Discussion Aktuális témák megbeszélése

Discussion in 'Magyar szekció' started by Kazimir, Sep 16, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Steve75

    Steve75 Junior Expert

    Ha leveszed a Q9 amulettet akkor láthatod, hogy minden ellenállási érték csökkenni fog és ha visszatrakod akkor pedig mindegyik nőni fog. Ebből következik, hogy csak a leírás rossz a tárgyon hiszen ellenkező esetben a levétel/visszarakás csak a méreg ellenállást befolyásolná.
     
  2. Elégedetlenkedő

    Elégedetlenkedő Active Author

    Talán előtte ellenőrizd mielőtt írsz valamit! Vetkőzz le teljesen aztán majd meglátod! A pluszt már csak a méregre teszi rá!

    Szóval a hivatalos emberkéktől kérdezem így marad vagy javítják!?

    [​IMG]
     
    Last edited: Dec 14, 2019
  3. Steve75

    Steve75 Junior Expert

    A kedvedért megnéztem pucérra vetkőztetett karival is és minden ugyanúgy működik ahogy az előző válaszomban leírtam. Nem tudom nálad miért viselkedik máshogy a Q9 amulett.
     
  4. Elégedetlenkedő

    Elégedetlenkedő Active Author

    Akkor tegyél fel róla ide képet, hogy lássuk :) Vedd le a képesség pontokat meg a kísérőt is. Mert nem hinném, hogy különbözően viselkedik karakterenként. De ha igen akkor máris el lehet gondolkozni dolgokon!.....
     
  5. Steve75

    Steve75 Junior Expert

    Igazad volt, nálad a pont. Így, hogy mindent eltávolítottam és 0%-ról indult már elég feltűnő volt, hogy a méreg ellenállás 9%-kal lett több mint a többi ... véleményem az, hogy ami jó a játékosoknak azt nagyon gyorsan tudják javítani, de ami nekik kedvez ott nem kapkodnak egyáltalán. Hivatalos állásfoglalás pedig itt van https://board-en.drakensang.com/threads/release-226.79004/page-2
    Mivel nem volt hotfix ezért lehet, hogy csak a 227-es frissítéssel fogják javítani.
     
    Elégedetlenkedő likes this.
  6. JimJupiter

    JimJupiter Advanced

    Halihó! Téli eventen a 2. és 3. mini bármely nehézségi szinten megcsinálható lesz. Jó, örülünk! És tessék mondani akkor a 75000 haladási sávos alap event az mért nem? Ez most komoly? Félmunkát végeznek? Röhej.
     
    Elégedetlenkedő likes this.
  7. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Keveset sírtak
     
  8. bibere

    bibere Someday Author

    Szerintem ez nem sírás kérdése, egy ünnepi event ne csak egyeseknek legyen elérhető, hanem mindenkinek okozzon örömöt! ...kár, hogy nem elsőre, maguktól gondolták így, de mindenképpen pozitívum, hogy gyorsan reagálva korrigálják a téves elképzelést. :cool:
     
    Hugger likes this.
  9. Hugger

    Hugger Team Leader Team Drakensang Online

    Egyrészt az "alap" eventre sokkal több idő van, mint a minikre, másrészt az 5 phestos érmés "rágógumi automatával" dupla haladást kapsz, valamint az amfórákból akár 1000 haladást is lehet nyitni, ha engem kérdezel, akkor ez így elég könnyen kivihető. Még ha nem is nyitsz amfórákat akkor is (kabát nélkül) maximum 38 kör, a miniken is közel ennyit (vagy még többet) kell menni, de sokkal kevesebb idő alatt.
     
  10. Hugger

    Hugger Team Leader Team Drakensang Online

    Már ki is javították!
     
  11. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    Kicsit erős ez a "már".... Bár ha nem a fórum akkor észre sem veszem de tegyük fel hogy ha a cég lett volna a károsult mondjuk egy 100x-os ander droppal...az is ilyen gyorsan lett volna javítva? Nehogy még tapsoljak is ehhez... másnap kellett volna hotfixelni rendes esetben... Szerintem amúgy teljesen szándékosan csináltak csak elfelejtettek szólni előtte,aztán meg már késő volt legalizálni a nerfet...
     
    Elégedetlenkedő likes this.
  12. Hugger

    Hugger Team Leader Team Drakensang Online

    Aham...
     
  13. Elégedetlenkedő

    Elégedetlenkedő Active Author

    Egyértelmű, hogy szándékos volt. Nerfelni akarták az amulettet. Hiszen a bejáratnál is így szerepelt már a tárgy nerfelve! Ha véletlen lett volna akkor a bejáratnál marad a régi! A szokásos téma, ha sokan sírnak, akkor jó adjuk vissza hagy örüljenek, ha meg nem veszik észre akkor az marad! Nem egy tárgyal volt már így, hogy csak úgy átírkálták.

