Feedback İçerik Genişlemesi (Dark Legacy)

Discussion in 'Türkçe Bölümü' started by Arthemis TR, Nov 3, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. muhammed

    muhammed Forum Greenhorn

    245_20 önceki sürümde baktım canavar çoktu şimdi çok az bunun düzeltilmesini istiyorum canavar gerçekten çok az
     
  2. Beta

    Beta S-Moderator Team Drakensang Online

    Merhaba @muhammed,

    Oyunda büyük ölçüde performans düşüklüğü yaşattığından dolayı yaratık sayısı azaltılmıştır. Tekrardan eskisi gibi olabileceğini düşünmüyorum ancak önerinizi ileteceğiz.

    Sevgilerimle, iyi günler dilerim.
     
  3. aBDuLHaMiTHaN

    aBDuLHaMiTHaN Old Hand

    Roketçilerin İsyanı Etkinliği

    - Etkinlik canavarlarının görev için sayılmaması sorunu nedeniyle ilgili görev kaldırıldı, bu görev günlük göreve dönüştürüldü, ödül 4000 ilerleme ve 100 Draken' a çıkartıldı.

    evet çok güzel düzeltmişler görevi :eek::confused: Jullovla konuşulmuyor görev teslim edilmiyor

    [​IMG]
     
  4. PLAKASIZ

    PLAKASIZ Padavan

    görevi ben yaptım görevde bir sıkıntı yok.. oyunu kaldırıp tekrar kur dene bir de.. sanırım sorun senin ile alakalı
     
  5. aBDuLHaMiTHaN

    aBDuLHaMiTHaN Old Hand

    oyunu neden sileyim 2 saat onun güncellemesini neden bekleyim? veya görevi silmek de bir seçenek ama verilen emek ne olacak girişlerimi kim geri verecek? sorun bende değil oyunun ta kendisinde
     
    buzmavi501 likes this.
  6. PLAKASIZ

    PLAKASIZ Padavan

    sadece görevin düzgün çalıştığını söyledim.. ben tekrar yükleme yaparak emeklerimin boşa gitmesini önledim.. artık yükleme yapar mısın yoksa burada dert mi yanarsın o senin bileceğin iş o beni ilgilendirmez, haddim değil.. oyunun sorunlu olduğunda da % on yüz bin milyon katılıyorum;)
     
  7. Beta

    Beta S-Moderator Team Drakensang Online

    Merhaba @aBDuLHaMiTHaN,

    Konu merkez ekibimizin bilgisi dahilinde olup çözümü için çalışmalar yapılmaktadır. Şuan için önerebileceğim tek çözüm, görevi tekrar almaktır.

    Sevgilerimle, iyi günler dilerim.
     
  8. NofeArTR

    NofeArTR Forum Pro

    Bir önceki görevi hali hazırda alanlar için yamadan sonra görev otomatik olarak dönüştürülmüş ama görevi tamamlayınca teslim edilemiyor.. Görevi silip yeniden alınca ve tekrardan yapınca görev tamamlanıyor.. Görevi değiştirirken eski görev ile yeni görev değişimini yapmışlar ama karakterin üzerinden eskiden almış olduğu görevi iptal etmeyi unutmuşlar
     
  9. aBDuLHaMiTHaN

    aBDuLHaMiTHaN Old Hand

    sanırım dediğin gibi lakin önceden kestiğim makineleri saymış. klasik dso demişken şuraya modlar iletsin diye bir bug daha bırakalım. neresinden tutarsan tut bug akıyo. hadi dedim ki tamam alacam o kraliyet zirkonunu gideyim zorlayıcı giriş kasayım dünkü girişler heba oldu. bari dedim dikenli vadide kasayım map temizlendiği yeşil gezi taşından belli olduğu üzere :D mape tekrar aynı mod girilmiyor ahh dso ahh:confused:
    [​IMG]

    bu mücevherin tarifi bende yok görünüyor. daha önceden fotodan da anlaşılacağı üzere büyülü mücevhere sahibim. yani bunun tarifinin bende otomatik bulunması gerekli değil mi? şimdi ben bu mücevheri nasıl olağanüstü'ne yükseltecem?
    [​IMG]
     
