Cehennem Geçidi Sıkıntısı

Discussion in 'Türkçe Bölümü' started by [kofin], Feb 15, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. [kofin]

    [kofin] Junior Expert

    Cehennem geçiti bitti kangölü giremez olduk. Acılı map dönüyoruz neredeyse geçit atmıyor. 1 mapta 1 geçit atıyor. Çok düşük 1 oran bu. Acılı bos kesiyoruz geçit düşmüyor. Yaklaşık 50 tur sigris kestik az önce 20 geçit atmış. Biz bir tane kangölü map dönebilmek için 2 gün boyunca acılı map döneceksek bu oyunu oynamanın mantığı yok. Zira acılı map dönmekte hiç zevk vermiyor. Bu arada kangölü mapta düşen taşların acılı modda düşmesi gerek vede bundan dolayı kan gölü mapın taşları daha iyi olması gerek. Böyle düşük taş drobu ile çar gelişmez. Yönetime uyarıyı yapın sayın @Menekşe
     
    enesx1234, PawNN and aBDuLHaMiTHaN like this.
  2. Arthemis TR

    Arthemis TR Team Leader Team Drakensang Online

    Merhaba,

    Cehennem Geçidi Parçalarının sürüm 247 ile birlikte Gizemli Küplerin içeriğine dahil edilmesi planlanıyor. Herhangi bir sorun ya da son dakika değişikliği olmazsa, gizemli küplerden de bu parçaları alabileceksiniz. Drop oranının artırılması ve geçit parçalarının daha ulaşılabilir olması için satış kampanyalarına da dahil edilmesi önerilerinde de bulunduk. Umuyoruz bu taleplerimiz değerlendirilir.

    İyi eğlenceler dileriz.
     
    aBDuLHaMiTHaN likes this.
  3. [kofin]

    [kofin] Junior Expert

    Cevap için teşekkürler Sayın Arthemis TR . Gizemli küplerin oyunun sürdürülebilir olması için muhtaç duyulan parayı getireceği aşikar lakin dark legacy öncesinde olduğu gibi (c3-C4 modlardaki son bosslar) acımasız moddaki son bossların en az 5 geçit garanti olarak bırakması gerektiği kanaatindeyim. Youtubedaki izlediğimiz 247. yama görüntülerinde gizemli küplerden çok az miktarda geçit bıraktığını gördük. Yetersiz kalacaktır. Andermant ve eskiden olduğu gibi materi ile satılması veya altın ile satılması gerekmekte. Şuan için altın ve materi genel olarak bir işe yaramıyorlar. Altın ve materininde bir değeri olmuş olur. İşin özeti şu sayın yetkili;
    Oynamak için burdayız. Oynamamız için gerekli malzemeleri bize sununki oynayalım, yoksa taş drobunun yükseltilmesinin öncesinde yaşanan oyuncu kaybı gibi benzer kayıpları insanlar kangölüne giremediği için yine görürüz. İyi çalışmalar
     
  4. masterjjack

    masterjjack Forum Apprentice

    Maplerden kasılan ve küplerden düşen Cehennem Geçidi Parçaları hala yeterli değil 7k küp açtım 400-500 arası geçit geldi.
    Eski oyuncularda bolca bulunan bu parçaları kesmak ve item yapmak yeni oyuncular için imkansız.
    Dropların artırılması veya satıl kampanyalarına eklenmesi gerekir.
    Lütfen bu konuda bir çalışma yapılsın.
     
    Arthur and enesx1234 like this.
  5. enesx1234

    enesx1234 Padavan

    Cehennem geçidi şuanda oyunda çok büyük bir haksızlığa neden olan bir nesne. Eskiden hiç c4 c5 c6 girmemiş sürekli c3 farmlamış adamlarda 60k dan fazla bulunmakta ve bu adamlar şuanda deli gibi taş farmı yapmakta ama oyuna yeni başlayan veya eskiden cehennem gecidi biriktirmeyenler için oyun tam bir eziyet. Baya bir haksızlık var şuanda acilen düzeltilmesi gerektiğini düşünüyorum.
     
    t3yf1k, Arthur, kahya01 and 1 other person like this.
  6. kahya01

    kahya01 Forum Greenhorn

    Bu droplarda yeni oyucuların taş yapma ihitmali yok. Oyun yine eski oyuculardan yana tavır almış gibi.
     
  7. PASA61

    PASA61 Someday Author

    oyun kup kasma moduna donmuş resmen , en basıt acımasız modda bos kesiyoruz arkadaş öyle bir drop sitemi var ki sorsan giriş atıcak bu droplarlan cehennem girişi kasılmaz bunu anlayın artık 50 kup aksıyon 1 taen cehnenem girişi atmıyor ne o drop mu var ya bu boslarda cehennem girişini 2 bosda 1 güşmesi garanti olması gerek .

    oyunda cehennem girşi ,bilgi drop taş drop cok kötü hiç birşeyin duznelidegil ustune birde pre olmadan oynanmıyor verdigimiz paranın karşılıgı dso bize veriyormu ki onu sormak gerek önce , şimdi 248 . yama baktım bilgi drop artırmışalr oda 1 haftadır 249 . yamada cehnem girşini artırı sonra bunlanda övunurler yazık boş boş işler bunalr 100 lvl geldiginde yapılamsı gerekli idi oyunda hala calışmayan yetenekler var biz onalrı geçtik bilgi cehnem geçiti diyoruz cok merak ediyorum bu ekip oyuna neresiyle bakıyor acaba ..
     
    masterjjack likes this.
  8. masterjjack

    masterjjack Forum Apprentice

    248. yamaya az bakma fırsatım oldu. Cehennem parçası ıskıntısı hala devam ediyor. Buna bir çözüm bulunsun. Hiç olmazsa materi, altın, andermant vs satılmalı.
     
