Discussion Általános kérdések és hibajelentés

Discussion in 'Magyar szekció' started by Kazimir, Sep 16, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Tags:
 1. StSanya

  StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

  Mihelyst lesz infó, - ahogy eddig is, eztán is - meg fogjuk osztani veletek.
   
 2. Thoradin

  Thoradin Board Administrator Team Drakensang Online

  Ok de akkor a leírásban is ez kéne legyen mert a lőfegyverrel elért sikeres találatok nem helyes így, mert a lőfegyver több találatot ér el mint egy. Ergó ez kéne ott álljon: A Mechanikus lőfegyver első sikeres találata után generál 5 szellem energiát. Ezt tudnád felfelé jelezni, hogy korrekt legyen a leírás, mert ezzel még tuti hogy fognak pár embertől visszajelzést kapni, hogy ez így nem jó.

  Tovább teszteltem, ez se pontos, ugyanis hogy ne tudjad gyorsabban stackelni a dolgot mechanikus fegyverrel, ezért két stack közt 10s-et kell várni addig hiába dobsz ki újabb fegyvert és lő nem kapsz stacket ha az előzőből nem járt le még 10s.
  Szóval a helyes leírás a kévetkező lenne:
  A Mechanikus lőfegyver első sikeres találata után generál 5 Szellem energiát, két stack közt legalább 10s-nek ell kell telnie, addig nem generál a Mechanikus Lőfegyver újabb Szellem energiát.
  Ugyebár 10s-en belül többször is át kell helyeznük egy lőfegyvert....
   
  Last edited: Oct 24, 2021
 3. Ryusei

  Ryusei Forum Apprentice


  Azt is hozzáteheted a dologhoz, hogy a %os sebzés buff amit ad az is hibásan müködik és az ékkő ami növelné a sebzését az sem jól megy discordon angol beszélgetésbe írnak róla, hogy hibás az egész szellemek ünnepe szett ugy ahogy van.

  még anno amikor 55ös szint volt akkor jól müködött folyamatosan fel lehetett tartani a buffot. szerencsére már 2 kezes vagyok így nem érdekel, csak a kraftolást sajnálom meg amit rászántam időt amig kiszedtem.
   
 4. giliszta

  giliszta Regular

  miaz hogy kidob a bosstól,és azt írja a kliens nem elérhető?azt írja egy villogó szöveg,hogy a karbantartás folyamatban van vegyem fel a kapcsolatot a supportal.na ezért nem fizetek már érte...most volt egy hónap hogy esélyt adjak. eltáncolták. 46os hibakód.
   
  Last edited by moderator: Oct 26, 2021
 5. Thoradin

  Thoradin Board Administrator Team Drakensang Online

  Az buffhibáról tudtam már, de azt nem kívántam jelezni, mert mások már megtették, de az hogy a leírásaban nem a valós működés van leírva az baj, mert így legyártottam úgy a fegyvert, hogy tök jó lesz aztán rájössz, hogy a cucc nem úgy működik ahogy le van írva, sőt így gwenfara egyedik használhatatlanok, mert direktbe van így benne egy perc késleltetés.

  Azt megtudhatnám, hogy miért csak a törpe van megszivatva ezzel a 10s-es késleltetéssel? Pl a magi ha gömbvillámozik és utána tologatja a villámot sorozatba egy csomót tud nyomni amit be is stackel neki, a wari is letudja csökkenteni a hatalmas körcsapás töltési idejét, és az is tök durván tudja halmozni azzal az egy képességgel a Szellemenergiát szóval csak a törpnél táp ha egy képességgel halmozható normális sebességgel? Pont emiatt lesz használhatatlan az item 1 perc telik el mire kitudom oldani a szellemenergia halmozást az 5x10s+10s a kioldásra is miért?
   
  Last edited by moderator: Oct 27, 2021
 6. StSanya

  StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

  Én jeleztem, hogy félreérthető a leírás, vélelmezem, hogy korrigálni is fogják.

  A kasztok nem egyformák, a skillek, a kezelés sem egyforma. Vannak tárgyak, amik egyik kasztnak jobbak, másiknak kevésbé... Ha a pötyögőd minden lövése számítana, gyakorlatilag folyamatosan lenne aurád, ami nem járható út. Amúgy vadásznak a fegyvernél 20 mp a késleltetés, pl.

  S a két Gwenfara tárgyat (fegyó + másodkéz) együtt kell viselni + a három ékkövet is, ha optimálisan ki akarod a hatást aknázni...
   
 7. Thoradin

  Thoradin Board Administrator Team Drakensang Online

  Akkor meg szerkesszék át szettnek, ha mindkettő kell, ha meg nem akkor had akarja az ember úgy használni ahogy jól esik, a leírás korrekcióért meg köszönet, gondolom majd valamikó jön az is. Amúgy nem arra gondoltam, hogy minden lövésre adjon de nem 10s-es késleltetéssel menejen a stack, hanem 1s akkor már nem minden lövés stackel, a másik meg ne 5-vel adja a stacket, hanem 1-vel és csak sikeres krittalálatkor, mint minden más skill esetében is, szerintem normálisabb mint ez a megoldás, ami most van...
   
