Discussion Diskuzní koutek

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Azachiel_de_Morgen, Aug 30, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. jawa20

jawa20 Forum Apprentice

Já teda za sebe musím říct, že se mi nelíbí ta politika jakou se BP vydalo. Ztížit hru a všechny bonusy pro hráče narvat za TM. Degradovat premium účet jen na autosběr a oživování na mapě. A za příplatek 200 kč to sbírá ve větším okruhu. Paráda to je potřeba. Zadarmo měnit denní výzvy? a proč když tam mám pořád zelenej a modrej item a pár run moci. Fakt k smíchu. Jo abych nekřivdil ještě dostanu 100Tm to je úplně nejvíc protože si můžu jednou za měsíc otevřít slot na gem ve vybavení. Další věc co mě sejří jsou mini( agro a štít) já do teď nevím jestli jsou rozbití nebo jestli to myslí BP takhle vážně. Jestli přidají to že jedoví budou mít kolem sebe kruh z jedu a ohniví kruh ohně perma, nebo jestli to budou opravovat. Agro jsou kapitola sama pro sebe, těžko se jim utíká a když neustojíš dvě rány tak končíš protože tím 20% elíkem se fakt nedoléčíš. Navíc nevím jak vám ale mě se někdy stane, že CD elíku se sekne a blikají tam jen nesmyslná čísla. A štítaři? jak fungují? Ve štítu na ně wortex nefunguje ale nefunguje ani dalších 10 vteřin co zmizí a když funguje wortex tak už zase nahazujou další štít. Stun jim dát víc než jednou nejde tak tomu štítu ani nejde zabránit. V neposlední řadě musím zmínit to, že aspoň já jsem fakt frustrovanej z toho, když nevidím svůj progres. Tak já budu běhat krev na poušti, jinde ji bohužel kvůli zmiňovaným mini nedám udělám řekněme z krále lichoběžník onix a progres je ze 42,2 na 42,6%. Zlatý starý časy kdy byl ponk složitej ale když už se ti povedlo něco spíchnout + poskládat gem tak to bylo vidět na statech. Teď nevím zda je to k smíchu nebo k pláči. A to jsem nějakej základ měl. Vážně si nedovedu představit jak musí být úplně novým hráčům. Bez gemů bez znalostí bez run. A to je poslední taková vážná věc. Nemám kdovíjaké runy na znalosti ale pořád mám +95% a padají mi po čtyřech? To jaké číslo jste nastavili jako základ? Vážně dvě nebo jednu znalost? A chcete 50k na jeden level? Pak už jsou jen takové drobnosti jako, že když používáte lazuritky a umřete na mapě tak už bonus na rychlost pohybu nedostanete po oživení dokud nezměníte mapu a pod. To si ale myslím, že by mohl opravit patch 3984 tak uvidíme za tři roky. Jsem optimista bude vycházet ještě více patchů než do teď, většina jich teda bude opravovat to co opravit nepotřebuje a když nějakým zázrakem opraví to co je nutné rozbije co fungovalo. Je to stejně retardovaný jako když si CM vezme naklikanou a k tomu nesmrtelnou postavu a jde testovat tu ubohost co stvořili. Přál bych si aby se hra vrátila do doby kdy byl caldrun jen kolečko z písku a největší frajery ve hře jste poznali podle pláště moci, nejlépe do černa zbarveného. Klidně bych zase chodil ke kováři na opravu zbroje než tohle. To fakt není dobrý

2. jackoneill1976

jackoneill1976 Forum Veteran

premko.. to je jenom na ozivovani..jinak zadnou vyhodu nema.. cena by byla adekvatni tak desetina co stoji dnes..

delux premko..to uz je jenom pro mazochisty co tuhle hru zivi.. to nema absolutne nic navic oproti normal prem.

