Discussion Diskuzní koutek

Discussion in 'Česká a Slovenská sekce' started by Azachiel_de_Morgen, Aug 30, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. odckuler

odckuler Forum Apprentice

co som si vsimol, tak v novom patchi padaju lepsie kamene, a zelena schema na kamene mi dnes padla 7x. Preco nezvysit drop veci ktore potrebujes len raz :D

2. leaguelag

leaguelag Forum Greenhorn

Zdravím, na koho se mám obrátit, když mi zmizel skinn pláště temnoty?

3. Ares

Ares Advanced

Na podporu

4. blackassam

blackassam Forum Expert

Co třeba zkusit začít víc improvizovat v hledání nových možností...myslím že hra se hodně posunula, aby to zůstalo jen u kary a bezmyšlenkovitě kopírovat zastaralé vzory v sestavě...;)

jedno pěkné video :p:rolleyes:...že to jde i jinak...a War je Warem a nehraje si jen na DMG lídra.:)

Na testu v R224 probíhali určité změny ve zlaté bonitě krvavé zbraně...nicméně to vrátili zpět tak že na ostrý se tohle nedostalo. Zbraň měli v plánu změnit pro všechny třídy nejen mágy...i když převažně s ní hrají jen mágové.
    Můžeš nahlídnou na tenhle link:

https://board-en.drakensang.com/threads/dont-change-the-bloodrune-weapon.78519/

...no, protože mágové jsou tou nejdokonalejší postavou ve hře tak nám tu mágovku nakonec přece jen pro jistotu nechali...:D:rolleyes:...co kdyby náhodou ...;):D jinak bychom se zase museli otravovat s těmi meteory...které mají už jen význam pro aktivaci buffu Q7 setu.:cool:

5. jackoneill1976

jackoneill1976 Forum Veteran

Upřímně,jestli máš jako war 7k nebo 50k hp nic to nemění na faktu že umiras na jeden hit... Teda jak nechodíš bolestivou... Jít na inf s 50-100
    k hp bych se styděl...

6. DuSiK.x

DuSiK.x Someday Author

Nechtel by BP prehodnotit mnozstvi bodu k dokonceni jednotlivych q zebriku? Ono po zvednuti obtiznosti i mapy trvaji dele. Q1 misto 4 minut na i3 nyni pres 8 minut na p2:)

7. blackassam

blackassam Forum Expert

zase takoví chudáci na tom nejste...;)...a spíš jde o to že né každý může hned nahodit morta a myslet si že DSO položí s tím na kolena...:rolleyes:

8. jackoneill1976

A to jako má být něco? Na inf1? Dyt uhyba všemu u khalyse... Když pojede výš tak umře jak nic... Kdyby hrál za trpa třeba tak vyřídí bosse za půlku času a nemusí se hnout z místa jak noob... Ma 100k dmg ale bez crit dmg takže nedá ani to co já normálně (*** to zní jak samochvala)...navíc s mortis setem riskuje instant kill...

No nic..asi každý máme svoje priority... Nechci se hádat ale říkám... Mortis set je uplne nepouzitelnej pro wara..na tom trvám když to mám vyzkoušeno. Teda na farm.. Ne na naky videa na inf1 pro sledovanost jaký já jsem king...

Prosím...

Last edited by moderator: Oct 30, 2019
  9. blackassam

blackassam Forum Expert

a kdo se tu baví o farm...to je snad naprosto jasné od prvního pohledu že tento set máš čistě na bossy...než bys s tím prošel první mapu Q1 taky by si pro tebe přišel 3x mortis...to už rychleji vyčistíš normálně, když máš hotovou postavu...:D
    ...a o tom i ten set je... pokud ho budeš chtít používat a být DMG dealer ,tak se hold dostaneš do role z ostatních tříd a budeš muset uhýbat a uskakovat, abys jednu tam neschytal:D:D a nebo uzpůsobíš k němu celý svůj build a vyskládáš si ho jinak, abys tohle dělat nemusel...a některé věci půjdou pak na úkor jiných a třeba jednu ránu nebo dvě přežiješ na P4...budeš něco pomalejší , budeš chlastat eliky na HP , především mlátit ze zadu a hlavně tam chodit v partě s dalším warem který bude dělat vějičku... :p:D

...ale teď vážne...soucitím s vámi a uznávám že by bylo fajn mít víc možností a setů, které by podpořili hlavní používané skilly tak aby se s tím dalo víc "vyhrávat" ( v sestavě) a to doslova doslovně...:oops::)

10. Castiel_Dso

Castiel_Dso Forum Greenhorn

Julienkirály že ty jsi nepřišel na to, jak vyskládat tento set neznamená,že jiní na to nemají build...Běhám s warama co mají 130k hp s mortem a ta dmg co dávají je opravdu neskutečná a ještě k tomu nám v pohodě tankují inf3 bosíky.Vypadá to,že kritické škody nehrají až zase takovou roli a mág jim ještě dá nějaké navíc.Pokud s mágem nasadím set,tak mě mortis opravdu často poctí svojí návštěvou,ale na toho wara nějak zapomíná i celé hodiny.Takže tvoje tvrzení jak je tento set k ničemu je naprosto scestné....Já to warům přeji,protože co si budeme dlouho dobu to nebyla nejlepší klasa na farmu a te'd jsou schopní tahat celou skupinu.