  9. [kofin]

    [kofin] Junior Expert


    sayın hamuluk'un videosunu şuraya bırakayım izleyenler olur oyunun gidişatı hakkında bilgi edinirsiniz. Cehennem geçidi için bir çözüm üretmeyeceklerini bildirmiş oyun yöneticileri. Bende günlük 4-5 saat oyun süremi yarım saate düşürüyorum bundan sonra. Günükte verilen cehennem geçitlerini alır çıkarım. Delux bitince günlük görevleri karıştıramayacağım içinde oyuna girmeyi bırakırım. Daha önce uyarmıştım bundan dolayı oyunu bırakan olur diye. Bırakmaya başlıyoruz yavaş yavaş. Yahu ne zararı var size cehennem geçidininde yok topluluk parası ile ara ara satışa gelecekmişte falanda filanda... Arkadaş 1 haftada günlük 6 saat ortalama ile 600 geçit kasabilmişim. 20 Tur ara dünya kangölü mapı kesmek için 1 hafta çalışamam ben. Düzenleme olmayacaksa oynamam başkalarınında acımasız modda en fazla cilalı taş toplayarak gelişip oynamaya devam edeceğinide düşünmüyorum. Top sizde sayın modlar baskıya devam. Baskı sonuç verirse geri gelir oynarım yoksa gelmem. Hamuluk oyunu bıraktı taş drobu artınca geri geldi ve cehennem geçitlerini harcamamış olduğu için şuan keyifle taşlarını yükseltiyor. ya ben ve benim gibi oynamaya devam eden kişilerin suçu ne ? biz taş drobu düzeltilmeden önce cehennem geçitlerini harcadık. Suçumuz oyun oynamak mı? tamam suç ise oynamıyoruz. Bu olaya çözüm bulun acil kolay gelsin
     
    masterjjack likes this.
  10. enesx1234

    enesx1234 Padavan

    Oyunu yönetemeyen ve adaletsizlik yapan bir yönetim söz konusu şuanda hayırlısı olsun demekten başka yapabilecek bişeyimiz yok çünkü oyuncu fikirlerine değer verilmiyor maalesef.
     
  11. NofeArTR

    NofeArTR Forum Pro

    O dönem oyunu bırakanlar oynayanlardan daha fazla olduğunu tespit ettikleri için bu adımı atmışlar. Manttıklı mı yaptıkları Hayır değil. Ama aynısını kürede de yaptılar. İnsanların ellerinde çok küre dopolandığı için küre miktarını kısıp oyun genelinin elinde stoklayan küre miktarını azalttılar. Şimdi tekrardan küre olayını arttırıyorlar. Hamuluk devam edip harcamış olabilir ama misal ben hala 20k geçitle kasmıyorum. ki 247 de taş drobunu görüpte harcayanlar 248'e göre gene zarara geçtiler. Benim Küreden dilim yanmıştı. Cehennem Geçiti olayına üffleyerek yaklaştım.. Mantık yine aynı bu seneyi cehennem geçiti sıkıntısı ile geçer Genel toplam geçit miktarını azalınca günlük görev veya materi ile satın alınma çıkacaktır illaki. Materi konusunda da aynı olay 55 de insanlar depoladı. Bir anda Materi fırtınasına harcadı, küre olmadığı için bosslara direk girişe harcadı. Küre sorunu çözüldü ilerde materi ve cehennem geçitide oyunda toplam oyuncuların elinde tuttuğu miktara bakılır ve çözüme ulaşır.
     
  12. AyyaşBey

    AyyaşBey Someday Author

    yönetim hiçbir zaman 2 oyuncu arasında adil olmadı olmayacak oyun oynayanla oynamayan arasında-bug yapanla yapmayan arasında-zamanında bot kullananla kullanmayan arasında vs. durumlar cogalabilir.her zaman birilerinin yanına kar kaldı.yönetimin her zamanki derdi maddi idi (olması gereken durumdur fakat tek misyonu bu olmamalı).bu durumda eski oyuncular onlar hakettiler tarzı konusma cokta sallamadıklarının kanıtı bende cok eski olmasada 2-3 senelik bir oyuncuyum.legacy yamasını tanıttıklarında canlı yayında sürekli materiden bahsettiler hatta jesse nın materi için cok önemli seyler için kullanılacak sözü hala kulagımdadır.materi ile görevler cart curt 4milyon materi var su an bende afedersiniz ama salak gibi beklettim lazım olacak diye şimdi materi bana bakıyor ben materiye ne yapcam bunu cözemiyorum.bende bilmiyormuydum materi ile giriş almayı bana sorarsanız bunun tek sorumlusu yöneticilerdir.şimdide 50-60k girişi olanla bana karsı adil olduklarını savunmasınlar artık cok bos yapıyorlar inanmayın herseye kendileride bilmiyolar ne yaptıklarını öyle .
    şimdi bendede materi var yeni baslayan oyuncu bulamıyor burdada bir sorun var bunada cevapları oyun sonu haritasıymıs :Dmadem öyle sormazlar mı neden ara dünya haritalarına giriş 45 lvl
     
    Last edited: Mar 8, 2021
    enesx1234 and aBDuLHaMiTHaN like this.