    Ez a mosatani mini is röhejes. Az előzőt amit ki lehetett volna esetleg vinni azt nem tudtad mert ugye csak pokoli 4-en lehetett és pokoljárója meg ugyan kinek van. A mostanit már viheted mindenhol csak olyan sok haladás kell hozzá, hogy úgyse viszed ki.... Sajnos nagyon rossz már ez a játék! Töménytelen játékba töltött idő kéne minden kis semmiséghez!

    Meg, hogy 500 szor leütök valamit mert a bejárathoz ki van téve, hogy az a dropp, aztán nyoma nincs sehol! Röhejes!

    Meg, hogy játszol, hogy fejlesszed a tárgyad fejlesszed a köved aztán felfejleszted és na lám 0.1 tizeddel fejlődött tőle a karaktered! Nevetséges!

    Belépni se nagyon érdemes többnyire!...
     
    Last edited: Dec 21, 2019
  14. jackoneill1976

    jackoneill1976 Forum Veteran

    azért ezzel vitatkoznék..de rendesen.

    kivették az inf4 opciót,most már mindenki megcsinálhatja ha van rá segge.. igy se jó? nehogy már 2 körből meglegyen.. mindössze(hehe) 55 kört kell futni 4 nap alatt.. az napi 15.. 2 óra max.. és megvan

    ezt a jewelt a múlt éven (meg előtte) úgy lehetett megkapni ha mindhárom!!! minit kivitted..most minden egyes miniben ideadják, már szinte ingyen..se eszi,se szféra,semmi nem kell..csak végig kell futni..

    nyitott csoportom van,inf3on szaladgálok..ha valaki belép csak jönni kell.. eddig egy ember nem ért meg a csopiban 2 kört.. bejönnek inf3ra de 1k ander nekik végigmenni annyiszor lehalnak..egy csepp eszük nincs hozzá hogy pajzs,buffok,pet védelemre-hp-ra.. minek az.. meg hogy miért nem ölök meg mindenkit..ja mert nekem 24/24 időm van hogy fussak napi 15 kört.. akkor hova jutnék? már az elsőt is szétmorzsoltam..ezek is arra a sorsra fognak jutni de mégis csinálom.... ez a mini beállitás egyébként szerintem ideális,mindenki tolhatja azon amit bir,ami jutalom jó neki,megéri...

    az hogy mennyivel erősödöm a rúnákkal(4+4+4) egyetértek.. 3x(4+4+4) hogy 5+5+5 lesz hát elég lehangoló..de ez van..a kicsi is jobb mint a semmi minthogy tároljak 10et a trezorban
     
    Adrienn27 likes this.
  15. Georg1974

    Georg1974 Forum Apprentice

    Nekem is van gondom...sunyiság, hogy csak 5 lehet a csizmában...a többivel mi legyen? kéne vmi ötlet annak is akinek már több van...a porrá törés...ja az jó móka
     
  16. Hentes0

    Hentes0 Someday Author

    Szép napot.
    A Januári eventröl lehet tudni már valamit?
    Lesz e inf4 sáv, mennyi lesz az eventhaladás, érdemes e megvenni a 2000 phestos érmés köpenyt, kb. hány kör lesz?
    Mivel tejesen új eventröl van szó, jó lenne előrelátni kicsit.
     
    Last edited: Dec 23, 2019
  17. Georg1974

    Georg1974 Forum Apprentice

    Én 3 képet láttam azon 1000, 7500, 35000 volt a haladás és az utolsónál IV-es jelzés. Haladás/kör erről nincs infóm és talán 12 nap volt rá adva. Videómegosztón már van fent videó.
     
    Last edited: Dec 23, 2019
  18. StSanya

    StSanya Board Administrator Team Drakensang Online


    Rakétások lázadása - angol nyelvű leírás
     
    Arkhon75 and Hentes0 like this.
  19. 12xineohp

    12xineohp Padavan

    Csak a jewel of frozen hart-ra van szükség a minire és több gyógyítást kapok mint amit rám sebeznek a tornyok. Elég kevés potiból megvan az event.
     
  20. kupek68

    kupek68 Forum Greenhorn

    Rakétások lázadása : Jó eseménynek tűnik,de a végső díjról lenne azért egy kérdésem.Feloldja Dragan event titkos küldetését,Mivel titkos igy nem is arra lennénk kíváncsiak hogy mi a küldi,az legyen meglepetés,de azt azért nagyon szeretnénk tudni hogy mi a jutalom a titkos küldetés teljesítéséért.Nagyon sok időt és energiát kell majd bele áldozni hogy kapjon az ember majd egy másik feladatot ami nyilván megint nem lesz egyszerű és könnyen megcsinálható. Igy szeretnénk megtudni hogy miért is fogunk küzdeni az elkövetkező hetekben?