Oyun içi satın alım para birimi sorunu

Discussion in 'Türkçe Bölümü' started by -.1905.-, Mar 2, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. -.1905.-

    -.1905.- Forum Greenhorn

    Desteğe 2 kez yazmama rağmen hiçbir geri dönüş alamadım oyun içi satın alımlardaki para birimim Euro olarak görünüyor ama türkiyede yaşayan bir türk vatandaşıyım. Satın alımlarda türk lirası kullanabilmek istiyorum lütfen yardımcı olun.
     
  2. Menekşe

    Menekşe Moderator Team Drakensang Online

    Merhaba,

    Forum platformunda maalesef bu tarz sorunlara yardımcı olamıyoruz. Destek ekibinden gelen cevaplar zaman zaman mail kutunuz da spam olarak algılanabiliyor, spam klasörünü de kontrol etmeyi unutmayınız. Yaşadığınız problemi mesai saatleri içerisinde Support ekibimiz çözüme ulaştıracaktır.

    Ayrıca bkz ; Support'a bilet ve görsel nasıl atılır ?

    İyi oyunlar dilerim.
     
  3. -.1905.-

    -.1905.- Forum Greenhorn

    Desteğe 3 4 kez mesai saati içinde yazmama rağmen hala problem devam ediyor ayrıca hiçbir mail tarzı geri dönüt alamadım
     
  4. Arthemis TR

    Arthemis TR Team Leader Team Drakensang Online

    Merhaba,

    Destek biriminin cevap vermemesi gibi bir durum söz konusu olamaz. Bilet oluştururken kullandığınız e-posta adresinin Gelen ve Spam klasörünü kontrol ediniz lütfen. Eğer cevap gelmiyorsa; e-posta adresinizin kara listede olup olmadığını kontrol ettirmek için yeni bilet oluşturun.

    İyi eğlenceler diliyoruz.
     
    Menekşe likes this.