miniboss se stitem/agresori atd.. zas musim rict ze hrat to sam je tezky..ve skupine muze nahodit klidne vsechny schopnosti..stejne lehne

kameny.. jak uz jsem nekde nahodil..ty kameny ted jenom jinak vypadaj..aby " starsi hraci" byly potrestani ze tuhle hru nekdy hrali.. "novy" hrac kdyz ma jeste nejake kamarady co tady jsou tak za par tydnu nafarmi tolik gemu co mi jsme sbirali 5 let treba...

no nic.. tesim se na dalsi hotfix :) treba se taky dockas minibosse s perma jedovou aurou :D a bylo by to na prani komunity ....

no a na zaver jenom tolik ze podle me je CM jenom figurka co ma uvazek u BP jenom na twitch prenosy.. a mimo to ani nevi ze nejaky drakensang existuje.. a ten plesatej vedle umi zapnout pocitac proto tam je.

micuna13 and Aeneas like this.
  3. zbynaso

zbynaso Forum Greenhorn

Ono je to hrozně těžký, když mi starší hráči vzpomínáme na starý dobrý časy. Třeba chce Bp obměnit to staré jádro hráčů, kteří tuto hru tvoří. Kdo by to pak ale hrál :)
    Ponk je sice pecka, ale bez kamenů se toho moc změnit nedá a ještě nutno podotknout, že pokud budu nový hráč a chci ponkovat, musím splnit mnoho achievementů, ke kterým musím mít nějaké runy moci a při představě, že chodím jenom normal, tak to potěš :) Jinak ponk ti udělá hezký staty, ale bez kamenů a bez znalostí nad 20% kritik a nad 120k dmg prostě nejdeš.
    Třeba se teď možná vyplatí levelit, co nejpomaleji, aby hráč na 100vce měl alespoň level 40 znalostí, nějaké runy z eventu a kameny třeba královské. Podle mě je nalevelní na 100sku ten nejmenší problém hry.
    Jinak, co se týče progresu. Pokud jsem hráč, kterého DSO nebo jiná hra baví a stráví na ní 2-nekonečno hodin denně, chci prostě vidět progress. Nemyslím tím level, ale co když jsem na 100vce a za měsíc se mi čísla hnou o 2% nahoru, to se můžu uklikat k smrti :) Prostě když něco hraju a hraju to rád, chci se trochu vyrovnat ostatním hráčům, tak chci vidět nějaký posun a ne že budu v chatu prosit, jestli mě někdo nepotahá, ani se nedivím tomu ale. Já být nový hráč, tak taky potřebuju tahat, ať už na normální bosse nebo na PW.
    A třeba já bych místo navýšení čísel dmg, hp, kritiků byl pro snížení. Jako za starcýh časů, kdy 1200 dmg bylo top, 1,8 byl top speed a 3000hp nejlepší tank (čísla jsou jenom orientační). Proč musím jako matematik pořád počítat ve statisícech dmg, hp, kritik, když to bylo před tím tak jednoduchý?
    Ach jo, rád se tady o tom pobavím, ale je mi z toho smutno.. :D

micuna13 likes this.
  4. blackassam

blackassam Forum Expert

5. blackassam

blackassam Forum Expert

@Bloodborne ..CE dolehlo na všechny, nejen trpy...

...ale musí se nechat, že jste byly vždycky pracovitý národ a uplatnění jste si našli i přes tu největší nepřízeň;):cool:

Last edited: Feb 11, 2021
    LOGEN9, Lemuřice, Aeneas and 3 others like this.
  6. ki84

ki84 Advanced

Ahojte. Už celkom že aj dosť dní chodím výlučne Brigawik na krvi. Snažím sa o port aby som vymenil šípy za lepšie. Každý deň to prejdem niekoľkokrát a port nikde. Už mi to tak pripadá, že BP zase raz niečo v tichosti upravilo.....Alebo mám len smolu a vám sa tie porty otvárajú bežne?

Tie nefungujúce blikajúce schopnosti vnímam aj ja ako problém. Najsamlepšie keď sa mi to stane na krvi, keď človek potrebuje skočiť medzi príšerky, hneď dať pascu, sieť, výbušný a rozptylku a potom to cez adrenalín čo najrýchlejšie zopakovať. Jedno z toho zasekne a adios.

