Discussion Általános kérdések és hibajelentés

Discussion in 'Magyar szekció' started by Kazimir, Sep 16, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Tags:
 1. Kormosmacska

  Kormosmacska Forum Greenhorn

  Üdv, jelentem nálam is vacakol a játék!
  Az internet kapcsolat jó!
  Kb. a legutóbbi windos frissítés óta /35-60ms/- ról fölmentem /56-180 ms/- re.
  Utoljára akkor volt ilyen katasztrófa, amikor még 32 bites volt a játék és nem engedte a 64-bitet /kb ez az egyetlenegy pozitívuma a tavalyi nagy frissítésnek/.
  A napi arénázásban is látom, hogy kb 1 kör alatt töltök be - az az 1x megölnek mire be érek, de van olyan hogy én csapok le valakit és neki kell egy kör mire meg tud mozdulni.
  Nem hozzá értőként, arra gyanakszom hogy a programozók nem tudtak az új frissítésekhez hozzá igazodni, és valami nem kompatibilis vele!
  A gépem a kis és közepes teljesítmény között lebeg ezért amit lehet leveszek a játékból, erős vasakon ,vagy újabb gépeken lehet nem tapasztalni ezeket!
   
 2. 12xineohp

  12xineohp Padavan

  Nekem is hasonló problémám van és a fél klán ugyanerre panaszkodott. Viszont érdekes, hogy a másik felének még jó volt.
   
 3. StSanya

  StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

  Úgy döntöttem, kicsit nyomozok én is. Akinek ilyen néhány napja jelentkezett problémája van, legyen szíves töltse ki az alábbi kérdőívet:

  https://forms.gle/QFLtZEMpUtNWSRpU8


  Név nélkül, csak egy email cím megadásával, pár perc alatt kitölthető!

  Köszi!
   
 4. pista354

  pista354 Forum Greenhorn

  Nagyon szépen köszönöm a segítséget!

  A kémcsöves munkapadról nem tudtam.
   
  StSanya likes this.
 5. Kapszula

  Kapszula Forum Greenhorn

  sziasztok
  van még értelme elkezdeni teljesen elölről egy királyi prémmel ha kitolom 30nap alatt 100ig egy karit? friss 100asok vannak még manapság vagy ez a réteg eléggé halott és szenvedés lenne ha nincsenek haverok akik játszanak és akkor szenvedni kéne infen meg haláloson és utána menni feljebb? köszi
   
 6. Elnegro93

  Elnegro93 Forum Greenhorn

  Érdekes, hogy behoznak ismét egy eventet, ami számomra elérhetetlen, mert mindig laggolok. A vicces az egészben, hogy hajnalban, amikor jóformán senki nincs akkor minden jó estére pedig játszhatatlan a játék. Nem nem csak nálam van így, hanem több embernél.
   
 7. StSanya

  StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

  Egy játékos az FB-on írta, hogy felvette a kapcsolatot a Telekommal, elmondása szerint távolról frissítették a modemét, s utána jó lett.
   
 8. Elnegro93

  Elnegro93 Forum Greenhorn

  Akkor megpróbálok valamit én is elkövetni. Köszi a tippet. A kommentek véletlen jelentettem nagy szétszórtságom közepette. Ezért elnézést kérek.
   
  StSanya likes this.
 9. Kormosmacska

  Kormosmacska Forum Greenhorn

  Közben nálam is úgy tűnik, hogy megoldódót a probléma de teljesen más okból!
  Le írom, hátha segít valakinek!
  A játék, kb az 1 hónapja történt egyik nagy frissítés után kezdet naaagyon belassulni!
  A hétvégén ,szétnéztem a gépemen, és észre vetem, hogy a win10 egyik nagy frissítése /valami h20n1 talán?/ nem tudott nálam települni automatikusan, manuálisan felhúztam és azóta megszűnt a késés és vissza ált a nálam szokásos értékre!
   
  StSanya likes this.
 10. UzsonyikT

  UzsonyikT Junior Expert

  Nálam ez sem segített. 1k/1k-s netem van. Speedtesten teljesen jó minden...DSO-ban meg olyan laggom van, hogy a droppot is fél óra felszedni.
   
