Discussion Aktuális témák megbeszélése

Discussion in 'Magyar szekció' started by Kazimir, Sep 16, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. UzsonyikT

    UzsonyikT Junior Expert

    És azt mivel magyarázod, hogy ha elrejtem az IP címem VPN-nel, akkor nincs lagom? Ugyanúgy Telekomos netről megy utána. A Telekom egy SZOLGÁLTATÓ, semmi köze hozzá, hogy egy adott játékon belül lag van, ha egyszer a játék szerver késve küldi az adatokat. Ugyanis SOHA sehol nincs probléma csak a DSO-ban. De furcsa egybeesések. Talán a DSO illetékeseinek kéne utána nézni, hogy a Telekomos szolgáltató ip címeihez miért jut el késve az adat.
     
  2. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online


    Ott a különbség, hogy nem a Telekom szerverein és partnerein keresztül jutsz el a BP szerverére, hanem a VPN szerverétől más úton.

    NEM igaz, hogy nincs máshol probléma, feljebb olvasd el, de ott vannak a részletek a Telekom fórumán, amire nem válaszolnak...
     
  3. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Én örülök neki, hogy sikerült életjelet adni magukról a fejlesztőknek és hoztak egy frissítést. A kompenzáció egész normálisnak mondható, de én inkább játszani szerettem volna a játékkal mint free jutalmat olyan karira is, amivel úgy se csináltam volna meg eventet. Az elfeledett emlék egyedi cuccait is egész normálisan átdolgozták még hasznosabb is lett pvp-re, ahol eddig semmit se adott, mert ott talentot nem számolt. A krit kb ugyanott van a sebzés talán még több is viszont a vértet elronthatták, mert buktam 100k hp-t. Ezt lehetne továbbítani a fejlesztőknek?
     
  4. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

    A kesztyűt és az övet sikerült kilobbiznom, hogy 10%-ra emeljék (védelem, minden ellenállás). A többitől egyelőre elzárkóznak, így a ruhától is...
     
  5. Elégedetlenkedő

    Elégedetlenkedő Active Author

    Az egyetlen értelmes szettet a kósza emlékest sikerült az újabb pancser bagázsnak átalakítania. Ehhez csak "gratulálni" tudok nekik. Ha pancser vagy akkor inkább ne nyúlj semmihez. Főleg ne az egyetlen értelmes dolgot alakítsd át, amiért heteket játszottak a játékosok, hogy kiszedjék. Nem a krit egyáltalán nincs ott ahol volt! A kritem 75 %-ról lement 72 %-ra ami ezen a szinten sok sok játékidő, mert heteket játszik az ember 0.1 tizedekért! Szóval, hagyjuk. Oszt csodálkoznak, hogy senki nem játszik már ezzel. Hát ilyenekért! Ezeknek se sok esze van. Amikor megszerzel valamilyen tárgyat egy játékban sok-sok játékidő árán, akkor azt ne rontsák már el a játékosnak! A régi téma. Vettél egy porschét jó drágán, aztán egy este kicserélték neked egy trabantra, hogy asszongya, jó lesz az neked. Ennyire becsülik itt meg a játékidődet, a játékost, meg a pénzedet. Mindenki lépett már a játékból, én is leginkább csak a napi andert vettem fel jó ideig. Most megszerzem a két ékszert a ládából aztán megint lépek. Értelmes fejlesztőket úgy látszik már sosem fognak találni ehhez a játékhoz. A bugos szerver ami mindenféle hibával dobálja le az embereket, arról meg már ne is beszéljünk, ugye. Rákattintok valamire, oszt percekre kifagy a játék, ledob, meghal. Memory hiba, karakterváltásnál raknet hiba. Üti az ember az ellenfelet aztán lefagy a játék, brutál lag, természetesen a karakter lehal, aztán éledjél ugye, mert 80 %-os védelmekkel, ellenállásokkal is pillanatok alatt lehalsz. És ez van, hogy akár egymás után 3-szor is. Á! Sorolhatnánk. A játékért kár mert egyébként nem lenne rossz. De így értelmetlen.
     
    Last edited by moderator: Jan 5, 2022
  6. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online


    1. A brigavikos tárgyak nem adtak a karakternek pluszt az arénákban, mivel ott nem érvényesülnek a tudás talentek. Így hiába szedted ki őket, hátrányban voltál velük PvP-n...

    2. Ha megfelelő darabszámú és/vagy szintű a kövezésed, akkor már akár az 5% is, de a 10% már mindenképpen több lesz, mint a korábbi tudáspontok. Tessék menni farmolni köveket, meg lehet készíteni az opálokat!
     