7. jackoneill1976

bezne zdaleka ne... denne max 1x mam.. ale padne unique.. vcera 2h,dnes boty a rukavice..

8. MisterNoob

MisterNoob Advanced

Žeby to nenápadne nerfli? Ja som to tiež skúšal na normal (len zo zvedavosti), pobehal som celkom dosť kolečiek a nič. Predtým by sa mi za ten čas dva tri portály objavili.

Poslednú dobu politika BP: no dobre pridávame vám niečo, keď už toľko držkujete... ale zato s peknou dávkou nových bugov a niečo aj nenápadne zoberieme. Vidíte to by bola dobrá súťaž na fórum, o čo nás zas ojekabátili v novom fixe/patchi a nie je v poznámkach. Výherca dostane premium kocku :D

9. Inu

Inu Junior Expert

No já ti nevím já jsem ráda že mám free deluxe a prem na víc než pul roku a to jen z eventu...
    Platit jim za to určitě ne...
    Navíc v r247. začnou z kostek padat sféraky prsastarý znalosti a kameny vyššího stupně a pokud se nepletu tk i fragmenty na krveprolití.
    Mělo to tk být od nahrátí expanze ale jejich ziskuchtivost se podepsala všude od záměrných chyb s nalomení zbroje přes surové kameny na krveprolití až po mizivej drop znalostí... a mnoho dalších a vše jen proto aby hráče c nejvíc zpomalili a z nedočkavcu vytřískaly nějaký ty eura...
    Jak sem napsala sem ráda že to delux mám.
    skoro 3 stránky lego kostek. A samozřejmě tohle je taky záměr že se kostky stackují po 99 hráči nemaj místo tak otvíraj a nedostávaj nic okrem 100lv itemu a dalších bobku kdo místo má počká si na r247 kterej by měl být před sargonem tedy příští týden pujde li vše jak má...
    Všechno bude časem opraveno...[​IMG] Až vyberou dostatek eur od nedočkavcu...

Last edited: Feb 12, 2021
  10. Robocop

Robocop Forum Connoisseur

brigavik je isto v tichosti stiahnuty na sancu najst portal. ja som mal stastie vzdy max. do 7 kol aby bol portal teraz 30x nieje problem ho nemat. mal som stastie na jedno jedine kolo kde mi napadli uniqy a nastastie celkom schopna ozdoba takze ma to az tak netrapi.
    a mohi by pani NDR uz konecne riesit nejak pekelne prechody aspon keby spustili rebricky a samozrejme sferaky ved za den dropnem mozno 10 kusov a to som na hre momentalne XY hodin znalosti sa hybu ako slimak. tm sa nafarmit nedaju pokial okrem krv. truhiel a miesto toho aby to opravili nam zalepili usta šutramy. je sice pekne ze denne sa da spravit aj 70k prachu, ale minu sa kluce, sferaky, matery a pek. prechody a je po farme. a o skupinovych skiloch ani nehovorim.

11. jackoneill1976

Rebricky?? To jako v Q? Tak jedině skupinový protože solo to dělat bude mega vopruz.. A taky progress 6M musí předělat..a vůbec..komplet ceny za jednotlivé Qcka..nikoho asi zajímat 1500 goldu a broušený kyanit nebude...

Všude chceme prach a znalosti.. Pekelné mě az tak nezajímaj..měl jsem nasysleno dost,ještě mám 28k.. To mi stačí

12. Robocop

toto je presne ono JA MAM A DRUHYM NETREBA skvely pristup. takych hracov treba viac.
    a ja mam este dost ale sa skratka minu a nenafarmis ich proste.

