehhez kell, hogy mindeki beküldje a BP-nek a winMTR-es mérést.
    A vicc az hogyha a telómról osztom a netet akkor nincs lagg, csak nagy ritkán, pedig az is Telekomos szóval akinek van mobilján net, az próbálja meg azzal is, várhatóan jobb lesz mint normállal.
     
  4. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Gratulálok jól át sikerült dolgozni téli eventet. Az 1500-as láda nem ad királyinál nagyobb követ. 1. legyőzhetetlen is ugyanez volt és 2.-ra sikerült átdolgozni és maxos követ raktak oda.
     
  5. Bundin

    Bundin Regular

    Szóamomra az is kérdéses hogy egyáltalán van e fejlesztőcsapat mert szinte semmit se csinálnak szeptember óta. Mindenki várta nálunk biztos azért lapítanak, mert csinálnak valamit a téli eventtel, hát nem, nem történt semmi....
     
  6. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

    December 8-án írta az illetékes:

    Screenshot_1.jpg



    Daniel Huang: Szóval srácok, ahogy ígértem, most fejeztem be a beszélgetést a német csapattal, és itt vagyok, hogy egy kicsit többet mondjak mindenről, gondolom én.
    Először is, mi történt az elmúlt néhány hónapban. Röviden: sok belharc és emberek jöttek-mentek. Ahogy néhányan talán emlékeztek, hónapokkal ezelőtt az a hír járta, hogy a játék nem fog tovább létezni. Ekkor távozott az A Csapat, és itt hagyta ezt a félelemkeltő üzenetet.
    Ezután a B Csapat vette át a játékot, de a közösség támadta őket, és nem sokkal később ők is távoztak.
    Ekkor jöttünk mi, a C Csapat. Most még mindig küzdünk, hogy kiderítsük, mennyire rossz a helyzet, és milyen ígéreteket tettek a játékosoknak az új frissítésekről. Így annak ellenére, hogy a csalódottságotok jogos, sajnos rossz csapatokat kértek számon mások által tett ígéretekért.
    Most, hogy az időt és az energiát nem pazaroljuk tovább értelmetlen konfliktusokra, mi (a C Csapat) a következőképpen javasoljuk a teendőket:
    A német csapattal kötött megállapodásunk szerint kilenc hónap áll rendelkezésünkre az átállásra, 2021 májusától 2022 januárjáig. Ezalatt az időszak alatt rendezzük az engedélyeket és a szükséges eszközöket a fejlesztők számára, valamint helyi környezetet hozunk létre a fejlesztéshez és a teszteléshez. Utána jönnek majd az új tartalmak. Valójában egy új térkép már készül, miközben beszélgetünk.
    Amíg ezen dolgozunk, mindent megteszek, ami tőlem telik, hogy segítsem a játék zökkenőmentes működését. Azt is remélem, hogy ez egy rendszeres dologgá válik, és minden héten szerdán, az átmeneti megbeszélés után beszámolok nektek a német és a mi oldalunkról történt előrehaladásról. Ez a legkevesebb, amit egyelőre megtehetek.


    Daniel Huang: És néhány más dologgal kapcsolatban:
    1. Nincs mostanában tervem twitch streamre vagy bármilyen más videó bemutatóra az internet és az irodai számítógépek korlátozott kapacitása miatt.
    2. DSO GM-ként nem fogok csatlakozni más Discord csatornákhoz, szóval próbáljatok meg nem meghívni.
    3. Kérlek, próbáljatok meg nem barátkozni velem a Discordon. Még ha meg is tennétek, a privát csevegésre kevés vagy semmi időm nem lenne, úgyhogy minek fáradjatok, nem igaz?
    4. Néhány tartalomkészítőnek volt kapcsolata a régi csapatokkal, de most ennek a partnerségnek vége. És a játék jelenlegi állapotát tekintve a promóció tényleg nem az első számú prioritás.
     
  7. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Köszönjük az infót StSanya!
    Mondjuk a Kingshilli láda tartalmát nem lett volna nagy munka aktualizálni, szerintem.
    Most éppen bent van a teszten a Rakétások lázadása event. A haladási sávban van összesen 5 db csiszolt, 4 db fényrsséges, 2 db tökéletes, 1 db szent, és a fődij 1 db királyi drágakő.
    Se a Téli eventet, se a Rakétás eventet nem érdemes csinálni, mert ha elmész véres ládázni vagy bossozni kb. 10-szer annyit fejlődsz mintha eventeznél.
    Ha nem aktualizálják a fútó eventeket, akkor azt veszik észre majd, hogy nem maradt játékos...
     
    Bundin likes this.
  8. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Kicsit még elkeserítőbb számomra, hogy ezt az infót megtudtuk. Szóval márciustól már a B és C csapat is jelen volt, amikor augusztusban ment ez az A csapat és a játék alapvető dolgaival nincsenek tisztában. Ha már behoznak egy eventet olyan jutalmakat kell adni hozzá, amiért megéri megcsinálni. Ez egyáltalán nem érzem, hogy kicsit is jelen lenne arról nem is beszélve, hogy talán februárban látunk majd valami újítást is. Ha én fél évig nem tudnák eredményt felmutatni a munkámban már rég kirúgták volna főleg, hogy volt 4-5 hónap betanulóidejük. De ha a játék alapjaival sincsenek tisztában mégis milyen fejlesztéseket várhatunk tőlük? Hát én már nem várok túl sokat.
     
  9. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

    Ez hogy jött ki nálad? Miért lett volna jelen? Olvasd el szerintem még párszor...
     
