Announcement Török árváltozások

Discussion in 'Magyar szekció' started by StSanya, Jan 15, 2024.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
 1. StSanya

  StSanya Board Administrator Team Drakensang Online

  Kedves Játékosok!  Szeretnénk értesítést adni, hogy hamarosan árváltozás várható a Drakensang Online játékban.

  A Drakensang Online játékunk országonként különböző fizetési módot kínál. Az egyes országok gazdasági helyzetének megfelelően a fizetős részünk árai eltérőek. Ez lehet az árfolyamok miatt is, mivel minden országnak saját pénzneme van. Így amikor a játékon belül tárgyakat vásárolsz, az ár a fejlesztő pénzneméből váltódik át az országod pénznemére az átváltási árfolyamon. Ez az átváltás árkülönbözethez vezethet.

  Természetesen az egyes országokban eltérnek a megélhetés költségei, ami hatással van arra, hogy az emberek mennyit engedhetnek meg maguknak játékon belüli vásárlásra. Ezen túlmenően országonként eltérőek lehetnek a gazdasági feltételek, adók és szabályozások is. Ennek eredményeképpen a játékosok a különböző országokban eltérő árakat fizetnek, és néhány esetben komoly visszaélés történt az alacsonyabb árakkal.

  Emellett egyes országok gazdasági helyzete is sokat változott az elmúlt hónapokban. Ezért árainkat úgy kell átalakítanunk, hogy tükrözzék ezeket a tényezőket, és most arra törekszünk, hogy minden játékosunk számára igazságosabb árrendszert és játékkörnyezetet teremtsünk.

  Mi változik?
  Annak érdekében, hogy lépést tartsunk a bekövetkezett gazdasági változásokkal, úgy döntöttünk, hogy a török fizetős részünkön némi árkorrekciót hajtunk végre. Az új árak azon alapulnak, hogy a játékosok a mindennapi életben mennyit fizetnek az árukért és szolgáltatásokért. Ez olyan mérőszámokat foglal magában, mint a vásárlóerő-paritás és a fogyasztói árindexek, amelyek segítenek összehasonlítani az árakat és költségeket a különböző gazdasági ágazatokban.

  A török fizetős rész árváltozása 2024. január 15-én lép életbe.

  Kérjük megértésedet ebben az ügyben. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy az árváltozások megjelenjenek a játék minőségében is.

  Köszönjük játékosainknak a hűségüket, visszajelzéseiket, ötleteiket és javaslataikat, amelyeket folyamatosan megosztunk a fejlesztőkkel. Hozzájárulásod létfontosságú a játék sikeréhez, és nagyra értékeljük az építő jellegű véleményed.

  Ha szeretnél, jelezz vissza itt: [Feedback Thread].
  Üdvözlettel,
  DSO team
   
Thread Status:
Not open for further replies.