Aeneas likes this.
  13. Radec likes this.
  14. zbynaso

zbynaso Forum Greenhorn

Tak to, jestli v r247 začnou pdat z kostek po nějakých lepších číslech znalosti, sféráky a vše, co do této doby prostě nepadalo, tak to bude docela nefér vůči neplatícím hráčům. Tohle by jim hezky namastilo kapsy no:) A jinak k těm nedočkavcům, nikdo ještě před dvěmi týdny nevěděl, co bude obsahovat r246 natož r247, takže jako chyba v nás není si myslím. Tohle je přesně ta logika bp, oni jsou ti, co dělají vše dobře a my jsme ti, co ve hře dělají neplechu. Jsme nedočkavý a ziskuchtivý:)))

Aeneas likes this.
  15. MisterNoob

MisterNoob Advanced

Nuž to je ľudská prirodzenosť ("Ja mám dosť, ostatní ma netrápia"), ktorú BP dosť nehanebne využíva.

Nechcem sa teraz zastávať, prípadne znevažovať príspevky Juliena a Bladeho, ale v hre aj v živote je to proste tak. V hre napríklad ja mám napr. sférických celkom naškrečkované, preto sa akosi podvedome vôbec nezapájam do diskusií, kde sa iní sťažujú na ich nedostatok. Na druhú stranu mám málo prastarých, preto ma štve že sa tomu nevenuje dostatočná pozornosť. Keby som ale lvl 200+, tiež to moc neriešim.

Problémom číslo jedna je ale test server, kde si testeri a admini postavy naklikajú na max a sú úplne odtrhnutí od reality získavania tých naklikaných vecí. Tam by si mali POVINNE všetci zmazať naklikané charaktery a začať od nuly, hneď by videli ako je táto hra v trape.

P.S.: zbynasto: to vážne? Aha, takže ideme na plný pay2play systém, už chápem prečo bolo to premko najprv také zdegenerované.

Aeneas likes this.
  16. macher002

macher002 Forum Greenhorn

Ahoj, na mojej postave paromechanikusa mám problém dropnúť ozdobu zbrane. Za celý čas hry mi to ani raz nepadlo, neviem to nájsť v obchodoch jednoducho ako keby neexistovala. Môžte mi prosím poradiť čo s tým či to nieje bugnuté alebo čo ? na ostatných mojich postavách to je všekto v pohode problém je len na paromecahninkusovi.

17. Lemuřice

Lemuřice Forum Apprentice

To mě taky.:(

LOGEN9 likes this.
  18. Robocop

samozrejme mozes mat dost ci uz sferakov, matery alebo pek. prechodov pokial chodis chramovku, predmestie, oazu, LR alebo nejake Q na peklo ci nemilost LENZE ak chces viac a chces sa pohnut dopredu a samozrejme mas s kym tak pojdes na krv. ci uz za matery alebo za sferaky a samozrejme pek. prechody miznu jedna radost a kedze nafarmit sa UZ sa da velke kulove tak to proste ide len do minusu.

19. MisterNoob

MisterNoob Advanced

Heh, to súhlasím :D Mňa to dokonca čaká veľmi skoro, mám nejakých 350 pekelných fragov a nemienim robiť 10x nemilosrdnú na 1x krv. Takže ešte sa asi preskupinkujem 35x na krvi a na nepekne dlhú dobu som skončil s top mapami. BP sú hadi, tí len tak neupravia drop fragmentov, lebo sú hlboko presvedčení ako geniálne to nastavili. Navyše ak je pravda čo písal zbynaso o tom premku na teste, tak majú s nedostatkom dropu iné plány.

Ja osobne nemám žiadny problém si kúpiť premko aj na rok, ale nie za podmienky že si to kúpiť musím nech môžem hrať! To nech si strčia niekam.

Aeneas and jackoneill1976 like this.
  20. Robocop

ja osobne si myslim ze s dropom nebudu robit nic lebo je to pre nich NAROCNE a daju aj sferaky aj knizky do kociek no ak daju napr. 1 knizku do kocky tak to bude na smiech :D:D a takto budu chciet donutit hracov kupit si to premko.