Discussion Pytania ogólne do gry

Discussion in 'Sekcja Polska' started by BA_Oldman, Sep 17, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Tags:
  1. Ennika

Ennika Advanced

Raczej nie założysz od razu. Po skończeniu misji otrzymasz jako nagrodę Wyblakły Smoczy Herb - TP do Końca Czasu a tam będziesz musiał pokonać potężnych wrogów. Dopiero wtedy odblokujesz osiągnięcie Smoczy Herb.

BA_Yahiko and Geraldinio like this.
  2. aniołzagłady

aniołzagłady Forum Greenhorn

Aby aktywować okno herbu trzeba zrobić misję od Fideliusa a drop fragów to porażka. Ja biegam bolesny bo najtaniej a testy na mercu i rozlewie wypadły u mnie tragicznie bo na 40 wejść nie poleciało od Sigiego nic

3. -jawa0012-

-jawa0012- Forum Greenhorn

JA DZIŚ OD 4 RANO GRAM I ANI JEDNEGO FAGMENTU NA RÓŻNYCH MODACH NIE TRAFIŁEM TAKŻE NIE WIEM CO JEST Z TYM DROPEM Z RUIN NA 30 WEJŚC Z 10 PIĘTRA PADŁO 7

4. Afkaserious

Afkaserious Advanced

Trzeba bic te bosy w ruinach i bulić mroczne na wejściówki, inaczej wam życia nie starczy na uzbieranie tego ze zwykłych bosów.

5. BA_Yahiko

BA_Yahiko Board Administrator Team Drakensang Online

Możliwość zakładania smoczych herbów odblokowuje się wraz z pokonaniem przeciwnika w mapie zwanej Koniec Czasu. Parenaście dni temu był to przeciwnik pokroju Balora na normalnym poziomie, ale nie wiadomo, czy czasem to nie uległo zmianie, gdyż takiego przeciwnika wypatrzyłem na serwerze testowym w pierwszych dniach po wgraniu mapy.

Co do drugiego pytania - tak, im wyższy mod, tym większa szansa na drop fragmentu. Producent jednak nie chciał podać dokładnych procentów, jeśli chodzi o szanse na ich drop.

-jawa0012- - prosiłbym o zerknięcie na naszą Netykietę, która znajduje się w mojej stopce, czy też stopkach innych administratorów, gdyż na forum nie powinniśmy pisać wielkimi literami. Kolejna wypowiedź napisana w całości wielkimi literami będzie usunięta.