    Last edited by moderator: Jan 12, 2021
    Slayerpanther and sakaryalı1985 like this.
  10. NofeArTR

    NofeArTR Forum Pro


    Şu başarıyı tamamlaman lazım.. ''Büyülü Mücevherler''

    [​IMG]

    İçerik genişlemesinin en saçma olayı zaten bu durum. Elimizde otomatik dönüşen mor renkli mücevherler var ama başarıdan sayılmıyor. Bilakis Rün veya Mücevher birleştirici item ile bir üst kademeye taş veya rün çektiğinizde de başarıdan sayılmıyor illa manuel olarak yapınca başarıdan sayıyor.
    Bir önceki sürümde ''Destekli Şifa Cevheri''ni maviye çektiğim için bu sürümde cezalandırılıyorum. Keza Odak Rünlerinin Odak Cevhere dönüştüğünden dolayıda ceza yemiş durumdayım. Şimdi her düşen bendeki aynı cevheri maviye çekip sonra toza dönüştürmem lazım ki başarılarım sayılsın.. Çok saçma durum..

    İçerik genişlemesinden önce yaptığımız daha sonra envanterimize gelen taşların tamamı başarıdan sayılmalıydı ama hiçbirşeyi düzgünn ayarlamayamadıkları gibi bunu da yapamamışlar..
     
    Last edited: Jan 11, 2021
    aBDuLHaMiTHaN likes this.
  11. aBDuLHaMiTHaN

    aBDuLHaMiTHaN Old Hand

    Aynı durum bende de mevcut dostum işte. Yani önceki sürümde biz dso oynamıyorduk. Biz başka bir oyunda taş yükselttik ya! ondan sayılmıyo :D

    [​IMG]

    100 kurt açanlar size söylüyor :D bir bakmışsınız oyunda bütün okçular ban yemiş. valla merkezin napacağı belli olmaz dikkat :) okçular yüzünden oyunda lagdan oynanmıyor benden demesi :)
     
    Last edited by moderator: Jan 12, 2021
    Wolfyank, NofeArTR and Makyavelli like this.
  12. NofeArTR

    NofeArTR Forum Pro

    Okçuların kurt olayı, Büyücülerin mi savaşçıların mı ölümsüz olma olayı birde roket isyanı etkinliğinde cehennem mod'da atak yapmayıp sandıkları patlatınca çıkan sürekli muhafızlardan rün kasma olayı vardı benim videolardan gördüğüm bunlardı.. Neyse buda birşey en azınndan 2 ay beklemedi bu sefer 10 gün mü 14 gün mü ne bekledi. :)
     
    PLAKASIZ and aBDuLHaMiTHaN like this.
  13. Lagertha1453

    Lagertha1453 Forum Greenhorn

    şimdi gelelim kuru fasulyenin faydalarına,

    1- kurt bugunu 1 2 defaya nazaran bizde kullandık banlayabılırsınız mod arkadaşlar buyrun sızde bılıyorsunuzkı oyun çok dsonun yaptığı hatayı herkes faydalanabılır, ban atmak yerıne 1 2 gun ıcınde duzeltmeyı neden denemıyorlar acaba? 1 ay neden beklıyorlar acaba gercektende gene sınıfta kaldı dso

    2- defalarca bug yapanları eyvallah banlayabılırsınız ama sız hala eskı dragan bugu yapanları banladınızmıkı hala ortalında dolaşan nara atanlar var dso bulmıycakta bunları bızmı bulup bıldıreceğız bu dso nun işimi bizim ısımızmı?

