Discussion Diskuzní koutek

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Azachiel_de_Morgen, Aug 30, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. MisterNoob

MisterNoob Advanced

Ech, závidím závidím... hlavne tie speedy :D Ja som včera obetoval 4k škôd aby som sa dostal z 2.66 na 3.03, ale oplatilo sa. Úplne inak sa to hrá. Ešte teoreticky keď obetujem ďalšie 2 tisícky škôd, dostal by som sa niekde ku 3.4, ale žiaľ cez 4.0 sa len tak skoro nedostanem. Slabé runy, slabé šutre. A najbližšia runa na speed chce po mne 17k prachu na ďalší level. Takže hor sa grindiť event, ešte po jednu runu na drvenie musím dôjsť :D

2. Robocop

Robocop Forum Connoisseur

nato ake mas sutre to mas zle poskladane ako priklad mech. mec by som vyhodil isto do stitu vypaalit 10 dier a dat tam najvyssie ametysty netazis s kritiku a rozhadzujes to po postave to iste aj rubiny mas itemy kde mas vyssie ocarka napr. gladiator ci pecat spominky a ty si najvyssie sutre rubiny hodis do plastu? tam by som tiez dal ametysty a 10 dier. rukavice tak isto 10 dier a najvyssie sutre tam daj tym ze to porozhadzujes po itemoch len stracas. TM mas tiez a sutre v inventary tiez doplnil by som kupis posvatne a cez prach spravis kralovske tie co ti chybaju.
    vyskusaj poprehadzovat tie sutre a uvidis ;) ale je to len moj nazor.

3. jackoneill1976

jackoneill1976 Forum Veteran

mas pravdu ale cekam na joker v denni nabidce.. tak budu mit duvod vypalovat sloty.. TM nekupuji..takze i tohle je z dropu a denni vstupy. a CE mi taky pridalo tak 60k..to ani nevim proc..

4. Madaddy

Madaddy Forum Apprentice

Ahoj, nenasel by se tu nekdo, kdo by hodil nejaky pekny obrázkovy setup pro rangera, neco podobneho co napostoval @jackoneill1976
    Diky

5. JEKAJE

JEKAJE Junior Expert

Méně možností celkově, jak jsem popsal předtím. Měl jsem schopnosti na všech slotech a všechny jsem je aktivně využíval. Ano, většina lidí používala kůži, čelo nebo seismickou vlnu (i když podle mě jen kvůli Q7). Psal jsem už předtím, jak to myslím. Jednoduše řečeno, i předtím se určité schopnosti používaly více než ostatní, ale podle mě na ně nebyl kladen takový důraz jako na ty teď. Teď jsou rozdíly mezi schopnostmi daleko větší, schopnosti jsou ořezaný, chybí možnosti a je méně slotů.

Ano, zástava je teď lepší a beru v úvahu tu možnost, jen tak přijít k nepřátelům a aktivovat ji, ale to nemění nic na tom, že mi pořád sebrali možnosti na skoku. Proč místo ubírání raději pouze nepřidat?
    Mohl bych mít skok i lepší zástavu. + Tohle není jen o skákání, ale dalších věcech, co jsem psal. Skok je absolutně vykuchanej. Ano, vzteklý švih je teď lepší, ale zase těch 17 zlosti nedává smysl. Předtím generoval méně, protože to je AOE útok a úder zlosti generoval více, protože zasáhl jenom 1 cíl. To dávalo perfektní smysl.
    Jak byl Outburst zbytečnej? Byl to skill specificky navrženej na lákání a fungoval lépe než všechny tři lákací schopnosti teď dohromady.

Skok, výpad, dračí kůže, čelo jsou objektivně horší než jejich předchozí verze. A podle mě je MWS horší taky. Seismická vlna je meh, protože sice má armor break ale špatnej a navíc teď stojí zlost. Outburst je horší. Výkřik je horší. Zlostný úder ani nevím co všechno se změnilo, jenom ubrali generovanou zlost a cooldown vlastně takže horší. Zástava lepší, BWS lepší, vzteklý švih lepší, dračí hněv lepší. Nevím ani jak posoudit drtivý úder. Je v něčem lepší, ale vypadá to, že ho stejně nikdo nepoužívá. Navíc tohle ani nejsou všechny věci, co skillům sebrali. Drtivý úder měl + zlost za kill, buff na rychlost útoku atd. Všechny tyhle věci si už ani nepamatuju, ale většinu z nich odstranili.
    Méně možností, nesmyslný designový rozhodnutí, ořezávání atd. Jak jsem říkal.

A ano, Q4 a Q7. Měli zůstat u setů. Vybalancovat je a přidat další. To je můj názor. Jako když si představím, že místo tohohle odfláknutýho, nesmyslnýho, strašnýho stromu schopností by byl jiný, kde bych si mohl u každýho skillu vybrat třeba z pěti unikátních vlastností. Jako u čela - za pár bodů by vracelo zlost, mělo plošný nalomení zbroje, atd. Jenže to by museli v BP moc přemýšlet a být kreativní.

Gauthor likes this.
  6. jackoneill1976

jackoneill1976 Forum Veteran

hlavne vlajka je "zabugovaná"...kdyz uz mas rytire tak dalsi neprida pokud puvodni zijou... za mam cooldown(vlajky) kratsi nez rytiri zmiznou..18 sec vs 20 sec..takze musim sledovat jak kkt kdy zmiznou a az pak hodit dalsi vlajku.. hlavne ze rangerovi psy se hromadi jak houby po desti a mas je vsude pod nohama..