11. ZEFYR1-CR

ZEFYR1-CR Forum Connoisseur

ja teda za wara hraju dlouho ale po precteni nekolika nazoru dalo by se rici ze prevazne od magu sem zjistil ze o warovy nevim vubec nic:)

jackoneill1976 likes this.
  12. Tauron

Tauron Advanced

Můžu jen dotaz ohledně překladů poznámkám k novým Patchům.

Máme je zveřejnit ještě rozpracované s tím, že tam například názvy map (co si nepamatujeme, nebo jsou nové), nové předměty a u mnoho dalších nevíme, jak to ve výsledku bude přeloženo. S tím, že by tam byla i možnost špatného překladu, možné nejasnosti a nesmysly:D.

Nebo zveřejnit až finální verzi, kdy se pokusíme dohledat všechny názvy a dát to správně do kontextu s celým textem?

Pokud na posledních pár stránkách máte nějaký příspěvek, dejte tam prosím
    EDIT: a napište názor. Ať se to tu nenaspammuje ve velkém, mockrát děkuji. :)

13. Stóné

Stóné Someday Author

Nevím jestli je to jen můj případ, ale nepřipadá Vám taky, že padá více kamenů ? Tak samo jsem si povšimnul že padají kameny duší.

jackoneill1976 likes this.
  14. Tauron

Tauron Advanced

Na discordu o navýšení dropu kamenů píše více lidí a pravděpodobně na tom něco bude (toto není oficiální ze strany bp).

15. -Touchwood-

-Touchwood- Someday Author

Tauron - klidně to zveřejněte a postupně upravujte. Díky

chuckynostra likes this.
  16. jackoneill1976

vice?? ja nestacim sbirat :D jen vcera jsem slozil jeden svaty onyx z dropu(asi 4 hodiny behani q4-5 LB na fatalu).. dnes uz mi padl zarivy diamant jen tak.. a to se mi nepostestilo tak pul roku minimalne..mozna dele..

17. blackassam

blackassam Forum Expert

...nejenom šutry, ale i určité jízdí zvířata, peti a hlavně receptury na zvedání šutrů jak zelené tak i modré...

:rolleyes: no to máš celkem už jedno...tím že máš i zahraniční sekce, kde tyto dotazy na zvýšený drop už dávno padli....a modi CZ/SK už situaci nějak neutají i když tohle v popisu práce určitě zrovna nemaj:D

...spíš by mě zajímalo jestli toto navýšení bylo nějak v souvislosti s posledním dnem v cirkusu ohledně beden za 200klíčů...a jestli se někomu podařil teda získat klenot z truhly.:rolleyes:

18. Tauron

Tauron Advanced

@blackassam Opravdu bychom Vám netajili nic, co víme a mohli bychom zveřejnit. To opravu nemáme v povaze. . Ohledně zvýšení dropu se k nám oficiální cestou nic nedostalo.

19. ki84

ki84 Advanced

Určite áno. Z bossa mi už padli aj štyri kamene naraz. Podstatne lepšie ako to pred tým. Teda aspoň z Heredura. Teraz plním rebríček tam.

Podľa mňa viac padajú aj peti a jazdné zvieratá. Z bielych tigrov by som si už mohol urobiť hotovú svorku.

Prosím vás pekne. Na prvej mape(Oldfielde) do postupu na eventovú lištu nepadá nič? Alebo som niečo prehliadol?

20. elithyacz

elithyacz Forum Baron

Na první mapě nepadá nic. Jen se tam farmí ostatky na lék aby jsi mohl map 2. S eventem počkám než pustí Wendiga budu zatím jen farmit ostatky a lék. Pak si dám pláštík (který se aktivuje automaticky pote co ho z listy dostanu) a pojedu pres porty Gwenfaru a budu doufat že mi tam napadají ty věci na Wendiga.
    Na mapě 1 nebudu farmit ostatky ale ryrtíře co se objevi po vybiti cele mapy a je po jeho zabiti v dropu 1xlek. R.I.P. ostatky.

Last edited: Oct 31, 2019
    ki84 likes this.