Boss dropları

Discussion in 'Türkçe Bölümü' started by AyyaşBey, Feb 27, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. AyyaşBey

AyyaşBey Someday Author

an itibari ile nerdeyse 3-3.5k civarı hüner anahtarı bıraktım tek bir eşsiz eşya için ve hala alamadım konuyu bildirdim bana dropların acık olduğunu ama çok düşük olduğunu söylediler.çok düşükten kasıtları %0.5 felan olsa şimdiye almam lazımdı.ya 0.1 felan drop oranı yada bu benim şanssızlığım çözemedim.yani bir eşsiz bu kadar zor olmamalı zaten oyunda yeteri kadar sorun var birde bir essiz için haftalarımızı vermemeliyiz.benim modlara sorum şu bu konu hakkında herhangi bir çalışma var mı.yoksa ümidimizi kesip yere düşen herhangi bir efsanevi itemle devam mı edelim.

2. Menekşe

Menekşe Moderator Team Drakensang Online

Merhaba,

Sizlerde biliyorsunuz ki oyun geliştiricileri, son yama ile büyük değişikliğe gitti. Söz konusu, drop oranlarında teknik ekipten aldığımız bilgiler doğrultusunda herhangi bir sorun bulunmamaktadır. Kendimce olaya şu açıdan bakıyorum. Eskiye nazaran bir çok nesnenin düşme sıktığı artırıldı bazı hatalarda oldu elbette ancak bunlarda giderildi ve hala daha dengeli bir oyun için çalışılıyor, her nesneyi kolay sahip olmak taktir ederseniz ki oyunu da amaçsız bırakacaktır. Bizler tabii ki sizlerden gelen geri bildirimleri teknik ekibe iletiyor olacağız.

Konuyla, ilgili elimize bilgiler geçtikçe sizlere paylaşacağımızdan emin olabilirsiniz.

İyi oyunlar dilerim.

Arthemis TR likes this.
  3. AyyaşBey

AyyaşBey Someday Author

eskiye göre düşme sıklığı arttı diyorsanız doğrudur diyecek birşeyim yok benim şanssızlığım herhalde.

Menekşe likes this.
  4. PASA61

PASA61 Someday Author

amonlarda drop varsa cok cok az , şahsıma dıan a2 eşsilerini acımasız modda aldım , lakin a9 portal herhalde 200 tur grimişimdir maptan gittigimi saymıyorum , takip ettigim kadarıyla düşürende varsa bile cok yok bosu kesmek sıkıntı degil de , gruba baglı kalmak benim hiç hoşuma gitmiyor dso bu oyunu solo oynanır hale dondurması gerekli diye düşünüyorum hala bu oyunda insanların tavrını degişmedikce grup olayı yalan .