Destek grubunun oyunculara hiç destek vermemesi !!!

Discussion in 'Türkçe Bölümü' started by Mepistopeless, Jan 28, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Mepistopeless

    Mepistopeless Forum Greenhorn

    Son zamanlar da yaşanan oyun hatalarına alınan cevaplar gerçekten çok vasat. Kesinlikle yardımcı olunmuyor örnek vermek gerekirse bir sorunun cevaplanması için 3 kez ticket attım ve 8 yıllık hesapta defalarca ticket attığım mesajda sorunu geçiştirmek için şu cevabı aldım:

    E-posta Adresiniz bu hesapla ilişkili değil.
    Hesap sahipliği doğrulama sürecini başlatabilmek için, hesapta kullanılan e-posta adresinden bize yeni bir istek göndermeniz gerekiyor.
    Anlayışınız için teşekkürler.
    Saygılarımla,

    Bigpoint Müşteri Hizmetleri Ekibi

    İmzasız cevap olması ayrı bir sorun tabi. Muhattabımızı bilmiyoruz artık. Asıl soruna gelince kaygı parçası birleştirme görevi olan İçsel kKorku görevinde 2 tane sıradışı (mor) kaygı parçası üretimi yaptım ancak 2.kez yaptığımda görev ilerlemedi. Hala görev ilerlemesi 1 görünüyor. Birini geçmişte yapmıştım onu saymıştı ancak son yaptığım üretimde görev ilerlemedi. Envantrerde parça göründüğü halde görev sayılmadı yani ispatı da var ancak görevin zorluğu ortada 1 parça üretmek için 1000 parça tolamanız gerekirken teknik destekten aldığım cevap alay niteliğindedir.

    Tekrar üretmeyi deneyip göreve sayılıp sayılmayacağınızı kontrol ediniz.
    İyi oyunlar..
    Saygılarımla,

    İşte emeği yok saymak bu kadar kolay ciddi bir farmla bile toplaması haftalar sürecek bir görevi tekrar yap olmazsa gene yaz diyorlar peki olmadığında ne yapacaksınız görev hatalı!!!
     
  2. Arthemis TR

    Arthemis TR Team Leader Team Drakensang Online

    Merhaba,

    Yukarıdaki cevap tam olarak ne anlama gelmektedir:

    1. Oyuncu oyun hesabına giriş yapmadan bilet atmıştır. Hesap bilgisi içermediğinden, bu durumda biletler kesinlikle işleme alınmamaktadır.

    2. Oyuncu hesabına giriş yaparak bişet atrmıştır, yalnız kullandığı mail adresi hesapta kayıtlı olan mail adresinden farklıdır. Bundan dolayı oyuncu bu gibi cevap almıştır. Ve genel olarak bu biletler de (istisnalar dışında) işleme alınmamaktadır.

    3. Hesaba giriş yaparak bilet atmak ne anlkama gelir: (!)

    - tarayıcı üzerinden hesaba giriş yapılmış olması gerekmektedir.
    - Oradan ilk önce Giriş sonrasında da Destek butonunu kullanarak biletinizi oluşturup teknik desteğe gönderiniz:

    [​IMG]


    Bu şekilde oyun içinden gönderilmeyen ve hesap bilgisi içermeyen biletler kesinlikle işleme alınmamaktadır!!

    Kurallara uygun olarak gönderilen her bilet değerlendirilir ve destek biriminin imkanları ve kurallar çerçevesinde her oyuncuya yardımcı olmaya gayret edilir! İmzaya gelince - Bigpoint Müşteri Hizmetleri Ekibi - bu imza kesinlikle yeterlidir!

    Umarız bu yazı sizin sorunuzun tam olarak cevabıdır..

    İyi oyunlar..
     