    Last edited: Jan 7, 2022
  7. Elégedetlenkedő

    Elégedetlenkedő Active Author

    Abszolút hidegen hagy, hogy pvp-n mi van. A pvp-t nem játszom már egyáltalán.
    Nem szeretem ha hülyének néznek.

    Kivették az alap védelem és ellenállás növelést így a tüskepajzs és a sárkánybőr már nincs mit felszorozzon, hogy megfelelő védelmeket adjon vérfürdő szintre. A sárkányharcost ezzel a baromsággal jól megszívatták.

    Lehet más kasztot nem érint, hogy nincs már mit felszoroznia a védelméhez, az ellenállásához. De engem érint. A szettel tudott a harcos értelmesen védelmet kapni!

    A legmocsokabb dolognak tartom amit lehetett csinálni! Jól elvették minden értékemet.
    Az alapérték növelés meg kevés 10 %-ék össze sem hasonlítható!

    Ezért nem játszik már senki! Mert ilyen mocsok húzásaik vannak. Új team oszt ezzel nyit? Szégyelljék magukat! Kár volt jönniük!


    Farmoljak köveket? Ne röhögtess már ládából vérfürdőn kapok 3 követ 8, meg 20 port érnek. Egy vicc! Hónapok ezen a szinten ilyen kövekkel 1-2 % növelése! Csökkent a krit csökkentek a védelmek, csökkent az élet. Töménytelen kő kéne ezek alapjainak a vissza növeléséhez. Brutális játékidő!


    Megszerzem az ékszeres ládát, csak hogy meglegyen. Mert azt most aránylag reálisan meg lehet. Aztán jöhet vissza napi ander felvevése. Felháborító!
     
    Last edited by moderator: Jan 6, 2022
  8. LungDragon

    LungDragon Forum Apprentice

  9. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

  10. LungDragon

    LungDragon Forum Apprentice

    Valóban hamis riasztás volt, az elavult adatbázis miatt. A frissítéssel már be enged lépni a játékba :)
    Köszönöm a segítséget!
     
    StSanya likes this.
  11. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

    info_2022.01.12.jpg

    info_2022.01.12_2.jpg

    Daniel Huang: OK, nézzük. Mi lesz kész ebben a hónapban:
    - A drágakövek és a drágakő-tartók drop esélye módosul. A játékosok nagyobb eséllyel kapnak majd támadó drágaköveket (sebzés, támadási sebesség és kritikus érték), mint eddig.
    - A rúna fejlesztés aranyköltsége csökken.
    - A fényes por és a rúna por felső határa 10M-ra nő.

    Folyamatban:
    - A küldetéssorozat kiigazítása. A szadista küldetések ésszerűbbek lesznek, különösen a Lor'Tacban lévők.
    - Visszahozzuk a PvE ranglistát.
    - A titokzatos kockák átdolgozása.

    Megbeszélés vagy korai fázisban:
    - PvP átdolgozás.
    - Új tartalom.

    De vannak bizonytalanságok. A fejlesztésre és tervezésre használt eszközöket a németek adják át nekünk. És néha még ők sem értik, hogyan kell használni őket. A mi csapatunknak kell tapogatóznia velük. Eddig ez a legnagyobb problémák forrása.


    Daniel Huang: 1. A jövő héten egy újabb holdevent lesz, és Grima is megjelenik.
    2. Addig is a Grima boltja gomb hozzáadásra kerül az eseményablakhoz anélkül, hogy Grima a városban lenne. Ez eltarthat egy ideig, és teszteket igényelhet.
     
    Last edited: Jan 12, 2022
  12. LungDragon

    LungDragon Forum Apprentice

    Tehát ezzel el van ismerve - mégha csak közvetetten is-, hogy bizony ez eddig nem így volt:D
    Mesterségesen volt alacsonyra állítva, köze nem volt a szerencsének hozzá...

    Dicséretes munka, így tovább!
    Ha lehetne kérni, kicsit pörgösebben ;)
     
  13. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Úgy gondolom nem számított túl sokat hiszen minden követ beőrlünk , hogy a meglévőket fejlesszük. Igen +25% port ér a támadó, de reális is volt, hogy alacsonyabb eséllyel adja, bár lehet kicsit eltúlozták.
     
  14. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

    Annyi, hogy nem a dropból, hanem a drágakő-tartókból változott a védekező és támadó drágakövek aránya, magasabb (de továbbra se egyenlő) a támadó kövek száma.
     
