Discussion Aktuális témák megbeszélése

Discussion in 'Magyar szekció' started by Kazimir, Sep 16, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
 1. Steve75

  Steve75 Junior Expert

  Már október 16-án beszéltek róla a játékosok, hogy a Mortis bug ismert és használt, de bp már régebb óta tudott a bugról tehát a Győzd le eventet ennek tudatában indították el, majd 224-es frissítéssel javítják. Érdekes, hogy a patkányok kulcsdropjába vagy a patkánykirály dropjába miylen gyorsan bele tudtak nyúlni, de ezzel nem foglalkoztak. Egyre szánalmasabb amit művelnek, az meg már természetes, hogy a csalók nem kapnak büntit ...

  https://board-en.drakensang.com/threads/defeat-the-undefeatable.78550/
   
 2. pukiface

  pukiface Someday Author

  milyen indokkal lett törölve a témához való hozzászólásom, és akkor az összes ehhez a videóhoz kapcsolódó válasz miért nem? igazi kettős mérce, semmi nem változott, csak a fórum elérhetősége.. gratulálok
   
 3. AK47TestPlayer

  AK47TestPlayer Forum Baron

  Köszönöm a játékot, volt egy ilyen verseny)))))) jól küzdöttünk a díjakért. (tesztszerver).
  [​IMG]
   
 4. Hugger

  Hugger Team Leader Team Drakensang Online

  Nincs szó kettős mércéről, csak most inkább kitöröltem a hsz-ed, nem volt kedvem lebannolni... Többször el lett mondva, hogy a vádaskodást, összeesküvés-elméleteket nem itt kell népszerűsíteni. Az "előző" fórumon is volt aki ezért kapott tiltást...

  A probléma nem azzal a nagyjából egy mondattal volt, amit a témához fűztél, hanem az irományod többi részével. Megválaszolhattam volna tételesen, de minek? Ha eddig nem jutott el odáig, pedig nem egyszer át voltak beszélve az előző fórumon, akkor most se ment volna át a mondandóm.
   
 5. StSanya

  StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

  A '12' óránál lévő láda jutalma, kaptam premiumot is:

  jutalom.jpg
   
 6. JimJupiter

  JimJupiter Advanced

  Ezt a Mortis szettet eleve úgy kellett volna bevezetni, hogy egykezes szettben lehessen csak kihasználni, kétkezesben irreális és nonszensz az egész. A szett egyik darabjának másodkézben használható tárgynak kellene lenni és akkor nem lenne semmi gond vele. Igy csak a fejlesztők hozzá nemértését szimbolizálja.
   
 7. 12xineohp

  12xineohp Padavan

  Szerinem pedig jó, hogy van egy ilyen lehetőség, hogy a távolságiak hatalmas sebzést tudnak elérni úgy, hogy közel 1 hiteli minden. Bossokon kívül úgyse éri meg használni, főleg hogy még a kaszás is feltűnhet ha legyőzünk egy ellenfelet.
   
 8. jackoneill1976

  jackoneill1976 Forum Veteran

  na gyerekek...ez vkinek az állásába kerül majd :D

  gondolom még ma jön a hotfix..

  eszméletlen lett a dropp

  egy szemüveg alatt q4

  6 x pet/mount (4 tigris,kis viscanium,sárkányporonty)
  kék recept
  kövek annyi hogy alig győzöm szedni.. nem ritkán!! egyszerű..legalább 10x esett
  1k+ ander...
   
 9. Adrienn27

  Adrienn27 Junior Expert

  Szerintem az ilyen infókat ildomosabb magunknak megtartani annál tovább tart..:) figyeld csak meg...
   
 10. jackoneill1976

  jackoneill1976 Forum Veteran

  Hát én kiseggeltem csak ma egy szent onyxot...kockák + kövek amik jöttek.. Kb 4 óra alatt q4-5 ranglistába...(fatal)

  4k ander mellékben..lesz transmorfra :)

  edit:
  látom még mindig nem kaptak észbe..farmoljatok amig lehet :D

  [​IMG]
   
  Last edited: Oct 30, 2019
  Adrienn27 likes this.
 11. Hugger

  Hugger Team Leader Team Drakensang Online

  Kedves Játékosok!

  Ez egy NEM HIVATALOS hozzászólás a Halloween-i eventtel, illetve a közeledő minieventtel kapcsolatban!

  Mivel nem kaptunk hivatalos eventleírást (se angolt, se magyart), így az eddigi rendelkezésre álló félinformációkból összeollóztunk nektek pár dolgot, remélhetőleg nem túl későn. Ezeket nem tudtuk ellenőrizni, mert Tesztszerveren jelenleg nem fut az event.

  - A minievent a map2-ön lesz, DE a Kastélyban kell hozzávalókat gyűjteni, hogy tudd csinálni, így javasoljuk, hogy jelenleg a nagy eventet ne csináljátok, hanem párhuzamosan majd a kettőt!
  - A minievent ideje alatt a Kastélyban a normál mobok és Gwenfara is dobni fog olyan tárgyakat, amik majd a minihez kellenek, nehézségi szinttől függően ez nagyjából 120 (vagy akár 200) kört jelent.

