Discussion Általános kérdések és hibajelentés

Discussion in 'Magyar szekció' started by Kazimir, Sep 16, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Tags:
 1. BetLee

  BetLee Forum Greenhorn

  Némi segítségre szorulok...62. szintig jutottam el, jelenleg a köztes világon próbálom a küldetéseket teljesíteni. Akadt két küldi ami megfogott, illetve a kért küldetés tárgyakat nem tudom hogyan lehet beszerezni, nincs semmi insrukció a leírásban.
  A tárgyak az "Aggodalomszilánk" és a "fénygömbök".
  Hol keressem?
   
 2. StSanya

  StSanya Board Administrator Team Drakensang Online


  Üdv!

  A küldetéseket csináld, későbbi pályákon fog esni aggodalomszilánk (Cardhun külvárosában pl.), fénygömbök pedig a nagy fehér kristályokra (a térkép is jelzi ezeket) kattintva gyűjthetők, a Cardhun körüli pályák némelyikén.

  Pl. az egyik legjobb hely, ha valaki ezeket farmolná, s a térkép is jelzi őket, bár nem azonnal, csak ha bizonyos távolságra megközelíted őket:

  gomb.jpg
   
  Last edited: Dec 21, 2022
  opos2012 likes this.
 3. BetLee

  BetLee Forum Greenhorn

  Köszönöm a segítséget
   
  StSanya likes this.
 4. Hentes0

  Hentes0 Someday Author

  Nem csak neked hanem mindenkinek, és nem csak q1-be hanem minden területen ahol azok a szörnyek jelen vannak.
   
  opos2012 and satasata like this.
 5. Petrezselyem

  Petrezselyem Forum Greenhorn

  sziasztok buék előre is, kérdésem hogy a happy hour-t ki szokták írni fórumra vagy dc-re ha már aktív vagy azt csak játékban tudjuk meg ha épp aktív? köszönöm
   
 6. StSanya

  StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

  Üdv, és BUÉK!

  Csak a játékban jelenik meg, nem tudni előre.
   
 7. opos2012

  opos2012 Exceptional Talent

  hellok. Az új pályának hol lehet felvenni a küldetését? vagy annak mi a célja?
   
 8. StSanya

  StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

  Üdv!

  >>>Itt találod<<<
   
  opos2012 likes this.
 9. Hentes0

  Hentes0 Someday Author

  Mi csináltuk az új mappot 5-ös csoportba mikor bement valaki a 3 ajtó közül az egyikre lefagyott a játék. Másik karakter más ajtón ment be őt is kidobta a játékból. És így járt a 3-ik ajtón bemenő karakter is. Szóval mind a 3 ajtó ki lett próbálva, de egyik se vitt át új mappra. Mindég kidobta a karit a játékból. Erre mi a megoldás? És a levelekkel mit lehet csinálni? Mert az eszköztárba maradnak. Ha beteszem a munkapadba azt írja ki hogy: nem található megfelelő recept.
   
  Last edited: Jan 6, 2023
 10. tr3xtr3m

  tr3xtr3m Forum Apprentice

  sok a kerdesek minden nyelven a forumon,itt is akkor lesz valami jo a jatekban mikor feltamad a Papa!
   
 11. Hentes0

  Hentes0 Someday Author

  Mondjuk ez az új pap jó ötlet volt (ha működne), csak nem gondoltak a csoportos farmra. Lehetne vele serkenteni az 5-ös csoportot. Ugye most ha 5-en elindulnak legrosszabb esetbe is 3-man átérnek a 2-ik mapra. Ha ott is 3 ajtó lenne akkor a legrosszabb esetben csak 1 juthat be a bosshoz. Így aki be akarna kerülni a bosshoz az 5-ös csoportba kezdi el. És a gyengéknek is adnának 1 kis szerencsét, mert ha szerencsések akkor 2 vagy 3 karakter is eljuthat a bossig.
   
 12. opos2012

  opos2012 Exceptional Talent

  Köszi kipróbáltam DE miután leírtottam mapot simán újra töltötte a mobokat olyan fél órát írtogattam aztán meguntam se mert, se új térkép, se semmi nem változott. nem tudom szint függő-e mert kegyetlenen még borzasztóan hibás is volt. ( szaggatott rángatott. )
   
  Last edited: Jan 10, 2023
 13. StSanya

  StSanya Board Administrator Team Drakensang Online


  Igen, itt még lesz javítás... Most azoknak nagyon jó, akik farmolják a rúnákat... ;)
   
  opos2012 likes this.
 14. NameLessWarriorsTR

  NameLessWarriorsTR Forum Greenhorn

  Szia, egy olyan kérdésem lenne,hogy meglehet változtatni a játékban a valutámat Euróról-Magyar forintra? Előre is köszönöm szépen a választ( olcsóbb lenne Magyar forinttal vásárolnom mindent mint Euróval)
   
 15. StSanya

  StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

  A www.drakensang.com/hu oldalon először jelentkezz be a fiókodba (jobb felső sarokban a Belépés-re kattintva), majd a Supportra kattintva írd meg a problémádat!

  A Support tud segíteni GEO IP váltásban (azaz, hogy honnan, mely ország területéről játszol), azonban ehhez bizonyos információkat kell majd megadnod.

  Fontos, hogy a magyar árkedvezmény nem az állampolgárság után jár, hanem hogy ténylegesen Magyarországról lépjen be a játékos, amennyiben külföldön él, úgy nem veheti ezt igénybe!
   
 16. CriticalKorze

  CriticalKorze Forum Greenhorn

  Mi lett a mai "javitással"?
  Semmi jele, hogy történt volna bármi is...
  Második nekifutásra sem tudták megcsinálni ezt az egyszerű feladatot? Fel kéne már venni pár játékfejlesztőt és nem az óvodából toborozni :D

  Komolyan nevetséges amit művelnek!
   
  Herodandi and opos2012 like this.
 17. StSanya

  StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

  Hivatalos válasz. (Eredeti angol)
   
 18. szédelgö

  szédelgö Forum Greenhorn

  Sziasztok.csak annyi lenne ,a kérdésem hogy mikor lehet már végigjátszani egy eventet ugy ,hogy ne kapjon a játékos minden második kör után nebulát ?
   
  opos2012 likes this.
 19. Bundin

  Bundin Regular

  Üdv írtam egy ticketet a supportnak már több mint 2 napja semmi reakció, kérdésem az lenne, hogy a Contactthesupport20230117- meg hasonló nevekkel mikor kezd már a cég valamit, mert semmit nem lehet velük kezdeni, van egy inaktívom, aki abbahagyta a játékot, miután Contactthecupportra át lett nevezve, de nem lehet kirakni a klánból nem tudom törölni a barát listámról sem, az ember elérhetetlen más úton sajnos, így kb lehetetlen a helyét felszabadítani a klánban.....
   
  opos2012 likes this.
 20. Leelu

  Leelu Forum Apprentice

  Sziasztok,
  Kérlek adjatok valami infót az új mapokkal kapcsolatban. Folyamat 55ös szintű mapra dob át minket, 4es csopiból 3 ember vérfürdőről 55ös mapra kerül map2-n, 1 játékos 95. szintűre....Kezd kicsit unalmas lenni, hogy semmi esély a bosshoz eljutni...