Discussion Diskuzní koutek

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Azachiel_de_Morgen, Aug 30, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. vojaksr

vojaksr Forum Apprentice

No vybavenie ma vsetko na svoj lvl takze 44-45 a robi to na hoc akej mape a robi to aj na mojom ucte mam carodeja jedneho ten ale nepouzivam a skusal som to a robi to aj mne a dokonca niekedy aj ked od nich poodstupis tak to niekedy tak isto nefunguje proste aj ked si vo vacsej vzdialenosti tak to robi ale casto to robi ked su blizko u teba to ano keby pouzivala stare vybavenie tak na mojom PC by jej to tak isto robilo ale konkretne to robi iba na jej PC.Moj PC a jej stary ntb to nerobi tam to sdlape v pohode bez chyby ale na novsom pc co sme kupili tak to robi tuto blbost.Je to prsne tak ako hovoris ty striela ale vsetky strely idu mimo ona dostane dmg od priser ale ona ho neudeli

2. Hvězdonoš

Hvězdonoš Forum Apprentice

Čau, píšu tu ohledně žádosti o pomoc hráče vojaksr.
    Tak jsem si sním pokecal a asi přes hodinu jsem s ním chodil mapy a vypadá to tak že opravdu se mu stává že při souboji s monstry jdou jeho střely ( řetězový blesk, magická střela, ohnivá koule ) skrz monstra a nedávají žádný dmg ale já je zabít mohu.
    Zkusil dva čaroděje které má na dvou účtech a dělá mu to u obou a spojitost je že je hrál na tom PC kde mu to dělá ale jak tam zkusil warriora tak mu to nedělá. A na jiném PC mu ty čarodějové jedou v pohodě.
    Zkusily jsme hodně map. a různé vybavení, přeinstalaci, reset talentu atd. a nic.

Já nevím no ale vypadá to že mu ten PC nedovolí hrát jenom čaroděje. Je to vtipné ale opravdu to tak je. :D
    Takže napíše na podporu a mam tu zkusit jestli náhodou ještě někdo neví co by s tím mohl mít.

2 fotky a na každé má čaroděje s jiného učtu ale na tom samém PC. :D
    https://imgur.com/sF1hcZJ
    https://imgur.com/rbvzQDU

micuna13 likes this.
  3. vojaksr

vojaksr Forum Apprentice

Zdar a dikes za snahu pomoct :D Jo a este som skusal aj vymenu monitorov a nepomohlo ani to :D :D takze som v koncoch ak mi na to ani podpora nebude vediet prist co je naprd :D a fotky su bezva :D litalo si to kade len chcelo len do monstier nie :D

4. *EyesFuture*

*EyesFuture* Someday Author

Ahojte, nechcem zakladať nové vlákno tak sa opýtam tu, prečo mi ukazuje skin Disaster že ho nemám keď som si ten skin kúpil už veľmi dávno a mam ho aj nasadený?

https://prnt.sc/u8ka72

5. Marcius

Marcius Forum Greenhorn

napis na podporu, posli jim screeny (tenhle z tmog okna a jeden ze to fakt mas nasazeny, nejlip asi popis itemu i screen postavy) a oni by ti ho meli vratit

6. warkenda

warkenda Forum Greenhorn

Ahoj, potřeboval bych radu. Kolem lvl 25-27 jsem neudělal v táboře odporu úkoly, abych získal shémata na diamaty a runy. Teď mám lvl 37 a když chci úkol splnit, tak sice navigace funguje, ale z nepřátel nic nepadá. Dají se schemata ziskat jinak/jinde? Díky.

edit: vyřešeno. odpověď jsem si našel jinde.

Last edited: Sep 2, 2020
  7. adus125

adus125 Forum Greenhorn

Ahojte kedy začínajú nové rebríčky v medzisvetoch ?

8. Ares

Ares Advanced

Tá úloha je sprístupnená od levlu 30 a veci do questu padajú iba od bolestivej vyššie :)

9. kaspypavel

kaspypavel Forum Greenhorn

Ahoj,
    mel bych dotaz. Jak to mate s dropem real fragmentů? Za dva dny farmeni napadlo 30 RF... Q, LR, poust rozne obtiznosti. Jedine kdy to pada je kdyz je aktivni buff looter fortune. To ma byt jako dalsi taktika BP jak z lidi tahat prachy? Omezit dropy na minimum?

10. elithyacz

elithyacz Forum Baron

Teď kdyby BP uvolnilo zpět ty zlaté piňaty a člověk si mohl jednu odbouchnout na náhodu co v ní bude to by byl fajnový bonus :). Každopádně 50 obuchů je pecka ať si říká kdo chce co chce alespoň pro mě.

edit pro mody: Koukal jsem že už opravili tu grafickou chybku při přesouvání esencí v inventáři tak můžete ten topik smazat.

Last edited: Sep 1, 2020
  11. elithyacz

elithyacz Forum Baron

Kdo ma discord DSO je tam ted celkem slusna anketa ohledne twitche. Par drobnosti jsem tam napsal.

12. vojaksr

vojaksr Forum Apprentice

Taaak podpora mi odpisala toto------- Dobrý deň, ak strielate z diaľky tak to tiež neuberá dmg? Pokiaľ som bol správne informovaný tak skilly u mága sú o trochu posunuté viac "dopredu" než napríklad u rangera, čo môže spôsobiť, že ak ste príliš blízko príšery tak to vypadá ako keby ste strielali do nej, ale v skutočnosti ten skill začína až za príšerou. Ale zahadou je preco to na 15 rocnom ntb nerobi a na novsom lepsom PC ano.Ak b to bolo tym co pise tak by to malo robit na starom ntb na mojom PC dele a na tom novom PC co ma priatelka ale nerobi to nikde inde iba na jej PC.

13. vojaksr

vojaksr Forum Apprentice

14. MortisCz

MortisCz Someday Author

15. @MortisCz Jestli chceš být v obraze a mít aktuální info k DSO, sleduj dso-almanach, tam najdeš pomalu vše. Postupně se tam přidávají další věci okolo hry. Anglicky moc neumím a nechce se mi překládat oficiální oznámení....

jackoneill1976 likes this.
  16. elithyacz

elithyacz Forum Baron

DRACOINS

micuna13, blackassam and Geredis like this.
  17. Geredis

Geredis Forum Inhabitant

18. Khrone

Khrone Someday Author

Pokud by někdo měl zájem, je nově vytvořen (ne)officiální DSO discord výhradně pro českou a slovenskou komunitu. Bude se tu sdílet základní info a oznámení, a je i navázána spolupráce s Geredisem, který zde bude oznamovat novinky v DSO Almanachu. Ve zkratce je to shovívavější a přehlednější/menší verze officiálního discordu, vedená mou maličkostí. Případné členy prosím o přečtení kanálu #rozcestník, kde se dozvíte co a jak.
    https://discord.gg/PCbEDUb

blackassam likes this.
  19. elithyacz

elithyacz Forum Baron

Fajne Ampík se o almanach stará takže proč ne. Doufám jen že se to nezvrhne do nějakých nesmyslných debat. Bo jeden borec tam má popis že bych brečel.

Khrone likes this.
  20. Khrone

Khrone Someday Author

O to se moderátoři postarají, přecijen ten server musí mít nějakou úroveň.