    3- kurt bugu yapanları az veya cok kaygısız banlıycaksanız kurtları olmıyan hesaplarında yardım amaclı ıstedıklerını ve bunu sayısız oyuncunun az veya cok kullandığını bılıyorsunuzdur umarım 10 bın onlınemı var yıyorsa 5 k sını banlayabılırsınız tabıkıde bu dso nun adaletını gosterır kı sanmam, daha dragan bugu yapanlar hala ortadayken su uğrastırıcı buglardan ban atıcağını adaletlı sekılde sanmam, kı kaldıkı sız hala oyunda oyuncumu kaldı sanıyorsunuz adamlar ınanınkı ban yersem yıyım zaten gıt gıde azaldı oyunda andermant pre cekenmı kaldı dsonun 100 lv olayından sonra bu bugu yapanlarda kısacası-- aman gıttı yerekdar zaten oyun battı kımse kalmadı tum cevrem bıraktı gırenlerde gunluk bı s.a dıyıp cıkanlar dıyerek yapanlar dıyılmı sanıyorsunuz, canım soledım gıbı dso buglardan ban atacağına dunya genelındekı oyun yonetımlerınden ornek alarak bug oldugunda 1 ay yerıne 1 2 gun ıcınde el atar ınsallahda hem ınsanları zor duruma sokmaz hemde bır kısmına ban atayım dığer kısmı su az yaptı dıyıp gormezden geleyım de yapmaz umarım ıyı oyunlar
     
  14. Arthemis TR

    Arthemis TR Team Leader Team Drakensang Online

    Merhaba,

    Madde madde biz de cevap verelim:
    1- Genel İşletme Şartları gereği oyunda açık bulursanız bu durumdan faydalanmak yerine bildirmekle mükellefsiniz. Bu koşullara uymaya taahhüt veren diğer tüm oyuncular gibi eğer hata bulursanız haksız kazanç için avantaj sağlamak yerine onarım için rapor etmelisiniz. Çünkü açıkça belirtildiği üzere tersi durumlar ihlal kabul edilir.
    2- Hesaplarda bug/ açık kullandığı tespit edilen tüm kullanıcılara istisnasız ceza uygulanmıştır, uygulanır. Tespit edilemeyen hesaplar için de tek tek hesaplara girerek kontrol etme ayrıcalığına/ yetkisine sahip değiliz. Dragan bug kullanımındaki ban dalgası için de burayı inceleyebilirsiniz.
    3- Tahminlerle ya da kehanetlerle, böyle bir üslup kullanarak bizleri adaletsiz olmakla suçlamak yerine keşke fair play adına gördüğünüz ihlalleri rapor etseniz. Fakat ilk maddenizde açıkça buglardan yararlandığınızı belirttiğiniz için ne yazık ki ihtimal veremiyoruz.

    Saygılarımızla,

    Merhaba,

    Mesaj içeriğindeki video bağlantısını kaldırdık çünkü bu tür ihlalleri başka platformlarda görmek ayrı, forumda tutorial şeklinde yayınlamak çok ayrı. Bu postla neyi amaçladığınızı anlayamadık maalesef. Forum genel düzenini sağlamak için kuralları uygulamakla yükümlüyüz dolayısıyla tekrarlamamanızı rica ediyoruz.

    Saygılarımızla,
     
  15. Lagertha1453

    Lagertha1453 Forum Greenhorn

    O videodaki arkadaşı sımdı banyıyacakmısınız dso yu gorelım :) nerden bıleceğız sımdı o arkadaşların kullanmadığını veya baskalarına yardım etmedığını vıdeo cekmıis bıle olsa?

    dragan bugu hakkında herkezı banladık dedınız evet benım hesabımıda banlamıstınız bu duruma kızdımmı? tabıkıde hayır kullandım sonsuz 5 10 m altın andermant taş yaptım banımı yedım dımı bunda dso da okeyız

    ama cevremdekı 5 10 kısıde banlanıp neden dığer 5 10 kısı banlanmadı? sımdı dıyorsunuzkı bunları tespıt edıp bıldırmelısınız sızce arkadaslarını veya cevresını kendısı ban yedı dıye satıcak ınsanlar varmı bu oyunda 30 yasında ınsanım ben bunu benden mı beklıyor dso? demekkı bu adaletlı araştırma yapamadığı anlamına gelmıyormu sımdı?

