Discussion Pytania ogólne do gry

Discussion in 'Sekcja Polska' started by BA_Oldman, Sep 17, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Tags:
  1. -cymerianin-

-cymerianin- Forum Apprentice

Witam, o co chodzi z tą łaską lidii - pisze aby otwierać na poziomie 10 ale gdzie? Pootwierałem w mieście i tylko jest z niej ten posążek ,raczej mało to opłacalne. Może ktoś mi wyjaśnić o co chodzi ? Dzięki.

2. Geraldinio

Geraldinio Advanced

Ten kobold z Prima Aprilis miał być do 2.04.2025 a był tylko podczas pierwszego dnia i zniknął. Rozumiem, że to taki prima aprilisowy żart? ;)

3. Ennika

Ennika Padavan

Prawdopodobnie będzie ponownie od 1go.

4. GienkoDePL

GienkoDePL Someday Author

A ja mam takie pytanie gdzie leci - Płaszcz czarnego rycerza ?
    dzięki

5. Ennika

Ennika Padavan

Płaszcz leci na Placu boju Czarnych Rycerzy. Jest to mapa solo. Nie możesz zginąć podczas walki, ponieważ wszystko przepada, tzn. koniec walki, nie ma kolejnych fal mobów i trzeba wchodzić ponownie. Płaszcz leci z ostatniego bossa - rycerza. Na bezlitosnym 1 a na rozlewie 2 sztuki.

BA_Bastet likes this.
  6. janus160121typek1

janus160121typek1 Someday Author

Czy u was ta gra też tak potężnie laguje?
    W innych grach wszystko pięknie 60-70 ms, stabilnie, a tutaj 200-800 ms.
    Nie da się grać, nie da się nic kupić, no nic się nie da zrobić.

7. BlackBlond

BlackBlond Junior Expert

naprawdę?

problem istniej już o jakiegoś czasu.

ale -chociaż wiemy,że nic nie wiemy- to już coś,ale ciągle za mało.

powtórzę pytanie kiedy zostanie naprawiany błąd powodujący cogodzinne lagi?
    jest upierdliwy- np na placu boju kończy się przeważnie zgonem i nici z nagrody strata wejścia itd (jakieś rekompensaty z tego powodu)

gdzie można zdobyć elementy Czarnego Rycerza (naramienniki, hełmy, płaszcze ) oprócz starego dragana ,nowego dragana,placu boju
    czy to ze można je zdobyć w innym miejscu to błąd czy tak powinno być (jak to nie tajemnica)

18,30- serwer niedostępny (ponów próbę i taj kilka razy)

jakieś konkrety w odpowiedzi poproszę

pozdrawiam