 8. StSanya

  StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

  Mondom, íjásznak meg 20 mp...

  Az optimális =/= kell.
   
 9. pista354

  pista354 Forum Greenhorn

  Sziasztok!
  Valamiért eltűntek a drágakő receptek amik eddig fel voltak oldva. Valaki tudna segíteni?
   
 10. StSanya

  StSanya Board Administrator Team Drakensang Online


  Üdv!

  Milyen receptek? Nem kellenek receptek, küldetés, teljesítmény és szintfüggő a drágakő kraftolás...
   
 11. Ryusei

  Ryusei Forum Apprentice

  jelenteném, hogy nagyom magas a késés 60-80 ms. direkt kiprobáltam mobil nettel is és másik gépen is. ugyanaz a helyzet. szóval a gond nem nálam van. jelenteni kéne, hogy csináljanak egy gyors karbantartást, mert így játszhatatlanok az eventek.
   
 12. Elnegro93

  Elnegro93 Forum Greenhorn

  Hali. Látom van hasonló poszt, szóval én is jelezném, hogy 3 este nagy az ms. Dob össze-vissza... Nem csak engem, hanem több klántársamat is. Egy karbi tényleg nem lenne rossz ötlet.
   
 13. StSanya

  StSanya Board Administrator Team Drakensang Online


  Üdv!

  Jeleztem, utána néznek. Tény, hogy az eventek miatt nagy volt a szerverterhelés, viszont furcsa, hogy csomó embernél meg nem jelentkeznek problémák...
   
 14. bibere

  bibere Someday Author

  Szia,

  ...vagy csak még nem írtak ide. Most én is jelezném a problémát a magam és klántársaim nevében is. Köszi a segítséget.
   
 15. StSanya

  StSanya Board Administrator Team Drakensang Online


  Többen írtak tegnap este rám, s nekem ugyanúgy 23 - 25-ös pingem volt, mint máskor... Meg más is mondta, hogy nem tapasztal semmit... Ez a fura nekem.

  Mindegy, írtam egy Tech Faq-ot, javaslatok is vannak a végén: Netkapcsolódás tesztelése
   
  bibere likes this.
 16. pista354

  pista354 Forum Greenhorn

  Üdv!
  A drágakőből való por kraftolása.
   
 17. JimJupiter

  JimJupiter Advanced

  Hereduron is ugyanez van és tényleg 3 napja tart, többeknek a klánban 120 felett van a pingje, emiatt nem tudnak rendesen játszani, mig nekem és másnak meg teljesen jó.
   
 18. Ryusei

  Ryusei Forum Apprentice

  megnéztem azzal a programmal amit írtál a winMRT -vel a grimmag szervert mivel azon játszom.
  5 féle képpen probáltam ki.
  1. pc lanon gigbites nettel
  2. laptopon lanon gigabites nettel.
  3. laptopon 5G wifin
  4. pc mobilnet usb keresztül (telenor és telekom nettel is tesztelve)
  5. laptop wifin mobilnet megosztással. (telenor és telekom nettel is tesztelve)

  a legjobb értéket a 1. pc lanon gigbites nettel kapta, de még az is ilyen:
  best 60 az átlag 62 és a rossz 70. csomagvesztés 12%
  a tesztek 10 percig futottak

  nem hiszem, hogy a netekkel vagy a gépekkel van gond. a teszteket ugy néztem, hogy a háttérben nem fut semmi. (letöltés, frissítés bármi ami nagyban befolyásolná a netet.)

  valamin biztos, hogy változtattak az utóbbi időben csakugy nem kéne, hogy ilyen nagy mértékben romoljon a játszhatóság.
  amikor jó volt 36-46 közt volt az ms.
   
 19. StSanya

  StSanya Board Administrator Team Drakensang Online


  A zöld küldetéseket megcsináltad? (A Haszontalan szemét és a Katasztrófa-mester, azt hiszem ez a nevük...) Kingshill, Jarshofn városokban vehetők fel, Petyax-tól, illetve Roxanatól, ha minden igaz...

  Azt még nem tudom, szintfüggés nincs-e ebben az esetben, mert kraftnál van:

  30-as szinttől: normál, csiszolt, fényességes,
  50-től: tökéletes, szent, királyi,
  65-től: trapéz, finomított trapéz, brilliáns trapéz, rendkívüli trapéz,
  80-tól: minden kő mehet.

  Illetve, a munkapadokkal van annyi kavarás, hogy port azzal a fajtával lehet, amelyiken kémcsövek vannak, a többin a kraftolás az alapértelmezés.

  munkapad_porozas.jpg  Vagy használod a tudás talentnél lévő munkapadot, ott kiválaszthatod, hogy mit szeretnél.


  tudas_talent_munkapad.jpg

   
 20. StSanya

  StSanya Board Administrator Team Drakensang Online


  Nem tudok mást mondani, teszteld egy ideig a progival, akár mehet a játék közben is, s képernyő fotózd ki, s mehet supportnak továbbításra. Vagy ide, s megnézzük.