Hesap Kapanması Hk.

Discussion in 'Türkçe Bölümü' started by MForMehmet, Feb 20, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. MForMehmet

    MForMehmet Forum Greenhorn

    Bu hesap geçici olarak kapatıldı. Bu yüzden şu anda Drakensang Online'a giriş yapamazsın. Bunun nedeni Kullanım Koşulları’nın önemli bir şekilde veya tekrarlı olarak ihlal edilmesidir. Bu geçici hesap kapanışıyla ilgili herhangi bir soru için müşteri hizmetleri ile irtibata geçebilirsin.

    Tek hakaret içeren kelime bile kullanmamışken, hile yada benzeri şeyleri kullanmayı bile düşünmemişken, bu nasıl bir ihlalmiş ki hesabım kapanıyor. Kuralları nasıl tekrar ihlal etmişim? En az 10 yıllık hesabımda bir kere bile ceza almamışım ve bununla alakalı uyarı bile gelmemiş.
     
    sibano likes this.
  2. gameako3

    gameako3 Padavan

    Geçmiş olsun genelde kanıtlı görsel ile discordda adminlere atılıyor onlar da gerekeni yapıyordur. Muhtemelen hesap satışı hakkında birileri ( eğer böyle birşey yaptıysan) ekran görüntüsü alarak şikayet edebiliyor .
     
  3. sibano

    sibano Padavan


    Küfür , Hakaret edildiğinde oyunda bir ceza söz konusu değil. Bizzat kendim küfür eden bir kişiyi supporta şikayet ettim fakat support saçma sapan cevap vererek bir işlem yapmadı. Bu oyuna olan güvenim gün geçtiktikçe azalıyor teşekkür ederim bp.
     
  4. Arthemis TR

    Arthemis TR Team Leader Team Drakensang Online

    Merhaba,

    Bu gibi konularda forumdan yardımcı olunamayacağını bildiğinizi düşünüyorum. Bundan dolayı teknik desteğe başvurmalısınız.

    İyi oyunlar..