7. mad.max

mad.max Regular

Tak ja teda takto. Na rýchlu farmu tam mám útočný štít. a ak nie je potreba rychlost behu tak matyldine botky. Samozrejme stále vo výstavbe.
    PS: rychlost behu bez mounta je max 13,000 mam 12,5 takže poletujem :)

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Last edited: Jan 6, 2021
    micuna13 and jackoneill1976 like this.
  8. ZEFYR1-CR

ZEFYR1-CR Forum Connoisseur

Jekaje- jo byl k nicemu popis znel bude lakat monstra v okruhu trvani 10s ale realne lakal jen 3s takze to clovek musel neustale mackat to uz se mi libila zastava ktera trvala 10s ale lakala celou dobu :) ted ten skill aspon laka celou dobu a nemuzes mit vsechno samozrejme nerikam ze je to dokonaly taky me stve ze mam 3 skilly na naloveni zbroje ale pravdepodobne dle tvych slov kdyby to nechali jak predtim byl by war neskutecne op

a kdyz tak spominas minulost tak uplne nejlepsi bylo kdyz se lakalo na zaklade DMG ne nejakyho skillu ale to uz je bokem:) chyba velka jejich byla ze dali moznost aby vzniknul war jen na tankovani to byla teprve nuda o 3 skillech

no ja mam momentalne takhle wara ale nemam jeste kameny a trochu lepsi veci no musim farmit jeste:D

Last edited: Jan 6, 2021
    micuna13 and JEKAJE like this.
  9. *EyesFuture*

*EyesFuture* Junior Expert

Zatiaľ to nemám tak ako by som chcel ale niečo som pozliepal.

micuna13 likes this.
  10. Xprengercz

Xprengercz Forum Apprentice

No parádní, takže do nového roku každý čeká než přijde nějaká oprava nynější hry, která není v dobrém stavu po tak obřích stížnostech komunity a místo toho aby se udělalo pár hotfixů nebo releasů co nejdříve to jde, tak se bude čekat na konec měsíce, sbírat feedback, kterého je už tak mraky za prosinec a nechávat hru více a více umírat. No opět dobrá práce

Alkyone (Ramja)
    Velký maršál
    Grimmag

11. Robocop

preco ten draci kodex? ked ma len 2 zakladne staty chapem speed ti nechybalebo ma vyssi zaklad dmg?

12. MisterNoob

MisterNoob Advanced

https://board-en.drakensang.com/threads/thank-you-for-your-feedback.82847/

Nechápem odkiaľ chcú od TERAZ do konca januára začať zbierať ten feedback, všetko je na fórach už od patchu rozpísané, predpokladám že rovnaké dávky informácií mali cez support. A zjavne nie sú schopní ani z toho vyvodiť čo a kde je bug.

Keby radšej napísali, že sorry hráči, tí študenti brigádnici ktorých vydávame za developerský profi team sa nám až teraz pozbierali po vianočnej a novoročnej dovolenke. Polovica z nich od hanby za patch prestala spolupracovať celkom a ten zvyšok nevie kde je sever, nie to ešte kde sú v kóde bugy.

Gauthor likes this.
  13. *EyesFuture*

Tento build som skladal len predvčerom a ešte som nemal možnosť dropnúť niečo lepšie, neviem ako na tom sú Lego knihy ale táto má základ v oranžovom 3000 DMG. :)

14. Robocop

chapem, ale myslim ze 3 zakladne staty su viac ako 2 nemyslim prave to moje očarko v knihe :D:D
    ale zatial najlepsie staty co som dropol s tohto setu.

15. *EyesFuture*

Samozrejme, až dropnem niečo lepšie isto vymením :)

16. Tomiss

Tomiss Forum Apprentice

Dobrý den,chci se zeptat jak zruším předplatné u premium nebo to se neruší?Děkuji

17. Xprengercz

Xprengercz Forum Apprentice

Jen taková otázka z jakého cloudu vkládáte obrázky? Když použiju třeba Ctrlv.cz tak mi to nejde. díky

18. *EyesFuture*

Ja som to urobil tak že som rozklikol ZEFYROV screen na novej karte a tam som to vložil.

19. couda22

couda22 Forum Commissioner

Musis pouzivat primy link na obrazek a nikoli link na stranku, ktera zobrazuje kotel balastu + obrazek.
    Konktetne u ctrlv.cz ziskas primy link tak, ze po nahrani obrazku kliknes na ten obrazek, coz otevre novou zalozku v prohlizeci a z adresniho radku pak zkopirujes primy link na ten obrazek.

micuna13 and Xprengercz like this.
  20. couda22

couda22 Forum Commissioner

Pokud se nepletu, tak rusit je potreba jen pokud jsi kupoval mesicni predplatne. Kazdopadne zkontrolovat a pripadne zrusit to muzes nasledovne:
    • ve hre jdi do obchodu (tlacitko T)
    • vyber 2hou zalozku
    • vpravo dole (pod obrazkem) klikni na Classic Payment Menu (cesky asi Klasicke platedbi menu)
    • otevre se ti nove okno
    • v nem vpravo nahore klikni na Status & Cancellation (Stav & Zruseni).
    • zobrazi se ti informace o tvojich platebnich datech a predplatnem
    • mela by tam byt moznost zrusit bezici predplatne (tj. zruseni automatickeho obnovovani mesicniho predplatneho)