  - A Húsvadászok jelenleg nem dobnak Ocsmány szörnydarabot, a hiba jelentve!
  - Ha az első két pont igaz, akkor érdemes a minievent kezdetéig csak map1-en a Sophia gyógyírját gyűjteni (esetleg csoportban, fájdalmason, akkor a boss is fixen ad + az ismétlődő küldetés is)!

  Egyelőre ennyit tudtunk összekaparni, remélhetőleg nem túl későn és néhányótoknak még hasznos info, hogy ne menjenek luftot a későbbiekben...
   
  bibere and Vakvalter like this.
 12. jackoneill1976

  jackoneill1976 Forum Veteran

  Jézusom.... Akkor köpeny nélkül felejtsük el a minit? Mert mégis hogy a bánatban verem le a full kastélyt? Miből? Az a pár 100 ami esik map2 gondoltam elég lesz wendigóra....a haladás köpenyből megcsináltam portolva 20k-t...a 80on meg jót röhögtem 450/kill(köpenyben inf3)...irgalmatlan elvárások vannak már..ezt kellene visszajelezni...hogy ne főmunkaidő kelljen az egészhez hanem szórakozni akarunk

  + igazán szedhetné automata a 4-8 esziket...annyira kiábrándító hogy fel se szedem..vagy dobálná 100as csomagokban mint a map2,nem úgy mint most szinte minden mob de mondjuk 10 egy mapon...
   
  Elégedetlenkedő and kupek68 like this.
 13. Vakvalter

  Vakvalter Forum Apprentice

  Szia. Map 2 új szakaszán és a Wendigo boss elleni harcban fényeszenciákra lesz szükségünk? Vagy fényeszencia csak kizárólag a kastályba kell?
   
 14. Steve75

  Steve75 Junior Expert

  Én azon a véleményen vagyok, hogy ezt szándékosan csinálták így visszavonásig. Ha nagyon akarták volna akkor már a hotfix megszünteti az extra dropot. Csatornás eventet annyira elrontották amennyire csak lehet (pl. kulcs drop visszavétele, patkánykirály megjelenése/drop visszavéteel stb) és szerintem ezzel kompenzáltak. Egyébként meg kb ilyen vagy hasonló drop lenne a normális, nem pedig az, hogy minden drop 0-hoz konvergál.

  Mondjuk ami furcsa ebben a cégben mintha folyamatosan tesztelnék a játékosokat, hogy meddig mehetnek el a negatívumokkal. Ugye lehoztak egy (szerintem jó) szülinapi eventet amit követett egy gyalázatos csatornás event és ez már egy ideje így megy.
   
  Elégedetlenkedő likes this.
 15. Hugger

  Hugger Team Leader Team Drakensang Online

  Azon játékosoknak akik nem tudnak még mindig belépni, itt a megoldás:
  https://pcworld.hu/tippek/igy-cserelj-dns-szervert-156862.html

  (Nekem a Google-DNS-ével már működik a belépés, de választhattok mást is feltehetőleg, ez NEM HIVATALOS!)


  Mivel sokan a fórumot se tudják elérni, így kérek mindenkit, hogy ahol tudja ossza meg a megoldást a problémára!
   
 16. Hugger

  Hugger Team Leader Team Drakensang Online

  Ha minden igaz, akkor már mindenkinél működnie kell a belépésnek...
   
 17. Finstandantilus

  Finstandantilus Someday Author

  Eddig IE alól simán működött a játék. Mikor problémák voltak a belépéssel, akkor IE alól simán bejelentkeztem, de azóta nem tudok. És tudok mást is aki így járt.

  Aki akkor nem jelentkezett be IE alól, az most megy neki.

  Erre tudtok valami megoldást? Temp törlése, java újratelepítése már megvolt.
   
 18. 12xineohp

  12xineohp Padavan

  Nem tudom neked mennyi eszit eszik a karid de én egy 50k-s fényeszis pakkot már kidobtam olyan sok jön m2-n.


  Mini majd kiderül hogy lesz én meglennék már kísértetkastály látogatás nélkül, mert megvan már főevent. Remélem nem olyan jelentős lesz a kísértetkastélyos cuccok hozzá de ha igen akkor kérdezném miért nem lehetett előfarmolni minire ezeket a cuccokat? Csatorna eventen a csatornakulcsokra volt lehetőség előfarmolni. Legalább egy eventleírást adtadtak volna ha tényleg kísértetkastélyba kell előfarmolni.
   
 19. Hugger

  Hugger Team Leader Team Drakensang Online

  Esetleg egy böngészős előzmények törlése és a DNS cím váltás nem oldja meg a problémát?


  Biztosat sajnos nem tudok mondani, de úgy néz ki, hogy eléggé egymásra épülnek... Az előrefarmolási lehetőséget már kértük, mi is örülnénk neki!
   
 20. Hugger

  Hugger Team Leader Team Drakensang Online

  Közben utánajártam a dolognak, a böngészőből való játékot évek óta nem támogatjuk már (mint ahogy mostantól a Mac és XP felhasználókat sem), az is csoda, hogy eddig ment hiba nélkül, így ha a probléma nem szűnik meg magától vagy általad, akkor sajnos nem tudunk segíteni!
   

Share This Page