 11. UzsonyikT

  UzsonyikT Junior Expert

  A laggal kapcsolatban infó. Nálam úgy működik, hogy 10-15 percig játszható mikor aznap belépek. 30ms körül mozog (nem mintha az jó lenne, de a dsoban kb ennyi szokott lenni. 10-15 perc után felugrik 50-53 közé éa folyamatosan ugrál fel, valamikor 200ms! Mapváltás fél óra, dropszedés elviselhetetlen. Gyakorlatilag játszhatatlan. Jó lenne, ha tennének már valamit a játszhatóság érdekében, mert nem azért vettem meg a királyi prémet, hogy nézegessem a dso ikonját!
   
 12. StSanya

  StSanya Board Administrator Team Drakensang Online


  A Technical FAQ Netkapcsolódás tesztelése alapján készíts egy minimum 10 perces, de inkább több ideig futó tesztet a szerveredre, amelyen játszol (pl. grimmag.drakensang.com, heredur.drakensang.com, werian.drakensang.com, stb.)

  (Akinek ez túl fapados, 14 napos ingyen licenccel használhatja a PingPlotter progit is, s van benne rögtön képbe mentés.)

  Készíts képernyőképet a tesztről, írj a supportnak bejelentkezve a https://www.drakensang.com/hu/ oldalon!
  (Jobb felső sarokban "Belépés" - a játék felhasználói neveddel és jelszavaddal, majd úgy a "Support"-ra katt!)

  Írd le röviden a problémádat, s ki az internetszolgáltatód, majd küld el a bejelentést! Itt még nem tudod csatolni a képet.

  A megadott email címedre azonnal kapni fogsz egy automata választ, hogy megkaptuk, de várni kell az ügyintézésre.

  Az automata által küldött emailra kell egy választ (reply) nyomni, s ahhoz már lehet csatolni a teszt képet! (Lényeges, hogy a tárgysorban megmaradjon a jegyszám.)

  A beküldött képeket mi gyűjtjük, s megpróbáljuk ezzel nyomatékosítani a problémát, s felgyorsítani a megoldását!
   
 13. tr3xtr3m

  tr3xtr3m Forum Apprentice

  nem az internet kapcsolattal van a problema,hanem az a nyomorek MESTERSEGES INTELIGENCIAT amit beletetek a jatekba,egyfojtaban korlatozza a jatekost,droptol kezdve az osszes nyomorek buggig ebben a jatekban!
   
 14. StSanya

  StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

  atkozott_helyesiras.jpg
   
 15. opos2012

  opos2012 Exceptional Talent

  Tegnap hajnalban leléptem a játékból azóta nem enged vissza! Megsértődött? :D
   
 16. UzsonyikT

  UzsonyikT Junior Expert

  Hotfix után eltűnt a magas ping. Ez már nem egyszer fordult elő amúgy. Ha ilyen tömeges lag van miért nem lehet egy szerver restartot csinálni, miért kell várni 1 hónapot és csak valami frissítéssel újraindítani?
   
 17. Ezüstfény

  Ezüstfény Forum Greenhorn

  Sziasztok!Az lenne a kérdésem,hogy a téli event ideje alatt mindig található volt egy hógömb Kingshill-ben...most merre található?A választ előre is nagyon szépen köszönőm.
   
 18. UzsonyikT

  UzsonyikT Junior Expert

  Vissza is vontam. Este belépek erre megint 52ms fogad....
   
 19. StSanya

  StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

  Ma került be a játékba:

  téli barlang.jpg
   
 20. Krlylny

  Krlylny Forum Greenhorn

  Sziasztok. Hosszú hónapokkal ezelőtt játszottam utoljára, kissé "elvesztem" az azóta történt újításokban. Van egy 58-as szintű hősöm, azonban a Köztes világban lévő "kiterjesztett" területekre (kivéve a könyvtár) nem tudok belépni; pedig 50-es szint a feltétel. Végig kell csinálnom küldetéseket, és akkor megnyílik egy kapu? Köszönöm a segítő válaszokat. Szép napot mindenkinek.
   
  Last edited: Dec 28, 2021