    charım banlandı arkadaslarımınkı ohoo banlanan banlanana da ee gerisi ? adamların bızlere verdığı cevaplar ne bılıyormusunuz duymusunuzdur sonucta mod sunuz bunu ıletebılırsınız

    bızler az kullandık dıye cok abartmadık dıye bızlere tolerasn gectıler :D bu nasıl bır cevap ben sadece olanları solerım cevremı satmam char ısımlerını solemem sadece olayları solerım bu dso nun adam gıbı araştırma yapıp bulacağı ıs gerekırse 10mılyn kullanıcımı var adalettenmı soz edıyo tek tek gırıp bakacak relog lara bakacak

    bug konusunu tekrar soluyorum dso ya bug oldugunda 1 2 gun ıcınde sıkayetler report lar oluyor yıne soluyorum 1 2 ay neden beklenıyor dso nun kurallarında ban atmak varda reportları ıncelemeye almak 1 2 ay ıcınde olur dıye bır yazımı var gereğenı vaktınde yapan oyunlarda mod arkadasım ne banlanmalar olur nede haksızlıklar bunu ban yıyen bırısı olarak soyluyorum gecmıste ıyı gunler.​
     
    sibano likes this.
  16. sibano

    sibano Padavan


    banlanmaya gerek yok birer birer herkes bırakıyor dün hesabı boşaltıp sildim , yine açtım yine sildim artık açtırma hakkım kalmadı.
    attığım videoyu kaldırınca göğsü kabarmıştır modun, çok biliyorsa bu adamı şikayet edebilirdi ne kastettiğimi anlamamış neyi anladılar ki bunları anlasınlar yazdıklarınızda haklısınız zaten haksız eleştiri göremiyorum forumda ,direkt benim attığım videoyu kaldırmış modcuk ne ara gördüyse insanlar aylardır cevap alamıyor sorulara buralarda yazıyolar az da onu görüver.
     
  17. Lagertha1453

    Lagertha1453 Forum Greenhorn

    canım ben o vıdeodakı banlansız demedım sadece adalet varsa heryerde olsun demek ıstedım o vıdeodakı tabıkı bugu ahanda boyle bır bug var dso artık daha nedıyelım seklınde gosterıyor ama neyse nedım

    yaniıgınde haklısın kım kaldıkı cogu arkadasları ınsanların ya bıraktı ya ara verdı mod arkadasım bu hesabımı banlıyabılırsınız cunkı yanı oyunun hatasından tabıkıde faydalanıcağım yıne bugu kullanacagım 1 aydır ılgılenmıyorlarsa tabıkıde mıllet kullandığı gıbı kullanacagım demekkı dso ılgılenmıyor bu son yazısım zaten ıcımdekı sıkıntıları gecmıstekı banlanmaları falan vs dıle getırıp derdımı dokım dedım herkese ıyı oyunlar allaha emanet kım kaldırsa artık nerde o eskı yogunluktan gecılmıyen oyunumuz ve forumumuz saygılar
     
    sibano likes this.
  18. PLAKASIZ

    PLAKASIZ Padavan

    dragan bug olayında isimleri bildirilen kişilere ban uygulandı mı ki? geeeeeeç.!! sıradaki problem ?
     
  19. buzmavi501

    buzmavi501 Someday Author

    Biz oyuncular daha bu yama geldiği an söylemedik mi bu hataları, kalkmış ban çekici vurcaz diyorlar. Dso bizle dalga geçmiyorsa bişey bilmiyorum. Oyun çöpten başka bir şey olmamışken atılacak banı kimse iplemez. Oyun açığınıda kullanan kullanır, arkadaşların dediği gibi kaç yaşında insanlarız, birbirimizi mi satıcaz dso'ya. Sözden merkez ekip, kendi girip bulamıyormuymuş ki oyunculardan medet umar oldular ? Dso sözde merkez ekip, bu kadar aciz mi kaldı gerçekten :D Bu yamadan sonra dso merkez ekip için sözde merkez ekip diyordum, haklı çıkardılar sağ olsunlar:cool:
     
    Slayerpanther and PLAKASIZ like this.
  20. gameako3

    gameako3 Padavan

    [​IMG]

    Günlük görev sorunu ara bakımda düseltildi denmesine rağmen halen doğru çalışmıyor.Medusa görevi öldürdüm ancak görev yapılmamış görünüyor. Lütfen raporlara eklensin .
     
    Beta likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.