  10. Bundin

    Bundin Regular

    Köszi az infót pont hogy azzal tudtak volna valami életjelet adni magukról, hogy ha legalább bele nyúlnak az eventhaladás jutalmaiba, de mind 1 remélem valami jó fog ebből kisülni, ergó amit eddig beigértek az új kasztok meg társai azt elfelejtheti mindenki...amúgy nem értem mit nem tudnak megnézni, hogy mit igértek a streameket, meg az ütemterveket kellene megnézni... reméljük a legjobbakat köszi mégegyszer az infót.
     
    Last edited: Dec 20, 2021
  11. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

    Gondolom, ennek a válasznak volt valami előzménye, amiben ilyen-olyan korábbi, ki tudja hol elhangzott (twitch, discord, privát) dolgokat kértek számon Daniel Huang-on, s erre mondta azt, amit.

    Amúgy, ha én lettem volna pl. kinevezve november végén erre a posztra, őszintén megmondom, hogy én se azzal foglalkoznék, meg az időmet vesztegetném annak keresgetésére, hogy melyik elődőm hol, s mit mondott, hanem a saját és a csapatom elképzeléseit valósítanám meg, a hozzám eljutattott vélemények, javaslatok tükrében. S szerintem ez a normális, mindenki más is így tenne, ahogy pl. Jesse és csapata sem a Greg és Haruki féle elképzeléseket vitte végig.

    Szerk: Ettől függetlenül azt gondolom nyilván lesz amit át fog venni, s meg lesz valósítva, esetleg a sorrend, a hangsúlyok lesznek mások.
     
    Last edited: Dec 15, 2021
  12. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Ha már májusban megállapodtak akkor már itt kellett lenniük, de bocs tényleg május volt. Attól még nem sokat változik a lényege annak amit leírtam. Volt idejük betanulni és nincs semmi látszata. És mégis meddig lehet ezt húzni? Februárban bejelentik, hogy megérkezett a D csapat, mert a C nem hozta az elvárt szintet?
     
    Last edited: Dec 17, 2021
  13. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online


    Szerintem meg nem feltétlenül. A munkahelyeken van egy létszám, fix x fő. Ha be van töltve egy poszt, nem fizetnek még 2 - 3 embernek, hogy csak ott legyenek, s várják, mikor jönnek ők... Ha benne is vannak a létszámban (az x főben), akkor is mást csinálnak, s nem lehet számonkérni rajtuk azt, amit az elődjük csinált. Jól is nézne ki, megkapsz egy beosztást hétfőn, aztán másnap keresztrefeszítenek, hogy hol áll a projekt... De amúgy nem is biztos, hogy benne vannak az eredeti teamben, jöhetnek kivülről, más területről, stb...

    Szóval, csak felesleges hangulatkeltésnek tartom, amit irogatsz, ezzel a május hajtogatásával.
     
  14. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Szerintem meg, ha megkötnek egy szerződést arról, hogy ennyi idejük van átvenni a játékot a fejlesztői csapatban kellett lenni nem pedig a takaítókat kérték fel erre. És szerinted felesleges hangulatkeltés az, hogy le merem írni, hogy fél éve semmi fejlesztés nincs a játékban és még az aktuális eventeket sem dolgozták át. Fel vagyok háborodva és teljesen jogosnak érzem azt ők még csak mutogatnak egymásra, hogy nem mi tettünk ilyen ígéreteket rajtuk aztán ne kérjék számon. Szerettem mindig is ezt a játékot játszani, de most legtöbbször beloggolok megcsinálom hagastove barlangok küldit és nincs semmi más, amit tehetnék. Mégis mit csináljak van 5 milla feletti porom minden kövek maxos PvP még nincs a játékban.
     
  15. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

    Nincs szerződés. A kinai tulajdonos az eddigi német fejlesztők helyett más team-et, kinait alkalmaz. Ez van. Lehet hisztizni, de a helyzeten nem fog változtatni. Vagy játszol, és jól érzed magad, vagy veszed a kalapod.
     
  16. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Hát a jelenlegi játék nem szórakoztat, mivel több mint fél éven keresztül q1 vagy q5 mati farm és ládázáson kívül max eventezni lehetett ami mostanra elég unalmas lett főleg, hogy nem is lehet már vele fejleszteni a karimat. De azért nem is akarom egyenlőre itt hagyni azt a játékot, amit oly sok ideje szeretem és játszok úgyhogy ha megengeded inkább kivárásra játszok. Addig marad a napi belog és hagastove barlang hátha februárban hoznak is valami újat.
     
  17. UzsonyikT

    UzsonyikT Junior Expert

    A laggot meg azért nevetséges, hogy nem képesek megoldani. HÓNAPOK óta nem tudnék játszani csak délelőtt, ha nem vettem volna 1 éves VPN előfizetést. És ne jöjjön senki azzal hogy Telekomos netem van. A hiba a DSO-nál van!!! Az is levolt már írva, hogy hol keressék a hibát, de pont lesz@rják...
     
  18. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

    Legyen úgy, ha te mint szakértő azt mondod, akkor biztos így van. Nah, megyek játszani, a nem telekomos netemmel, 23 - 24-es pinggel...
     
  19. Leelu

    Leelu Forum Apprentice

    Csak megjegyzem, hogy napok óta nem telekomos nettel szintén magas a ping, nem csak nekem, másnak is. Egyébként a telekomos nettel tényleg valami gebasz van régebb óta,nem tudom, hogy játék oldalon vagy sem, bár a probléma csak a DSO-t érinti. Ismerősöm új IP-t kér le, és utána jó neki a játék, szóval bizonyos IP-kel van probléma azon az oldalon tudomásom szerint.
     
  20. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

    Wargaming.net-esek (World of Tanks, World of Warplanes, World of Warships, World of Tanks Blitz) is panaszkodnak a Telekomra... Telekom fórumon egy illetékes szeptember 30-án azt ígérte, hogy utána néz, de semmilyen válasz nincs azóta...