Discussion Pytania ogólne do gry

Discussion in 'Sekcja Polska' started by BA_Oldman, Sep 17, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Tags:
  1. KulawyMao

KulawyMao Exceptional Talent

masz maaaaase roznych osiagniec
    np na kazdym q za zabicie bosssa na kazdym poziomie powyzej bodaj i1 jest osiag.
    za misje jest mase osiagow.
    za kazdy ev sa osiagi.
    za rozne poboczne duperele sa osiagi. (np 100 jaj zolwi)
    tego jest pelno wszedzie, juz sie czlowiekowi nie chce tego robic xd

2. smiechunhs

smiechunhs Someday Author

no ja chce tylko dobic 7000 a co do bosów to robie q7 puki zeby broń wydropic ;] no w sumie w miedziankitach jest troche tego do zdobycia no nic trzeba bedzie robic a to wyzwanie z jajami to w jakiej zakładce?bo nie widziałem go chyba

3. TreektKrzysztof

TreektKrzysztof Forum Greenhorn

Potrzebuje 14 drakenowych rdzenii do przeniesienia bonow z legendy. Gdzie obecnie znajde je najszybciej?

4. TL_Tyche

TL_Tyche Team Leader Team Drakensang Online

Jest to ukryte osiągnięcie związane z żółwimi jajkami w Zatoce Cichej Wody.

Na obecnie trwającym evencie - Dragan, Gwenfara, skrzynki niezwyciężonych.

5. VanHelsing

VanHelsing Forum Greenhorn

Koleś mi pisał na grze że kiedyś na hazard ie w grze wygrał 250 tys o. Co. Mu chodziło dalej jest taki hazard?

6. WhiciaQ

WhiciaQ User

Witaj, chodziło mu zapewne o kuglarzy. Byli kiedyś tacy trzej cyrkowcy na grze, których karmiło się złotem oraz mrocznymi i można było wygrać różne rzeczy - w tym mroczne sięgające nawet jednego miliona. BP się z tego wycofało i już nie ma takiej możliwości - pozdrawiam.

7. dragonka86

dragonka86 Forum Apprentice

Czyli jak mam rozumieć to wszystkie osiągnięcia czasowe typu "zabij wszystkich wrogów na morzu kości w ciągu 4 min" są nieaktywne!?
    O boże a ja jak głupi się męczyłem żeby robić czasówki

Farmisc różne mapki i otwierając skrzynki za wytrychy jest szansa że wpadnie ci towarzysz, takiego towarzyszą dajesz na stół warsztatowy i zamieniasz go na wzrostnik za 33 Golda (bez prem) 25 Golda (prem). Można jeszcze zdobyć masę wzrostników robiąc eventy, na obecnym evencie Pokonaj Niezwyciężonych jest do zdobycia podajże 30 lub więcej wzrostników

Last edited by moderator: May 14, 2020
  8. BA_Bastet

BA_Bastet Board Administrator Team Drakensang Online

Są nieaktywne od dość dawna. O ile kojarzę może nawet z rok z okładem.

Posty połączyłam. Aby coś dodać do swojej wypowiedzi możesz użyć opcji "Edit"

9. dragonka86

Kuczę no a ja głupi się męczę z morzem kości żeby w 4 min zrobić, no cóż może kiedyś je z powrotem włączą

10. Jasiu111

Jasiu111 Forum Pro

Od siebie tylko dodam, że każde osiągnięcie w kategorii Dziedzictwo jest obecnie niewykonalne. Oczywiście pomijam błędy bądź niedopatrzenia ze strony dewelopera.

11. smiechunhs

smiechunhs Someday Author

no to zamiast wywalić te osiągniecia żeby nowi gracze nie robili na daremno prób bez sens jak jeszcze od roku są nieaktywne heh widać że chyba im sie nie chce

12. BA_Bastet

Napisałam wyżej, co może być przyczyną nieusuwania tychże osiągnięć. Natomiast wyślę prośbę, aby na kategorii "Dziedzictwo" pojawiała się informacja, że są nie do zdobycia: może w ten sposób uda się oszczędzić nowym graczom marnowania czasu. :)

13. dragonka86

A jak niektórzy mają te osiągnięcia? Ja np mam dziedzictwo vargulfa i osiągnięcie za stary set Dragana i czarownic. Czy jak byście je usunęli to punkty mi odejmie?

A i jeszcze mam pytanie jak mam 3 klejnoty furii to czy da się je połączyć? Czy odrazu dać 2 na warsztatowy po pył?

Last edited by moderator: May 15, 2020
  14. Jasiu111

Jasiu111 Forum Pro

Prawdopodobnie tak - gra się zachowa tak, jakby ich nigdy nie było w grze.

Klejnotów nie da się łączyć, a używać można tylko jednego (każdy klejnot ma inną wartość zagnieżdżenia). Rozsądnym więc wydaje pozbycie nieużywanego nadmiaru w celu zaoszczędzenia miejsca.

15. TL_Tyche

TL_Tyche Team Leader Team Drakensang Online

dragonka86 - Posty połączyłam, pamiętaj proszę o funkcji Edytuj.

Spokojnie, zasugerowaliśmy jedynie dodanie tooltipu informującego o tym, że danego osiągnięcia nie da się już zdobyć. Nikt nic nie mówił o kasowaniu ;)

16. henruk

henruk Forum Apprentice

witam jak wyłączyc czyszczenie folderu z danymi gry po zamknieciu cały czas coś mi pobiera windows 10

17. Tadexxx

Tadexxx Forum Apprentice

18. henruk

henruk Forum Apprentice

dzieki własnie tego szukałem

19. Xpiotr2003X

Xpiotr2003X Forum Greenhorn

Hej, co moge zrobic z lalką nefertari, która mi wypadła z bossa?

20. BA_Bastet

Połóż ją na stole warsztatowym a dowiesz się więcej. :)