  3. Mepistopeless

    Mepistopeless Forum Greenhorn

    malesef okumadan cevaplamışsınız. hiç bir yardımı olmayan boş bir bilgi oldu. şifremle girip bilet oluşturdum hiçbir hata yok yani olsa zaten bazen yanıtlanıp bazen geçiştirilmezdi. Açık konuşayım mevzu şu ki teknik ekip sorunları geçiştirmek için basit bir yöntem bulmuş ancak bazıları sağolsun yanıtlıyor. Zaten asıl sorun bu değil !!! Asıl sorun :


    Asıl soruna gelince kaygı parçası birleştirme görevi olan İçsel kKorku görevinde 2 tane sıradışı (mor) kaygı parçası üretimi yaptım ancak 2.kez yaptığımda görev ilerlemedi. Hala görev ilerlemesi 1 görünüyor. Birini geçmişte yapmıştım onu saymıştı ancak son yaptığım üretimde görev ilerlemedi. Envantrerde parça göründüğü halde görev sayılmadı yani ispatı da var ancak görevin zorluğu ortada 1 parça üretmek için 1000 parça tolamanız gerekirken teknik destekten aldığım cevap alay niteliğindedir.!!!
     
  4. Arthemis TR

    Arthemis TR Team Leader Team Drakensang Online

    Merhaba,

    Size verilen cevabı buradan da tekrarlayalım:

    1. Görev ilerlemesi ile ilgili teknik destek biriminin yapabileceği herhangi bir işlem bulunmamaktadır (sorunu merkez ekibe iletmek dışında).
    2. İlerleme ile ilgili sorun merkez ekibe iletildiğinde (eğer sorun mevcut ise), sorun bir sonraki yama ile veya ara bakım çalışması esnasında giderilmektedir. Daha önce bu sorunla karşılaşan oyuncular ile ilgili yine herhangi bir işlem yapılamamaktadır.
    3. Yaşamış olduğunuz deneyimin hoş olmadığının farkındayız, yalnız belirttiğimiz gibi ne ilerleme konusunda ne de parça konusunda yardımcı olma imkanımız bulunmamaktadır.

    Tüm bunlar size zaten bildirilmiştir, ama tatmin olmadığınızdan dolayı bir kez daha belirtmek zorunda kalıyoruz. Onun dışında, biletlerin işleme alınması ile ilgili bir önceki mesajda zaten bilgi verilmiştir, ki kural dışı gönderilen biletler kesinlikle işleme alınmadığını bir kez daha belirtmek isteriz!

    Umarız bu kez cevabımız yeterince açıklayıcı olmuştur.

    Ayrıca konuyla ilgili forumun EN kısmında açtığınız konuya da oyunculardan biri size yardımcı olmaya çalışmıştır. Gerçi onun da cevabını beğenmemiş ve eleştirmişsiniz.

    İyi oyunlar..
     
  5. Mepistopeless

    Mepistopeless Forum Greenhorn


    Size teknik ekibin verdiği cevabı tekrar bildireyim : görevi tekrar yapın olmazsa tekrar yazın !!! Lütfen ekibe sorunun merkeze nasıl bildirildiğini öğretin. Çünkü bana bunun mümkün olmadığını söylediler. Sorun olduğu kesin çünkü açık şekilde envanterde kanıtı var.

    Umarım sizin için yeterince açıklayıcı olmuştur. Çünkü ben işlemlerin nasıl yürüdüğünü biliyorum ama anlatmak istediğim teknik ekip bilmiyor. Eğer cevaplar eskisi gibi İmzalı gelseydi size kimlerin cevap verdiğini net olarakta söylerdim. Eleştiriyorum çünkü verilen cevaplarda çözüm adına atılan tek bir hamle yok. Verilen cevaplar, eğer okuduysanız; bu zaten önemsiz bir görev. Silip tekrar yapın vb. Ayrıca aynı yazıda dikkat ettiyseniz cevap veren arkadaş şunu ifade etmiş fasıfsız kalmış vasat bir oyundan beklentiniz ne olabilir. Birazda böyle olduğuna katılmadığım için eleştirdim. hata mı ettim ?
     
  6. Arthemis TR

    Arthemis TR Team Leader Team Drakensang Online

    Merhaba,

    Konu gereksiz yere çok fazla uzadığı için konuyu kilitliyorum. Size gerek buradan, gerek teknik destek' ten gerekli açıklama yapılmıştır. Sadece şunu ilave edebiliriz - Şema - kaygı parçası tarifi satın alındıysa, görevi tamamlamak mümkün olmuyor.

    İyi oyunlar..
     
Thread Status:
Not open for further replies.