  15. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

    Screenshot_1.jpg

    Screenshot_2.jpg


    Sziasztok, most volt egy találkozóm a német csapattal. Itt van néhány frissítés, ami érdekelhet titeket:
    1. Facebook bejelentkezési probléma: a technikai csapatunknak sikerült pontosan meghatározni a problémát. A játékon belüli QtBrowser régi verziója miatt van. Jelenleg értékelik a javításhoz szükséges időt és munkát. Sajnos nem hamar, de ki lesz javítva.
    2. r254: egy újabb programhiba jelentkezett, ezért a frissítés egy időre leállt. Most már kijavították, így haladunk tovább az átdolgozott eseményekkel. Ez már nem fog sokáig tartani.
    3. Új tartalmak (pályák/küldetések/tárgyak) tervezése és előállítása folyamatban van. Az új történetvonal is elkészült. Azonban még több hónapba telik, mire ezek bekerülnek a játékba.


    Az r254-ben: átdolgozott dragan és szörnyvadászat események, remélhetőleg
     
    Bakatabis and bibere like this.
  16. faad87

    faad87 Forum Greenhorn

    Üdv! Valaki mondja már meg nekem hogy a kezdésnél a karakterválasztó lapnál miért nyomkodom 100x is a játék indítása gombot hiába? Semmi reakció, ki-be lépkedek mint egy bolond és csak nem lép be a játékba.... Nehogy azzal a sablon sz..ral gyertek hogy nálam a gond, itt nincs semmi gond. Valami a kliensben nem működik, minden játékostársam ezzel küzd aki a környékemen van. Javítsátok már vagy valami, mert az hogy már belépni sem tudok, elég gáz. Azt hogy laggolok már meg sem említem mert ráfogjátok úgyis a telekomra. De a játék indítása gomb esete nem a telekom műve.
     
  17. Bundin

    Bundin Regular

    A kingshilli csatornák eventen még mindig nem működik rendesen a Királyi patkány pet nem hoz nehézségi szintnek megfelelő koszhalom droppot így egy fabatkát se ér. Jó volna ha beállítanák most már rendesen.
    Na meg a csatornaparazita alapanyag, mondhatni, hogy egyáltalán nem esik, így nem lehet esszenciát kraftolni se az alapanyagokból az eventen, nőveljék már meg a droppját!!!

    UI.: 2022.03.19.14:42
    A minikihívások(Féregrajzások) ki volt az az eszement, aki még elérhetetlenebbé tette ezeket a minikiet? Első nap normális időpontban voltak ugyan de sajät hibámból nem tudtam részt venni rajtuk, második nap valamikor éjfél után indult az első pontosan nem tudom egy klántagunk látta csak persze hogy ilyenkorra kell tenni, amikor kb jó ha 50 :mad: játékos lézeng az egész szerveren. Harmadik nap délelőt indul ugyan de mivel pont délelőttös vagyok, megint bukta a mini kihívás. :mad:És most következzék amit már a legutóbbi Kingshill férges eventjénél is javasoltam, a féregrajzások ne minikihívások legyenek, eleve nem nagy dolgot kapunk onnan, régebben jobb jutalmakat kaptunk belőle most nem lehet vele annyi cresceritet szedni vele mint régen. Ergó simán át lehetne alakítani az egészset egy ismétlődő küldetéssé, amit naponta 4x vehetnél fel, és ugyan azt és ugyan annyit kellene szedegetni, csak nem haladási sávba, hanem a küldi számolná, rádásul, naponta változhatna, mint most is, hogy melyik területre küldi a küldetés a játékosokat. Előnye hogy mindenki akkor kezdhetne neki, amikor van rá ideje, így a játékosok is elégedettebbek lennének.
    Másik a pátkányfészkekből kirajzó patkányok a pályákon nem danak semmit, nem úgy mint annak idején amikor elindult ez az event. A másik hogy ha már patkány rajzás akkot ne 2-3db:p patkány jelenljen meg csak hanem legalább 10-20, illetve a patkányokkal együtt megjelenhetne egy miniboss:eek: óriáspatkány is, persze ez lehtne random is a pályán hogy melyik patkényfészeknél jelenik meg. Illetve a miniboss óriás patkányra lehet csinálni megint egy ismétlődő küldit amit naponta x alkalommal meg lehetne csinálni szintén....;) Annyi elehtőség van egy event érdekesebbé és élvezhetőbbé tételére nem értem miért nem lehet ebbe az irányba menni, nem pedig unalmas monoton köszörülést erőltetni....o_O
     
    Last edited: May 10, 2022
    Gyuro152 and opos2012 like this.
  18. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

    bibere likes this.
  19. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Valaki megtudja mondani, hogy Sárkánycsont elixírrel mennyi Sárkánycsontot ad Mortis halálos-pokoli-legyetlen-vérfürdő nehézségi szinten? Köszi!
     
  20. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

    Vérfürdő: 25
    Kegyetlen: 15
    Pokoli: 5
    Halálos: 4